Как да се защитите от призраци

Go down

Как да се защитите от призраци Empty Как да се защитите от призраци

Писане  Leeteuk~ on Вто 04 Окт 2011, 20:49

Призраците са духове на покойници, които поради някаква причина не могат да намерят спокойствие в задгробния свят. Най-често в призраци се превръщат хора, чиято смърт е била тежка или насилствена.

Много често призраците се явяват на живите си роднини, но не са рядкост и случаите, в които се показват на непознати хора.

Най-често появята на неспокойните души се случва от полунощ до три часа след полунощ. Срещата с призрак обикновено не предвещава нищо приятно на този, който го срещне.

Появата му може да предвещава болест или смърт. Никой не е застрахован от такава среща, затова трябва да знаете как да се противопоставите на пришълците от отвъдното.


Ако сте изгубили близък човек, опитайте се да не мислите постоянно за това колко скърбите за него, още по-малко пък трябва да плачете. По този начин вие не позволявате на покойника да отиде там, където му е мястото.

Когато в къщата има покойник, всички огледала трябва да бъдат покрити. Иначе душата му може да отиде в огледалото и да не излезе никога от къщата.

За да не се превърнете самите вие в призрак след смъртта си, никога не се оглеждайте в огледалото след полунощ, а осебено на 13-то, 14-то и 15-то число.

Ако поради някакви причини се е случило така, че не сте могли да бъдете на погребението на ваш близък, при първа възможност запалете восъчна свещ в негова памет.

Не е нужно това да стане в църква, можете да я запалите някъде на открито. Докато свещта гори, опитайте се да си спомните всичко, което ви е свързвало с този човек и го помолете за прошка , че не сте бмили до него в последния му път. Така няма дави посети, за да ви отмъсти, че не сте били с него.

Когато срещнете призрак, веднага забодете остър предмет там, където е призракът. При правилна реакция от ваша страна призракът ще изчезне веднага.

Винаги носете щипка сол в джоба си, ако ви притеснява срещата с призраци. В момента, в който духът се появи, хвърлете солта срещу него или просто я посипете на прага на къщата, за дасте сигурни, че призраците няма да влязат в нея.

Ако често ви посещава призракът на близък човек, отидете на гроба му и поставете отгоре желязна прчка, но не я слагайте в земята, просто я оставете отгоре. Подкова, която е с кръглата част надолу, закачена над вратата, пази дома от призраци.

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите