Лафче ^^
+4
Cнεrrγ ♥ Chan
the eternal kid.
Mimmiie.
Leeteuk~
8 posters
Страница 7 от 15
Страница 7 от 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Re: Лафче ^^
the eternal kid. написа:Аз питах Сез. *цупи се*
Гледала съм го. Хмм, гледаше ми се някое добро яои аниме, но явно ще се задоволя с шоунен-аи. Ще гледам Togainu no Chi~ Добри отзиви има за него, ще го видя.
К'во ме пита?
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Споделяй... ще ти мине, ако не ще се съберем заедно да я набием :Д
Сговорна дружина планина повдига, а може направо да я метнем по учителката ти~Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Тей е, тей еInternational Stalker написа:Сговорна дружина планина повдига, а може направо да я метнем по учителката ти~Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Leeteuk~ написа:Тей е, тей еInternational Stalker написа:Сговорна дружина планина повдига, а може направо да я метнем по учителката ти~Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Ахахахаа Това ме разби.. Тааа значи г-жата по рисуване писа на шедйовърът ми на изкуството ТРОЙКА!!!!
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Cocoa_girl написа:Leeteuk~ написа:Тей е, тей еInternational Stalker написа:Сговорна дружина планина повдига, а може направо да я метнем по учителката ти~Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Ахахахаа Това ме разби.. Тааа значи г-жата по рисуване писа на шедйовърът ми на изкуството ТРОЙКА!!!!
Престъпление!! Я, дай да го видим.. като говорим за шедийовъри и престъпления трябваше да витите Итъка ми на Маги....
Хах и на мен ми се случи като бях 6ти класCocoa_girl написа:Leeteuk~ написа:Тей е, тей еInternational Stalker написа:Сговорна дружина планина повдига, а може направо да я метнем по учителката ти~Cocoa_girl написа:*идва ядосана* Тази по рисуване ще я убия
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Leeteuk~ написа:
Престъпление!! Я, дай да го видим.. като говорим за шедийовъри и престъпления трябваше да витите Итъка ми на Маги....
Хей!! Казах ти, че не е довършен!! А и го рисувах в 2 през нощта.
Така е така е.. ама все пак е катастрофален ХДДthe eternal kid. написа:Leeteuk~ написа:
Хей!! Казах ти, че не е довършен!! А и го рисувах в 2 през нощта.
the eternal kid. написа:Хей!! Казах ти, че не е довършен!! А и го рисувах в 2 през нощта.
Оправдания
Шаро, трябва да ме защитаваш!
Не я слушай нея, много хубав стана даже, имайки в предвид катастрофалните ми умения с молива.
Не я слушай нея, много хубав стана даже, имайки в предвид катастрофалните ми умения с молива.
Добър вечер , как сме?
П.п Тея са много якИ хДД ---->https://www.youtube.com/watch?v=3RP0aCyADS4
П.п Тея са много якИ хДД ---->https://www.youtube.com/watch?v=3RP0aCyADS4
Lee Chae Rin- Модератор
Добре сме, добре сме.Lee Chae Rin написа:Добър вечер , как сме?
Маги полудява... Сега, след като добави нов раздел във форума, изчезва да довърши работата си.
От одеве се местя от компа на лаптопа, щото на едното няма мишка, на другото пък шрифтовете и четките ми на фотошопа ги няма. Луда работа...
the eternal kid. написа:Шаро, трябва да ме защитаваш!
Toест стана катастрофално Все пак си е катастрофално...
Е, аз все още не съм видяла рисунката... И все пак Шаро те защитава, само където не по всяко време...
И така, добър ден на всички~
И така, добър ден на всички~
Здрастиии~
Има ли някой тук?? Нали уж нямаше да зарязвате форума, направо го забравихте.
Това, че админите не пишат в лафа постоянно, не значи че не сме направили други раздели, в които потребителите да могат да пишат.
Има ли някой тук?? Нали уж нямаше да зарязвате форума, направо го забравихте.
Това, че админите не пишат в лафа постоянно, не значи че не сме направили други раздели, в които потребителите да могат да пишат.
Добър ден (за мене вече е ден О.О)Как сте?
Lee Chae Rin- Модератор
Soda Mr. Simple, simple, simple nandemo, kandemo ii janai ka?? xDD Йеааа!! Обичам я тази песен!! :Д
Даам, сънбе защитава, само ако има позволение от мен кикикикикииики ^^ Йеееаа, Сез контрол дъ уорлд!!
Сега се връщам към писането на фикчето ми, което очаквайте скоро в раздела на английски фикове ^^
Даам, сънбе защитава, само ако има позволение от мен кикикикикииики ^^ Йеееаа, Сез контрол дъ уорлд!!
Сега се връщам към писането на фикчето ми, което очаквайте скоро в раздела на английски фикове ^^
Неска 1-ви час свободен- забравила съм да си навия часовника на по-късно.... отивам аз на даскало... 2-ри свободен имали събрание... прибирам се вкъщи.. мокра.. дъжд вали!! Ако знаех поне щях да се наспа...
Междодругото бързи и яростни 4 в соундтрака си имало райзинг сън на дбск.. леле! Неска като се върна от даскало сядам да го гледам!! ......
ПС: Ква е тая емотикона бе хДД Кефи!
Междодругото бързи и яростни 4 в соундтрака си имало райзинг сън на дбск.. леле! Неска като се върна от даскало сядам да го гледам!! ......
Leeteuk~ написа: Неска 1-ви час свободен- забравила съм да си навия часовника на по-късно.... отивам аз на даскало... 2-ри свободен имали събрание... прибирам се вкъщи.. мокра.. дъжд вали!! Ако знаех поне щях да се наспа...
Не съм чувала за т'ва в Бързи и яростни Няще са го гледали поне сто пъти, ама аз все не искам. Но, имайки в предвид, че не харесвам тая песен, едва ли дори щях да разбера. xD
Тая емотиконка е специално за теб сложена, за да ми я показваш, когато те дразня.
the eternal kid. написа:Leeteuk~ написа: Неска 1-ви час свободен- забравила съм да си навия часовника на по-късно.... отивам аз на даскало... 2-ри свободен имали събрание... прибирам се вкъщи.. мокра.. дъжд вали!! Ако знаех поне щях да се наспа...
Не съм чувала за т'ва в Бързи и яростни Няще са го гледали поне сто пъти, ама аз все не искам. Но, имайки в предвид, че не харесвам тая песен, едва ли дори щях да разбера. xD
Тая емотиконка е специално за теб сложена, за да ми я показваш, когато те дразня.
Като на тебе точно я показвам няма да е показалеца, който се мята, недей да се бъркаш :D Hahahah~ :D Амии аз съм си голям фен на филмите и ги знам наизуст и нямаше как да изпусна, ама тогава дори не знаех какво е Кпоп..
Страница 7 от 15 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 15
Страница 7 от 15
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите