Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 10 от 15
Страница 10 от 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Re: Лафче ^^
Охх, горкичкото то. Ако ти трябва помощ по нещо - казваш и ние ще помагаме. xD
Не, сериозно говоря. :3
Не, сериозно говоря. :3
Аз мога да помагам с математиката, българския. Сез е по разказвателните и литературата. xD
Ами.. за кой клас става въпрос, че оценките ми бяха различни всяка година?? Иначе ще помагаме, няма проблем ^^
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Та погледнах предната страница и пише 6-ти клас... шести бях добра по всички предмети освен история и химия...
Аз бях зубър по химия, 6и и 7и клас бях във вихъра си
Между другото, вижте на какво попаднах....
Горката.....
Между другото, вижте на какво попаднах....
Горката.....
Ужас.. Горката! Но не е тя виновна,че изглежда така.. Сигурно е претърпяла някакъв пожар или нещо такова...
Cocoa_girl- Модератор
G.O. знае как да оправи и настроение и всичко И честит рожден ден на Сънгхо, честит първи сняг и какво ли още не, страхотен ден е :)
Относно момичето на снимката.... Бившото и ревниво гадже и някакъв друг мъж, я изнасилили. На всичкото от горе я заляли с киселина...
Относно момичето на снимката.... Бившото и ревниво гадже и някакъв друг мъж, я изнасилили. На всичкото от горе я заляли с киселина...
Перефразирам, напълно си връщам думите назад. Мисията 'скапи настроението на Широ' сполучи >.<
Аз съм сим си хеппи - имам нов парфюм за колекцията ми и въпреки че е много малка доза, защото е много специален аз се кефяя ^.^ От поландия е ^^ йей
А пък аз умирам от стуууууууд.. Дано в Гърция е по топло.. *мръзне*
Cocoa_girl- Модератор
Хади чиститу да си го ползваш със мерак и здраве!
Ся се тормозя че не ми се пукат някои пръсти и ги извивам като някакво желе...
Ся се тормозя че не ми се пукат някои пръсти и ги извивам като някакво желе...
А на мен новия ти профил нещо не ми хареса...
Ох тука е последния топъл ден .. и започват дъждовете...
Ох тука е последния топъл ден .. и започват дъждовете...
Hi^^ Баси времето има чувството, че се намирам в Япония пре лятото /много валии и още по-вече духа Т.Т''/
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Маги се прибрааа ^^ Като се наям ще си вляза в скайпа... Lee Chae Rin да каже как се казва!!
Сез, и аз не го харесвам много, ама с тоя ефект ми го направиха, какво да направя... а и картинката не позволяваше кой знае какво да се прави по нея.
Сез, и аз не го харесвам много, ама с тоя ефект ми го направиха, какво да направя... а и картинката не позволяваше кой знае какво да се прави по нея.
Ами аз се казвам Елизаthe eternal kid. написа:Маги се прибрааа ^^ Като се наям ще си вляза в скайпа... Lee Chae Rin да каже как се казва!!
Lee Chae Rin- Модератор
Lee Chae Rin написа:Ами аз се казвам Елизаthe eternal kid. написа:Маги се прибрааа ^^ Като се наям ще си вляза в скайпа... Lee Chae Rin да каже как се казва!!
Ха! Казах ти че го помня! Ама , тя ти намекваше да си го напишеш- щото ще го напише сама
Както и да е това пак не оправдава факта , че аз не харесвам профила ти, дори текста малко по-така ако го беше направила по-добре щеше да е , но както и да е, така или иначе скоро ще го смениш .. тря само да потърпя до хлуин ^.^ Тая емотикона ме кефи ....
Пу да му и времето.. Не можахме да заминем за Гърция и ще зимуваме тук.. Пу, пу, пу.. Ще зимувам в хола на топбичко така, че чау за цяла зима броено от днес--
Cocoa_girl- Модератор
О.О Заболя меLeeteuk~ написа:Lee Chae Rin написа:Ами аз се казвам Елизаthe eternal kid. написа:Маги се прибрааа ^^ Като се наям ще си вляза в скайпа... Lee Chae Rin да каже как се казва!!
Ха! Казах ти че го помня! Ама , тя ти намекваше да си го напишеш- щото ще го напише сама
Както и да е това пак не оправдава факта , че аз не харесвам профила ти, дори текста малко по-така ако го беше направила по-добре щеше да е , но както и да е, така или иначе скоро ще го смениш .. тря само да потърпя до хлуин ^.^ Тая емотикона ме кефи ....
Lee Chae Rin- Модератор
Страница 10 от 15 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15
Страница 10 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите