My drawings.. [пълна излагация!]
3 posters
Страница 1 от 1
My drawings.. [пълна излагация!]
Това, което ще видите е пълен нокаут на изкуството! Предупреждавам предварително, че не е за хора със слаби сърца!
Инчето ;д
Конанка
Шарингана ми =^w^=
Вики Морган
Олигофренщина :D
Иво
Слъгхорн
Мими Станфорд
Тоби
Титаник!!! :Д
Инчето ;д
Конанка
Шарингана ми =^w^=
Вики Морган
Олигофренщина :D
Иво
Слъгхорн
Мими Станфорд
Тоби
Титаник!!! :Д
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Re: My drawings.. [пълна излагация!]
Хареса ми най-много , че са цветни защото аз винаги драскотя черно бяло ^.^ Шарингана ти малко сплескан обаче :Д , и само с две топчета.. иначе вичко тотално ме кефи ^.^ Продължавай така.. шариш ми очичките ^^
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Мда сплескан ама за часа по Английски това успях да направя И е с две топчета понеже съм Учиха в начална степен ;д А и ме мързеше да рисувам още топчета
Cocoa_girl- Модератор
- Аз съм на друго мнение. Наистина е добре, че ги оцветяваш - аз отдавна зарязах цветното рисуване, не се разбирам с цветовете. Това придава някакъв живот на твоите рисунки, но нищо повече няма в тях. Имам в предвид, аз си представям всичко цветно без цветове и твоите рисунки ми се виждат... не както трябва. Не мога да го обясня.
Първо - линиите ти са криви.
Второ - самата композиция не ти е наред.
Трето - формите на някои рисунки не са добре оформени.
Не знам дали си рисувала по въображение - ако е така те поздравявам - или си ги прерисувала, но ти казвам, че имаш още много работа. Като за начало, започни да използваш по-мек молив, с който да рисуваш. Предполагам, че използваш 2H, H или HB?? Което и да е - не го използвай за рисуване. Всичко що има H в него е буквално дърво. графита е прекалено твърд за рисуване. Може да използваш HB когато правиш натюрморти. За човешко тяло препоръчва от B нагоре. С по-меките моливи се получава по-добре. Освен това ти оцветяваш и цвета закрива очертанията и така става неприятно за гледане. Ако линиите ти са по-видими ще се получава по-добре.
Освен всичко това... Браво! Ако продължаваш да рисуваш и да се упражняваш съм сигурна, че ще се подобриш много!
the eternal kid. написа:Аз съм на друго мнение. Наистина е добре, че ги оцветяваш - аз отдавна зарязах цветното рисуване, не се разбирам с цветовете. Това придава някакъв живот на твоите рисунки, но нищо повече няма в тях. Имам в предвид, аз си представям всичко цветно без цветове и твоите рисунки ми се виждат... не както трябва. Не мога да го обясня.
Не знам дали си рисувала по въображение - ако е така те поздравявам - или си ги прерисувала, но ти казвам, че имаш още много работа. Като за начало, започни да използваш по-мек молив, с който да рисуваш. Предполагам, че използваш 2H, H или HB?? Което и да е - не го използвай за рисуване. Всичко що има H в него е буквално дърво. графита е прекалено твърд за рисуване. Може да използваш HB когато правиш натюрморти. За човешко тяло препоръчва от B нагоре. С по-меките моливи се получава по-добре. Освен това ти оцветяваш и цвета закрива очертанията и така става неприятно за гледане. Ако линиите ти са по-видими ще се получава по-добре.
Освен всичко това... Браво! Ако продължаваш да рисуваш и да се упражняваш съм сигурна, че ще се подобриш много!
И кака все ми казва да използвам по мек молив, но в цялата къща няма и един такъв, в книжарницата до училище също няма, а мама отказва да ми купи.. А за рисуването още от 3 годишна рисувам, но някъде като станах на 10 съвсем го зарязах и сега започвам отначало с великата мисъл да стана дизайнер на Big Bang, SHINee, MBLAQ, F(x) , 2NE1, SNSD и т.н. Също може да правя и анимета. За това захванах отново рисуването макар и с голям мързел. Ииии всичко е по въображение и взъхновяване от уроците по История и География, също и от някои учители.
Cocoa_girl- Модератор
Cocoa_girl написа:the eternal kid. написа:Аз съм на друго мнение. Наистина е добре, че ги оцветяваш - аз отдавна зарязах цветното рисуване, не се разбирам с цветовете. Това придава някакъв живот на твоите рисунки, но нищо повече няма в тях. Имам в предвид, аз си представям всичко цветно без цветове и твоите рисунки ми се виждат... не както трябва. Не мога да го обясня.
И кака все ми казва да използвам по мек молив, но в цялата къща няма и един такъв, в книжарницата до училище също няма, а мама отказва да ми купи.. А за рисуването още от 3 годишна рисувам, но някъде като станах на 10 съвсем го зарязах и сега започвам отначало с великата мисъл да стана дизайнер на Big Bang, SHINee, MBLAQ, F(x) , 2NE1, SNSD и т.н. Също може да правя и анимета. За това захванах отново рисуването макар и с голям мързел. Ииии всичко е по въображение и взъхновяване от уроците по История и География, също и от някои учители.
За аниме и други композиции на тялото, където ще можеш да дизайнерстваш дрехи ти препоръчвам да влезеш в една голяма книжарница и да потърсиш спец манга книга за рисуване- там всичко е обяснено много добре и разбираемо, така че до няколко опита да го успееш ^^ Ще ти помогне много- аз оня ден зърнах в манга раздела ама 15 евро не ми се даваше, като се има впредвид , че не съм рисуваш-маниак :Д
Ето и продължение.. Рисунките са малко старички:
hearts..
Мостчето в Габрово ^^
Сладколандия ^w^
Снежната кралица и аз може би..
2009 настъпва
Братц рок концерт
Лола Бъни и Бъгс Бъни
hearts..
Мостчето в Габрово ^^
Сладколандия ^w^
Снежната кралица и аз може би..
2009 настъпва
Братц рок концерт
Лола Бъни и Бъгс Бъни
Cocoa_girl- Модератор
Личи си, че са стари - върнаха ме към детските ми години... Но ми хареса много с @ и сърцето беше много оригинално ^.^
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите