SHINee
3 posters
Your place :: Азия :: Азиатска музика :: Korean
Страница 1 от 1
SHINee
SHINee (произнасящо се „shiny” (шайни)) е съвременна R&B южно-корейска момчешка група. Сформирани от SM Entertainment през 2008, те дебютират на 25 май 2008 в предаването на SBS „Popular Songs” с промо сингъла си "Nunan Neomu Yeppeo (Replay)" (литературно преведено „Нуна, колко си красива (повтарям)”, като обръщението „нуна” се използва от по-млад мъж към по-възрастна от него жена.). Имената на членовете на групата са : Оню, Джонгхюн, Кей, Мин Хо и Темин. От дебюта им насам, SHINee са спечелили многобройни награди. Групата също се счита за модни икони започнали „Shinee модата”, която е доста популярна сред младите поколения. Момчетата имат и няколко записани саундтрака към филмите “Boys Over Flowers” (песен: „Stand by me”), “Dream” – “Meчта” (песен: “Countdown”) и „Prosecutor Princess” – „Принцеса-прокурор” (песен: "Fly High"). SHINee също така изпълняват песента “Bodyguard” към рекламата на мобилните телефони на Samsung – Anycall. В началото на 2010 групата бе включена в реалити шоуто на KBS “Hello Baby”, където петте момчета трябва да се грижат за четиригодишно момченце. Предаването продължи до 6 април 2010, когато бе излъчен последния епизод.
Re: SHINee
Ааа много готинка група , новите им песни рулват , а танците са невероятни , особено този на Lucifer , аз просто съм влюбена във него.
Lucifer:
Ring Ding Dong:
Lucifer:
Ring Ding Dong:
Lee Chae Rin- Модератор
- Име : Елиза
Re: SHINee
Това ми е любимата група!!! Обожавам гиии!!!
Дебютната им песен...
- Spoiler:
Дебютната им песен...
- Spoiler:
vestema- Име : Vili
Your place :: Азия :: Азиатска музика :: Korean
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите