Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 5 от 15
Страница 5 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Re: Лафче ^^
На мен не ми пречи да преписвам. Само дано довечера да ме пуснат на компа, че иначе съм загубена. Трябва да пиша вече 2-ра глава..
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Айде гуудбай от мен! Моя светлост се изнася на даскало
Cocoa_girl- Модератор
Гууд бай, тя и Маги каза да ви кажа , че тръгвала, така че и от нея едно чао.Cocoa_girl написа:Айде гуудбай от мен! Моя светлост се изнася на даскало
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Той моя комп. , че си е бавен, бавен си е , ама сега пък много добре ми зарежда всичко.Не знам и аз какво му става
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Lee Chae Rin написа:Той моя комп. , че си е бавен, бавен си е , ама сега пък много добре ми зарежда всичко.Не знам и аз какво му става
Случва се , особено на мен адски често. Върви си добре бързичко и цък.. в следващата минута всичко бъгаво някакво бавно.. после как да не го строшиш Какво мъртво стана двете като изчезнаха Зузито и Магито :Д
Ти не си ли на даскало?
Кой аз ли?Върнах се и сега чакам да дойде водата , егати бъгавата сграда дето живея.
Lee Chae Rin- Модератор
Lee Chae Rin написа:Кой аз ли?Върнах се и сега чакам да дойде водата , егати бъгавата сграда дето живея.
О, и ти втора смяна като тях. Ахх, тва с водата е кофти работа.. ами кво да ти кажа ела в нас
хДДД Направо , толкова исках да се изкъпя и...да нямама вода .Това се случва просто редовно.
Lee Chae Rin- Модератор
Което ме подсети, че ще пускам тема за Хелоуин.
Но ще бъде последните две седмици на месеца, че иначе мн рано.
И какво правиш Зузии??
п.п. казах ти, че ще те запомня!!
Но ще бъде последните две седмици на месеца, че иначе мн рано.
И какво правиш Зузии??
п.п. казах ти, че ще те запомня!!
И аз чак сега разбирам че имаме лафче.... колко съм 'наблюдателна' иде ми да се перна.... Ениуейс, добър вечер на всички~
Хехе Амиии тамън свърших с ученето на просто изречение по български! ;д Как сте дами? ^.^
Cocoa_girl- Модератор
Аз съм добре... Все още се 'фейспалм'-вам, за дето съм идиот, не забелязал че има лафче... И това 'дами' ме кара да се чувствам сякаш съм на коктейл, заобиколена от женска компания и на съседната маса ни подсвиркват готини типове... е, поне на външен вид xD А вие как сте?
- Spoiler:
- Абе на мен ли ми се струва така или наистина ставам/звуча като идиот покрай грамотно и учтиво писане?
Ако са корейци вече ще са готини типове! Аз съм нещо в еуфория.. ;д Не знаем защо обаче!
Cocoa_girl- Модератор
- Spoiler:
- Ако мислиш, че си идиот с грамотно и учтиво писане пиши на неграмотно и неучтиво писане
Cocoa_girl- Модератор
Мхм, права си.... Ако ще е готин тип, то той е кореец... Това ми става правило май..
Всъщност от цялата тая кирилица ми се замая глава, аз в тефтера не пиша толкова... 'грамотно'... И съм идиот който си мисли че пише учтиво и грамотно, така че предложението ти май си е самата истина, като изключим че не съм започнала със овчарския
Всъщност от цялата тая кирилица ми се замая глава, аз в тефтера не пиша толкова... 'грамотно'... И съм идиот който си мисли че пише учтиво и грамотно, така че предложението ти май си е самата истина, като изключим че не съм започнала със овчарския
Само не схващам защо пишете в спойлери?? Това е спам тема, спама е разрешен.
Както и да е, на Маги й е страашно скучно. Мдаа, и имам дупени картофи за ядене, така че някой да ми каже някое аниме да гледам... моля?? *мига сладко с очички*
Както и да е, на Маги й е страашно скучно. Мдаа, и имам дупени картофи за ядене, така че някой да ми каже някое аниме да гледам... моля?? *мига сладко с очички*
Shiki?the eternal kid. написа:Само не схващам защо пишете в спойлери?? Това е спам тема, спама е разрешен.
Lee Chae Rin- Модератор
Маги гледай, гледай, гледай.. Shiki ^^
Cocoa_girl- Модератор
Маги, Beelzebub! Още чакам опънинга на MBLAQ, ако вече не е готов де.. ама мързела си е мързел...
И пиша в спойлери защото съм идиот.. сякаш изразявам вътрешни мисли и чувства в тях... -е поне аз, и ебахти изразяването ударих -
И пиша в спойлери защото съм идиот.. сякаш изразявам вътрешни мисли и чувства в тях... -е поне аз, и ебахти изразяването ударих -
Шики съм го гледала, не го харесвам т'ва аниме. Освен моментите с русичкия и синия (никога няма да им запомня имената) друго не ми харесва. Мн кървища, аз такива неща не харесвам да гледам.
Страница 5 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 15
Страница 5 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите