Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 4 от 15
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Re: Лафче ^^
Еххх.. явно ще си остана с вроденият ми синдром - мързел!
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Ох... какво мислите за дизайна на форума, че на мен нещо ми е е прекалено тъмен. Би трябвало като форум за четене на фикшъни да е малко по-светло такова, тва направо ти изгаря желанието дори да четеш.. много е депресантско...
Мъча се тука да убедя другата админка да го сменим, вие какви мислите?
Мъча се тука да убедя другата админка да го сменим, вие какви мислите?
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Мързеля се лекува!Но трябва усилие.Cocoa_girl написа:Еххх.. явно ще си остана с вроденият ми синдром - мързел!
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Амиии да. Мисля, че трябва дизайна да се посмени малко. Бяло или нещо светло като морско синьо, но във всеки случей не и розово тип Барби..
Cocoa_girl- Модератор
Мене пък ми харева така.Какво му е?Изглежда представителен. (абе мене не ме слушайте)
Lee Chae Rin- Модератор
Абе, ще го сменя бе хора, това е временен. Форума тепърва процъфтява и се променя. Спокойно, ще го оправя, и аз не го харесвам, но временно този беше най-доброто решение.
А ти видя ли Огури Шун вече??
А ти видя ли Огури Шун вече??
Да видях го и ослепявам.. ^w^
Cocoa_girl- Модератор
Даскало.. Трябва да се приготвям.. =w=
Маги: Аз също... след малко тръгвам. -.-
Маги: Аз също... след малко тръгвам. -.-
Cocoa_girl- Модератор
Предупрехиме те. xD
Абе, Сез, така го каза все едно някой се е хванал да чете. *върти очи*
Форума се казва ФенфикшънБГ, ама само ние двете с тебе пишем и никой не чете.
Горкичките, тя и Маги се приготвя, к'ви сте ми прекакани, аз съм си вкъщи неска ^^ Междодругото Че Рин, може ли да си напишеш истинското име в полето от натройките на профила?
the eternal kid. написа:Предупрехиме те. xD
Е, ся, откъде знаеш може да четът... Както и да е, имай надежда и пиши и виж как хората ще четът, пускаш една глава -две и чакаш милион коментари ли бе? Айгоо, нали знаеш труд за труд- ако се потрудиш да попишеш и им спечелиш вниманието и те ще се потрудят един коемнтар да ти драснат- той е достатъчно за радост и вдъхновение на автора.
Аз чета фиковете, които сте пуснали, но някак не ми грабват вниманието.. Не знам как да го обясня.. ;х
Cocoa_girl- Модератор
Я, пуснала съм цял фик и втората му част пускам, мн ясно, че ще спра, за да чакам поне един коментар преди да продължа да го пускам.
Cocoa_girl написа:Аз чета фиковете, които сте пуснали, но някак не ми грабват вниманието.. Не знам как да го обясня.. ;х
Е, все ще излезе някой който да ти хареса.. :Д Спокойно
Междодругото някой друг освен мен и Маги тука пише ли фенфикове?
Аз вече го направих отдавна ^^
П.П И съм от варна
П.П И съм от варна
Lee Chae Rin- Модератор
Ами аз пиша.. Във VBОХ7 може да ги намерите. Профилът ми е veiporian ( не питайте... ).
Cocoa_girl- Модератор
Видях, Лиз *мога ли така??* , някой ден може да се видим като се върна :ДLee Chae Rin написа:Аз вече го направих отдавна ^^
П.П И съм от варна
Lee Chae Rin написа:Аз вече го направих отдавна ^^
П.П И съм от варна
Съгражданка. От кой край на Варна си? :Д Аз съм в Одесос, надолу от Гранд МОЛ-а ;д .
Cocoa_girl- Модератор
Cocoa_girl написа:Ами аз пиша.. Във VBОХ7 може да ги намерите. Профилът ми е veiporian ( не питайте... ).
О така ли, ще погледна!
Маги, не може ли да направи тема и в тема да ги пуска ако ги няма на файл? Айде то се знае, че аз няма да мога да ги прочета, щото от германия не ми зарежда особено вибокса, ама .. та не може ли?
Аз пишех някога , но това си е във миналото.
П.П абе защо толкова бавно ми зарежда като съм тука ?
П.П абе защо толкова бавно ми зарежда като съм тука ?
Lee Chae Rin- Модератор
Айшш, не ми се искаше да правя тема за клипове, защото фенфикшъна е да го напишеш, да си го прочетеш като книга, а не да ти се върти постоянно и да се чудиш какво става.А и хора като теб, които не са в България и не им ги отваря, ще им е трудно да ги четат. Знаеш ми мнението за фиковете във вибокс... щях да предложа, ако ги има да си ги пуска не на клип, и да предупредя, че тука не си пестим критиката, но и похвалите, ако има за какво. Но, ако толкова много искаш... давай, прави.
Lee Chae Rin написа:П.П абе защо толкова бавно ми зарежда като съм тука ?
Защото сървъра на форумоушън пак се е претоварил. Довечера ще видя дали мога да го пооправя форума, ако не се е оправило.
the eternal kid. написа:Айшш, не ми се искаше да правя тема за клипове, защото фенфикшъна е да го напишеш, да си го прочетеш като книга, а не да ти се върти постоянно и да се чудиш какво става.А и хора като теб, които не са в България и не им ги отваря, ще им е трудно да ги четат. Знаеш ми мнението за фиковете във вибокс... щях да предложа, ако ги има да си ги пуска не на клип, и да предупредя, че тука не си пестим критиката, но и похвалите, ако има за какво. Но, ако толкова много искаш... давай, прави.
Айго.... добре добре стига си мънкала, без клипове... пфууу
Не знам що така ти прави, на мен компа ми по принцип е бавен затова е така, може ли и при теб да е нщо такова ? :Д
Аз мога да препиша най-новият си фик тук, когато имам време. Нямам навика да го пиша в уорда.. ;х
Cocoa_girl- Модератор
Кофти... аз като пусках преди времена в вибокса си го пише първо на уорд и така в клипа.Cocoa_girl написа:Аз мога да препиша най-новият си фик тук, когато имам време. Нямам навика да го пиша в уорда.. ;х
Страница 4 от 15 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 9 ... 15
Страница 4 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите