Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 11 от 15
Страница 11 от 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Re: Лафче ^^
Ще те заболи още повече, ако не си смениш и аватара- защото това е прекалено дълго и разтяга полето ти на писане и прочите, разтяга го ^.^
Е, аз се кефя, на мен времето няма да ми попрече този месец на 28 да съм в Париж ^.^
Е, аз се кефя, на мен времето няма да ми попрече този месец на 28 да съм в Париж ^.^
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Браво ти
Аз пък искам да се похваля, че темата (на уина) ми е баси якия... целия комп е в Хелуинско настроение
Аз пък искам да се похваля, че темата (на уина) ми е баси якия... целия комп е в Хелуинско настроение
И даже ще ми кажеш от къде си я изтегли, когато ми върнат лаптопа....
Шаро, знаеш ли защо Сез ми се сърди?? И защо не ми пише??
Шаро, знаеш ли защо Сез ми се сърди?? И защо не ми пише??
Цели две седмици ваканция.. ооо , да , цели двеее ~ А вие си учете в България , кекекеке
Ии така... Погрешен завой 4 върви на телевизора, отвратително гнусен е, кой по дяволите е правил този филм?
Иде ми да си изповръщам червата, добре че слушалките са ми на главата със Сикрет на макс и включена игра >.>
Слава на тоя дето е едитвал видеото, та звука не е тих надува ми главата и нито следа от тоя гнусен филм >.>
Иде ми да си изповръщам червата, добре че слушалките са ми на главата със Сикрет на макс и включена игра >.>
Слава на тоя дето е едитвал видеото, та звука не е тих надува ми главата и нито следа от тоя гнусен филм >.>
Saragnn move~ move xDD Ani jana xDD ????
Защооо не ти харесва, аз обичам всички филмчета на погрешен завой!?? Та честито на всички Е.Л.Ф. ове за мистър симпъл джапаниса... вчера полудях като го чух и оспамих страничката си в фейса и разцвета на азия с супер джуниър хДД
Hora Mr.Simple~ Simple nandemo, kandemo ii janai ka?? xDD
Защооо не ти харесва, аз обичам всички филмчета на погрешен завой!?? Та честито на всички Е.Л.Ф. ове за мистър симпъл джапаниса... вчера полудях като го чух и оспамих страничката си в фейса и разцвета на азия с супер джуниър хДД
Hora Mr.Simple~ Simple nandemo, kandemo ii janai ka?? xDD
Здрасти, здрасти
Kiss~ Kiss... радио сеул ме радва с SS501 <3
Kiss~ Kiss... радио сеул ме радва с SS501 <3
Междодругото другия ви обичан, но не колкото мен, админ ни се караше, че не влизаме , а гледа... сега нея я няма??!!
Вие ако чакате да пишете само, ако аз съм тук, тогава тоя форум за никъде не е! Не може да гледате само, когато админа е тука, тогава да пишете. Пишете си, за к'во ги направихме тези допълнителни раздели? Мен няма вечно да ме има, всеки ден и всяка минута да драскам във форума, за да ви накарам да пишете.
Бе кой ти е казал, че само тика като си тука пишем и не сме особено мераклии всяка секунда да те има , не се безпокой ХДДДД Ааа... просто ни викаше, че не влизаме в форума да пишем и аз сега ти тикам думичките през нослето хДДД
Здравейте хора!Как сте?Аз току-що си изиграх мача на го.
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Добър вечер, сладки мили мои
Имам нова чаша и съм на седмото небе яхууууу!!!!! Обичам ви много ама много всичките <3
Имам нова чаша и съм на седмото небе яхууууу!!!!! Обичам ви много ама много всичките <3
WTF!?SNSD?
Т'ва е популярноста на новата им песен в света О.О
Lee Chae Rin- Модератор
Боже мой, 12 милиона за 1 седмица... А фенклуба им е с нищожни размери, защо по дяволите имат повече гледания?! Само аз ли се нервя на този факт, между другото? >.>
Не си единствена!Аз също бях доста потресена. WTF?Разбирам да бяха Super Junior, които имат къде, къде по-добри песни.Ама те са....
Lee Chae Rin- Модератор
И СуДжу са добре всъщност, виж Keep Your Head Down, със едни нищожни 7 милиона гледания, а имат най-големия фенклуб в света. Какво им става на хората? Lee Soo Man, мъртъв си. Едва ли не разрушава втора група, ама какво да очакваш от мъж....
Абе аз като видя лигави женски кпоп групи и бягам.International Stalker написа:И СуДжу са добре всъщност, виж Keep Your Head Down, със едни нищожни 7 милиона гледания, а имат най-големия фенклуб в света. Какво им става на хората? Lee Soo Man, мъртъв си. Едва ли не разрушава втора група, ама какво да очакваш от мъж....
Lee Chae Rin- Модератор
Суджу са разрушена група още от преди да са създадени. Но момчетата са силни и натриват носа на тоя дъртак, който за нищо ги няма. Тц, нервя му се. Да мре. Даже на Джони не му се нервих толкова за дето разруши Акаме /фенска теория/, а това за нас е углавно престъпление, а този дето руши цели групи... аргххх! Нервя се!!
п.с. От това момиче настръхвам *трепери*
п.с. От това момиче настръхвам *трепери*
Страница 11 от 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Страница 11 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите