Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 2 от 15
Страница 2 от 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: Лафче ^^
Някои админи обаче наистина са лоши и си имат своите любимци и от там става една голяма дискриминация.. Единият ще спами, докато мненията му не достигнат 2000, а другият веднага ще започнат да го предупреждават. Някои си правят като 2ри, 3ти, 10ти админ хора, които хал-хабер си нямат от тая работа и самите те нарушават правилата. Може някои хора да са се опарили, и затова да са престанали да се регистрират.
Във форумите вече потребителите над 15-16 са малцина, а именно те вкарват ред. Разбира се, зависи от форума.
Не виждам, защо да са лоши админи, които си почистват редовно форума и държат добър тон.
Във форумите вече потребителите над 15-16 са малцина, а именно те вкарват ред. Разбира се, зависи от форума.
Не виждам, защо да са лоши админи, които си почистват редовно форума и държат добър тон.
Yukimi- Мнения : 27
Нека ви кажа огромната тайна за емигрирането на потребителите от форумите :Д Първу сасусакуту взе че нааай-сетне им стана банално, второ излязоха някои какички батковци , които знаеха точно какво е СПАМ и се мъчеха да научат дечицата да не го правят и да им покажат как се пише истински фенфикшън и защото тези дечица- който са с късмет се научиха на нещо , но пък пораснаха и им стана скучно и емигрираха господ знае къде :Д Общо взето поколението порастна и започна да открива други неща да му дърпат вниманието и.. така:Д
Хъмм, до другият ни обичан админ, чието обещание от вчера много добре помня, нека и ти не го забравяш, щото веднага като се върнеш ще ти залепна за якичката и няма да я пусна докато не стане мойта, знаеш :Д
А ти Бойко не се притеснявай, тука няма дискриминация :Д аз всички налагам наред ХДДД
Хъмм, до другият ни обичан админ, чието обещание от вчера много добре помня, нека и ти не го забравяш, щото веднага като се върнеш ще ти залепна за якичката и няма да я пусна докато не стане мойта, знаеш :Д
А ти Бойко не се притеснявай, тука няма дискриминация :Д аз всички налагам наред ХДДД
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Ти ги налагаш всички, ако се появиш, нали знаеш?? Което ми напомня, вчера да не е било някакъв специален ден и аз в заспалото си състояние да съм го изпуснала??
Ооох, само не вратлето ми, достатъчен си ми беше днеска съня, ама ти ще разбереш като се събудиш за тва. Таа, така... радвам се, че реши да го навестиш и ти за малко тоя форум, нали и ти си му админка. (гледай да не забравяш)
Аз сега отивам да си се разкарвам из форума и да ям, докато ти се събудиш и тогава ще почвам да си изпълнявам обещанието, дано да се сетя за нещо.
Ооох, само не вратлето ми, достатъчен си ми беше днеска съня, ама ти ще разбереш като се събудиш за тва. Таа, така... радвам се, че реши да го навестиш и ти за малко тоя форум, нали и ти си му админка. (гледай да не забравяш)
Аз сега отивам да си се разкарвам из форума и да ям, докато ти се събудиш и тогава ще почвам да си изпълнявам обещанието, дано да се сетя за нещо.
К'во ви стана ,пак сте замлъкнали :Д Спокойно аз не го забравя, а ти щеше да го саживяваш май, но опита ти завърщи и нищо , до колкото виждам ;Д...
F*ck!!
Интернета ми е ужасно бавен. *цупи се* Скайпа ми не работи... отново. *мръщи се* Отне ми 15 минути, за да вляза във форума. *мръщи се още повече*
Аххх, какво не бих дала някак някой да плати интернета. *въздиша отчаяно*
Сега ще трябва да чакам до понеделник, за да имам свестен интернет. *цупи се*
п.п. Сез, очаквай по някое време посред нощите на пощата си нещото. Да се надяваме, че няма да е като последния път да чакам да влезе в пощата половин час, помниш ли??
п.п.2 Защо си пиша сама, хайде, знам, че има хора, които влизат във форума, не е толкова страшно и да пишете в него!
Интернета ми е ужасно бавен. *цупи се* Скайпа ми не работи... отново. *мръщи се* Отне ми 15 минути, за да вляза във форума. *мръщи се още повече*
Аххх, какво не бих дала някак някой да плати интернета. *въздиша отчаяно*
Сега ще трябва да чакам до понеделник, за да имам свестен интернет. *цупи се*
п.п. Сез, очаквай по някое време посред нощите на пощата си нещото. Да се надяваме, че няма да е като последния път да чакам да влезе в пощата половин час, помниш ли??
п.п.2 Защо си пиша сама, хайде, знам, че има хора, които влизат във форума, не е толкова страшно и да пишете в него!
Щото тотално си я изперкала :Д
Аз съм си в пощата още от как се върнах, твоето съобщение само че не е там :Д Ако можеш ми го прати тука на ЛС.
Аз съм си в пощата още от как се върнах, твоето съобщение само че не е там :Д Ако можеш ми го прати тука на ЛС.
Няма го, защото още нищо не съм ти пращала...
Охх, три часа докато вляза тука. Сез, много ми е гаден нета...
Сез, Сез... докато се прибирахме аз си мисля ся нещо и почвам да си обсъждам наруто фиковете. Нали знаеш как като изперкам почвам да си говоря сама, е ся тва стана, ама наум си го говорех. И си викам: "Вече единствените, които пишат и четат Наруто фикове са децата под 15 и Галя."
Охх, три часа докато вляза тука. Сез, много ми е гаден нета...
Сез, Сез... докато се прибирахме аз си мисля ся нещо и почвам да си обсъждам наруто фиковете. Нали знаеш как като изперкам почвам да си говоря сама, е ся тва стана, ама наум си го говорех. И си викам: "Вече единствените, които пишат и четат Наруто фикове са децата под 15 и Галя."
Айде да си запазиш мислките си за теб, вече никой не пише наруто фикове, камоли Галя, така че просто не ги споделяй.
Емиии няма да е зле да вземеш да ми изратиш...
Емиии няма да е зле да вземеш да ми изратиш...
Ааа, има хора дето ги пишат, ама са предимно малчугани на по 12-13 години, ако тяхното разбира се може да се нарече "фик". А тва за Галя беше щото до скоро тя пишеше едни такива уан-шот-и дето в тях все мярках Сакура. Не че ги чета, просто проверявах темите за спам. *ухилено*
Както и да е. МРАЗЯ СИ ИНТЕРНЕТА!!!!!!!!
Както и да е. МРАЗЯ СИ ИНТЕРНЕТА!!!!!!!!
Хеей, трябва ми желаещ , за да ми каже как ми се е получил новия аватар и профил, та има лииии вдигнати ръчички?????
Казвам ти да махнеш обяснението на A-cha отдолу дето е и да си намериш аватара в друг размер, че тоя дразни.
Иначе, обичам ти профила. :D:D
Иначе, обичам ти профила. :D:D
Грешно, смъкни си ръкат аи си седни на мястото. Няма да махна обяснението, има хора дето не знаят кво значи, а защо те дразни размера на аватара ми много си е добре даже.
Хе, малък мой народе! *размахва весело ръка* Някой тук? На Маги пак й е скучно. *цупи се*
Аз съм тук! *помахва ти* Как си? Какво правиш? Защо го правиш? и т.н. *ухилва се* Ако започна много да досаждам просто ми дай бисквити с шоколад или какао
Последната промяна е направена от Cocoa_girl на Вто 04 Окт 2011, 07:43; мнението е било променяно общо 1 път
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Добре съм, пищов по География си правя за теста, защото цял 9-ти клас съм го проспала.
И ти каквооо правиш??
Кефя се, че мама е на работа и няма кой да ме кара да уча тея тъпи степени. Добре, че баща ми е пич. Оставил ме е на мира да си правя каквото искам преди даскало. хД
Cocoa_girl- Модератор
Аз па таман си качих нови снимчици в фейса и се оглеждам какво да правя, слушам си А-Ча :Д , препявам си май ще танцувам след малко Breathe на Miss A . Nan Original!! Hey ,baby, love crush!! XDD A-cha!!!
Сез, стига си смесвала езиците!!
Та.. тадаймааа~ Училището е убийство.
Днес правихме 4 входни!! Ужас!!
И някой тук?? Какво правите хора??
Та.. тадаймааа~ Училището е убийство.
Днес правихме 4 входни!! Ужас!!
И някой тук?? Какво правите хора??
УМИРАААААААААМ!!! 4-ка по Английски!!! Това е най-ниската ми оценка по Английски! Има и по-ниска ама тя е друг въпрос.. Г-жата ме хвана неподготвена! Ще трябва да се разделя с мисълта за таблет!
Cocoa_girl- Модератор
Оо, горката, аз по английски съм най-добрата в даскало :Д Неска ми прати на емайла оценката и се уверих отново и после дори ме похвали пред класа че съм единствената с отличен :Д Даа, обичам се :Д Кофти, при нас няма входни... нито изходни нито такивамити, дори нямаме тестове накрая на годината хахаха ЛД.
Страница 2 от 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Страница 2 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите