My ~Super Girl~
2 posters
Your place :: FanFiction :: Comedy fics
Страница 1 от 1
Re: My ~Super Girl~
Bwahahaha *истеричен смях* аах, тва уби XD Време за обиколки из мола~
- Маги: Нарушено правило №9 от правилата за раздел "Fanfiction":
9. Мнения от рода на "Много е хубаво" "Страхотно" "Чакам още" се считат за СПАМ. Потребителя получава само едно предупреждение и след това мненията му се трият без предупреждение. Ако не можете да измислите нещо по-дълго от две думи, тогава НЕ коментирайте!
Re: My ~Super Girl~
Итък и Хичули само как нахално се промъкнаха в стаите. Ох, не мога да им се начета на щуротиите. А мениджъра само се чуди как да се отърве от всички.
Охх, тази принцеса, толкова много ме издразни. Ужасна лигла... и нахална на всичкото отгоре. Да имам една такава до мен, няма да мога да си задържа ръцете до тялото. Ужас.
Хахахахха, double date~ Никога със Сея там, както вече разбрахме. Охх, хубаво ще е така да ме обърка някой за приятелката на Хичули~ Щастлива ще съъм~
И Шаро, как може да не донесе подаръци??! *цупи се възмутено* Къде се е чуло и видяло такова нещо?? Нее, така не може. Трябва да бъде наказана!!
Ааа, нямам търпение да разбера какво ще стане нататък. Много ми е интересно как точно ще опишеш Чан Ин Сънг. Характер и всичко. И какво ще стане, след като тя се появи. Ааа, не мога да чакам.
Много муза за напреед~
Your place :: FanFiction :: Comedy fics
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите