Поредният скучен час в училище...
5 posters
Страница 1 от 1
Поредният скучен час в училище...
Мда, поредните 40 минути скука. Обикновено прекаране в гледане през прозореца със слушалки в ушите. И най-често това са часовете по Френски и История.
Кажете сега... какво правите вие, когато ви е скучно в часовете и кои всъщност са те?
Кажете сега... какво правите вие, когато ви е скучно в часовете и кои всъщност са те?
Re: Поредният скучен час в училище...
Това са часовете по Математика и Български език. Прекарвам тези скучни часове в драскане на някое листче, писане на бележки с някое от момичетата или просто съм пъхнала слушалките в ушите си и слушам музика. Но интересно и един път не са ме хващали. О.О
Cocoa_girl- Модератор
- Име : Светлозара
Ами на мен всички часове, освен актьорство и английски са мега гига или както ние се изразяваме тука - voll скучни . Забранено ни е в училище телефони, затова не мога да слушам музика, така че тетрадките ми са шарени само с Кпоп и общо взето тва правя през часовете
.
Leeteuk~- Admin~ Jungsuholic
- Име : Сезен
Абсолютно всеки един час в училище ми е скучен За това по цял ден или ям, или спя или съм със слушалки в ушите, или и трите
Но пък най-скучни са ми Английския и Информационните технологии
Но пък най-скучни са ми Английския и Информационните технологии
ами аз най - често чета книга.. (не се смейте ;d .. повечето хора ме гледат странно, когато им кажа, че обичам да чета) понеже батерията на телефона си я пазя за пътуването в тролейбусника, та там си слушам и игнорирам дразнещи хора ;dd мм .. аз нямам тъпи часове, в които да не правя нищо .. по - скоро имам омразни часове ;dd като например физиката
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите