SM HighSchool
2 posters
Your place :: FanFiction :: English fics
Страница 1 от 1
Re: SM HighSchool
YAH!! How dare you to stop in such a place??
Anyways... I like it a lot~ It sounds interesting. I like that "I'm the bad girl/ I'm the good girl" part. Also the part with Ying and Yang.
Добре, стига толкова със счупения ми английски... да, правилно, просто не знам как да напиша следващото на английски. *цупи се*
Имаше правописни грешки. Малко са и са вероятно от недоглеждане, ама аз ги видях.
Чакам продължениее~
Anyways... I like it a lot~ It sounds interesting. I like that "I'm the bad girl/ I'm the good girl" part. Also the part with Ying and Yang.
Добре, стига толкова със счупения ми английски... да, правилно, просто не знам как да напиша следващото на английски. *цупи се*
Имаше правописни грешки. Малко са и са вероятно от недоглеждане, ама аз ги видях.
Чакам продължениее~
Re: SM HighSchool
Нали не е задължително да се пише коментар на английски? Абе карай за сега, после ще оправям ако има нещо... та коментара ми:
Честно казано, когато погледнах този фик за първи път, се хванах за главата За няколко дни се фейспалмнах повече пъти от колкото общо през целия си живот
Но той фика си е хубав.... Ех Минкеее, да ти имам погледа аз на тебе XD Даже и Хюки разтопи
А Сея пък е много лошо момиче... Айш, как можа да отрежеш горкото момче....
И тая Шаро с прякорите си.... има повече прякори от колкото имената на всеки отделен човек от населението на Земята
Честно казано, когато погледнах този фик за първи път, се хванах за главата За няколко дни се фейспалмнах повече пъти от колкото общо през целия си живот
Но той фика си е хубав.... Ех Минкеее, да ти имам погледа аз на тебе XD Даже и Хюки разтопи
А Сея пък е много лошо момиче... Айш, как можа да отрежеш горкото момче....
И тая Шаро с прякорите си.... има повече прякори от колкото имената на всеки отделен човек от населението на Земята
- Маги: Не е задължително и коментарите да са на английски.
Нали, нали, нали... уникално сладурче съъм. ^^
Пиша ти в мнението, за да не спамя. xD
Your place :: FanFiction :: English fics
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите