Дъщерята на Пейн

Go down

Дъщерята на Пейн Empty Дъщерята на Пейн

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:23


1-ва глава
Слънчевите лъчи бавно влизаха в стаяата ми и огряваха всичко наоколко . Затопляха света и отпусналтото ми тяло на леглото . Вратата гледаща към прекрасната поляна с цветя беше отворена и песента на чуруликащите птички влизаше . Будна бях , но както обичах се излягах на леглото . Две от многото възглавници бяха паднали наземята , както и завивката . Леко разтворих очите си и започнах да се прозявам . Розовите ми копринени пижами които се състояха от къси панталонки и потниче нежно глаеха красивата ми снежно бяла кожа . Стъпах с босия си крак на ламината и тръгнах към вратата . Излязох на вън стъпвайки на късо отрязания райграз и тръгнах към масата с чудната ми закуска . Майка ми , седнала на стола срещу мен ми наливаше сок . Седнх на стола и помирисах яйцата с бекон пред мен . Започнах бавно да ям .
-Сакура искаш ли днес да те подстрижа малко . - попита ме мама .
-Да , става . - отговорих защото красивата ми розова коса се спускаше до дупето ми . Доста беше пораснала
Закусихме с майка ми и й помогнах да прибере масата . Точно когато щяхме да влизаме в къщата татко се провика .
-Конан ела веднага ! Ще правим събрание . - информира рижавия ми татко . Много ми се нерви като му кажа така .
-Добре, Пейн идвам . - отговори мама и веднага замени лъчезарната си усмивка с студено изражение и навлече черната мантия на червени облаци . Въздъхнах и се прибрах . Оставих леглото ми да го направи прислужницата докато си средвах косата . После и казах , че е свободна и си навлякох една червена рокля с две кръстосани презрамки на рърба , къса до коленете и черни пантовки . Вързах косата на конска опашка и излязаох на разходка . Взех дневника си и се запътих към любимото ми място .
Стигнах бързо . Влязох под водопада на сухо и започнах да пиша за миналия ден . Докато пишех се унесох и заспах .
-Пльок, пльок , пльок ... -повратях си след всяка паднала капка от тавана на пещерата .
-Здравей , Сакура-чан . - стреснах се и от бързина си ударих главата .
-Здравей , Итачи-сан . - казах като се почесвах , че доста ме заболя от удара . - Защо винаги го правиш ?
-Кое ? - попита ме той с спокойния си тон .
-Да се промъкваш тихо и да ме стряскаш .
-Аз не се промъквам тихо , просто ти не ме чуваш . - засмя ми се той . След минутка пак заговори . - Не зъкасняваш ли ? Слънцето почти залезе .
-Къде ? - казах , но след една секунда сивото ми вещество се поразмърда . - О , не , не , не , не , не .... татко ще ме убие . - развиках се , като подхвърлих тефтера на Итачи и побегнах .
С утроена скотост стигнх до доужото в гората . Пейн ме чакаше. Отворих вратата и с бавни крачки влязох .
-Закъсня .- извика той и замръзнах на място .
-Ъ...такова .... . -тихо проговорих , но бях прекъсната от баща ми .
-Замъчи! - заповяда той . -До гуша ми дойде от твоите закъснения и глупави оправдания . Толкова ли си добра , че вече не мислиш да идваш на треннировки ?
-Ами ... мисля че за съм достатъчно добра за годините си . - казах тя тихо .
-Така ли ? Занчи госпожичката мисли , че е много добра . Добре тогава ! Сакура утре потегляш към Коноха ! Ще вземеш изпитите за генин и другите . Ако се провалиш ...- прекръснах го .
-Няма да има ,, ако '' татко . Ще ги взема ! - каза горделиво и излезязох от доужото .

2-ра глава
Момичето вече се беше настанило в новия си апартамент . Алармата и звънна и тя стана . Облече си розовата рокля и си сложи лентата . Вече беше нинжа . Потегли към учлище .
Момичето влезе в стаята и се огледа за свободно място , имаше само едно .
-Може ли да седна тук ? - попита Сакура .
-Махай се ! - Ино блъсна Сакура настрани .-Добро утро Саске-кун .- въкликна синеоката .
-Ох , все едно ми пукаше далие ще седна до тоя глупак . - каза Сакура и седна в предния чин . Саске малко се поочуди на реакцията й . Беше свикнал всички да му се възхищават .
Ирука влезе в стаята и започна да представя Сак .
-Деца , това е Сакура Харуно . Тя е нова в града . Сега нека обявя отборите ........... - Отбор 7 ! Наруто Узумаки , Сакура Харуно и Саске Учиха ...- и продължи .
-Изчакайте учителите ви да дойдат . - каза сенсеят и се оттегли .
........
Всички бяха тръгнали освен Саске , Сакура и Наруто .
-Учителят закъснява .- каза момичето .
-Сега ще види той . - изхили се блондито и сложи гъбата на вратата .
-Н..нннн ... как беше ?- попита розовката .
-Наруто .- каза блондито .
-Така де , Наруто не мисля , че джоунин би се хванал на такъм скапан номер . В този момент учителят влезе и гъбата падна на главата му .
-Първото ми впечатление от вас е ... мразя ви ! - каза Какаши .
***********
-Аз съм Хатаке Какаши .- започна да се представя сеснсеят на трите нинжи .- Така сега сте вие наред . Ти най-отдясно .
-Казвам се Узумаки Наруто . Обичам да ям рамен , мразя да чакам за рамен . Хобито ми е да ям различни видове рамен . Мечтая да стана хокаге .
-Аз съм Сакура Харуно . Преди няколко дена се преместих тук , затова ще ви кажа малко . Най-добрия ми приятел е Итачи Учиха , баща ми се казва Пейн . Идвам от селото на дъжда . За разлика от баща ми не съм много силна , клана ми има способноста да използва 5-те вида чакра . Относно какво обичам и мразя не мисля да казвам .Целта ми е да взема изпитите и да се докажа на баща ми . - Саске намръщи вежди , както и Какаши при чуването на името Итачи Учиха .Та коя беше тя да познава такъв човек .
-Аз се казвам Учиха Саске .- Сакура малко се учуди когато чу Учиха . -Мразя много неща , всъщност нищо не харесвам . Аз нямам мечта защото един ден ще го направя . Ще възтановя клана си и ще унищожа един определен човек .
-Добре утре имаме мисия , сега довиждане . - каза учителят и изчезна в дим .
-Незнаех , че и ти си Учиха , тоест като Итачи-сан . - Сакура дръпна интереса на Саске .'' Как можеше едно момиче да познава брат му ? Каква беше тя ? Знаеше ли къде е той ?'' Питаше се Саске .
-Ще се видим утре сутрин ! - каза черешовото цветчи и си тръгна .Тя се прибра и започна да пише в дневника , след което легна да спи .


*********
-Закъсняхте сенсей - извика Наруто .
-Ами една черна котка мина през пътя ми и трябваше да обиколя . - започна да увърта Какаши .
След като ни обясни мисията и какво трябва да правим започнахме . Всички освен Наруто се скриха . Докато учителят се занимаваше с Наруто , Саске го атакува . Хвърлените кунаи на чернокоското уцелиха учителя , поне той така си мислеше . Изведнъж се превърна в каварими . Саске веднага побегна , за да се скрие . Учителя го последва , както и аз . Ченоокия използва малко тайджуцу , но не можа да си вземе звънче . Тогава използва огън , знам тази техника . Учителеят за миг изчезна . Изведнъж дръпна Саске надолу .Ченокоското се учуди и учителя започна да му говори нещо . Сега беше моментът . Направих знаците и с огън нападнах учителя . Той естествено , че избегна и политна нагоре , целейки да се качи на дървото . Но ... опс ... клонинга който му хвърли огън изчезна и той ококори очи от учудване . Появих се зад него и опрях двата си пръста в гърба му като направих същата форма .
-Танцуващата сянка .- промълвви той . Хванах го с ръце за кръста и го забих в земята . Направи отново каварими и застана срещу мен .
-Подценяваш ме сенсей .
-Да признавам наистина съм те подценил . Имаш много чакра за генин .
-Аз съм от специален клан .А сега се приготви защото ще ти покажа най-силната си техника .- казах спокойно и започнах да правя знаците . Какаши се учуди от многото ми знаци . Бях готова . Дръпнах ръката си встрани и разтворих шепата .
-Чидори ! - извиках и светкавици започнаха да се появяват .
Зърррррррррррррррррррррр
-О точно сега ли . - казах и си свалих ръката .

3-та глава
Прибрах се и след като е изкъпах седнах да си пиша на дневника :
Скъпо дневниче .
Вече съм част от отбор 7 . Днес имахме тренировка за уцеляване . Точно когато щях да направя чеидори звънеца звънна и се провалих на испита .
Вързахме Наруто на кола и ние със Саске започнахме да ядем . След това сенсея замина и трябваше да храня Наруто . След като Наруто глътна хапката си Какаши се поеви . Стресна ни много , но после започнахме да се управдаваме и казахме че сме отбор и трябва да раборим в еким . Той ни каза , че минаваме изпита . Проблема на тъпия учител бил да работим в екип , какъв простак . На сутринта имахме мисия . Трябваше да заловим една тъпа котка .Мисията беше успешна и отидохме да докладваме . Наруто започна да вика , че иска по хубава мисия . Утре сутрин съм на мисия и то с битки . Май се вълнувам . Сега ще говоря с Итачи-сан и ще си лягам .

Затворих дневника и седнах на пда . Направих знака и започнахме да си говорим с Итачи . ( ако помните в епизодите на Наруто как се сързват членовете на акатски . )
-Днес срешнах брат ти . - защвих горделиво . –Хубавичак е и спомена , че иска да убие някои дъръ-бъръ . Със Саске сме съседи . Итачи-сан искам да те питам нещо .
-Кажи .
-Ако започнат да ме разпитват за Акатски или ми направят някакво джуцу ?
-Взели сме мерки затова . Ако си спомняш , бяхме ти направили техника .
-А , да забравила съм . И забравих да ти кажа , че съм отбор 7 . Аз , Наруто Узумаки и Саске Учиха . Учителят ни е Какаши . Днес щях да използвам чидори срещу него , но нестана . Саске е силен но не може да се мери с мен .
-Да . Ти имаш уникални умения . Рзвиваш голяма скорост , имаш добро тайжуцу , можеш да правиш чидори , межеш да използваш 5-те елемента , много си умна .
-Да бе лъжеш .
-Не това е истина . И забтавих да спомена , че можеш да усещаш чакра . Имаш умения на джоунин . Сакура някой идва в стаята ми затова прекъсвам линията . - каза Итачи и прексъна . Станах от пода и отидох до прозореца . Погледнах звездите и видях Саске . Изглежда , че бяхме комшии .

На сутринта Саске беше първи на мяста , където трябваше да се срешнем отбор 7 . След мен дойде и Наруто .
Изминаха 2 часа и най-накрая Какаши-сенсей се появи .
-Здравейте , ученици . Закъснях , защото се бях отнесъл в размиси . Така , днес няма да имаме мисия . -каза набързо сенсеят и изчезна в дим .
-Сакура искаш ли да отидем да ядем рамен . попита ме Наруто . - кимнах и тръгнахме .
-Хей , шефе , как си ?
-Здравей , Конухамару . Искаш ли да дойдеш с нас на рамен ? - момчето се съгласи и тръгнахме , като то вървеше отпред . Изведнъж Конухамару се блъсна в едно друго момче . Той хвана Конухамару за ръката и го вдихна . По лената разбрах , че е нинжа от страната на вятъра .
-Пусни го Канкуро , за да не съжеляваш .-каза русокосото момиче , което стоеше до нинжата .
-Предлагам да си махнеш ръцете от него ! Веднага ! - изкрещя Наруто и сви ръката си в юмрук ,като се затича срешу Канкуро . Той мръдна с пръсти и Наруто падна . Видях го и веднага разбрах , че е кукловод .
-Какво беше това ! -запротестира отново Наруто .
-И ти ли си генин . Изглежда , че това село е пълно с загубеняци ! -каза момчето със боя на лицето :D и стисна в юмрук ръката си , засили се и ... хванах ръката му , като пуснах малко светкавична чакра , за да пусна Конухамару . Той извика и се отдръпна . Саске гледаше от дървото .
-Изчезвай ! - изсъсках му . Той ми се изнерви и махна завитата в бинт кукла от рамото си .
-Канкуро отдръпни се ! - изведнъж се появи още едно момче от другата страна на дървото .-Ти си провал за нашето село . - свих очи при думите му . - Забрави ли причинито поради , който сме тук ?- изведнъж червенокоското слезе долу . - Да тръгваме .-каза той и се обърнаха .
-Поакайте !
-Какво?
-По превръската ти познавам , че си от селото скрито в пясъка . Разбирасе земята на огъня и земята на вятръра са съюзници , но никой шиноби не може да влиза без разрешение . Каква е причината ?- зададох си въпроса бързо .
-На друга земя ли живеете , да не знаете какво става тук ?- попита ме момичето с ирония .-Ние сме генини от селото скрито в пясъка и сме тук заради изпита за чунин .

-Учителят пак закъснява . -опаках се набързо . Времето беше чудесно . Изведнъж Какшаи се появи .
-Хей ! Добро утро на всички . Съжалявам , че закъснях , но се загубих по пътя на живота . - излъга отново учителя .
-Така . Препоръчах ви за испита за чунин . Това са изпитните формуляри .- той подаде формулярите .-Който желае да се яви на изпита . Нека подпише формуляра и да дойде в стая 301 в академията три часа след обяд .
Когато стана 2 часа се срешнахме и тръгнахме към академията . Влязохме в зградата и се качихме на втория етаж като чухме , че има врява се спряхме . Усетих генжуцу . Двама глупака бяха застанали пред вратата и не пускаха никого да мине .
-Чупка на зад , за да минем . - изсъска Саске когато стигнахме .- И докато го правите преобарнете генжуцото . Фълшивият ви образ прозира . Качваме се на третия етаж . Хайде кажи им Сакура , сигорен съм , че преди всички си го видяла . Ти притежаваш най-острия ум и най-добрите анализаторски умения , трябва да си го разпознала . - похвали ме той като по чудо .
-Така е . - казах и се заблях нанякъде .
-Името ми е Рок Лии . Ти си Сакура , нали ?
-Ъ ...
-Моля те , стани мое момиче . Заклевам се , че ще те пазя с цената на живота си .
-Съжелявам , но не .-помъчих се да не бъде много обидно .- Хайде да тръгваме . - казах и повлекох Саске и Наруто . Слязохме по стъпалата и продължихме .
-Хей ! Почакай ! - обърнахме се и видяхме пак този ... как беше ... сетих се Лии .
-Какво искаш ?
-Искам да се бием ! Тук и веднага .-заяви момчето и скочи . -Предизвиквам те . Всички говорят за клана Учиха и колко страхотни са били .Смятам , че ти ще ми дадеш добра представа ... и освен това . - той ме погледна . О , Сакура , обичам те . -той започна да ми праща сърца , и естествено без проблем унищожих всички с пръст .
-Съжелявам Лии , но аз не изпитвам същите чувства към теб . - управдах се .
-Спрете! Тази откачалка е моя .-каза Наруто и тръгна към веждата .
-Давай тогава ! -каза Учихата . Лии отби Наруто по най-простия начин . Това момче използва тайджуцу , добра съм в тайджуцото и може да науча нещо от него . Наруто с ръце се подпря на пода и се помъчи да удари момчето , но той клекна и каза нещо като - Листна вихрушка . Тоя номер го знам . Наруто целуна стената и , мисля че припадна .
Саске се заслили срещо рошави вежди . Саске се направи юмрук , но в последния момент Лии изчезна .Учиха залитна от удара .
Саске направи шаринган .Фуклюо . На Итачи-сан шарингана е по як . Чернокоското се залили срещо веждата , но Лии го удари от долу . Е , добър е , но тези движения ги знам . Те продължиха да се бият с тайжуцу . Лии отново ритна господин фуклюо нагоре и застана зад него .
-Сянката на танцуващото листо .-каза и спусна бинта от ръцете си .-Свършен си ! - изведнъж един шурикен фръкна и удари бинта на лии в стената .
-Добре , достатъчно ! - каза една говореща костенурка . Боже , халюцинирам , ама не ! Лии отиде при костенурката и аз трябваше да хвана Саске , за да не се пребие . Божееееее мизрия . Отидох бързичко и го ванах . Вдигнах го .
-Добре ли си ?- смотанякът не ми отговори . Ах този малък негодник . Наруто се събуди .
Изведнъж някаква откачакла се появи върху костенурката , май беше сенсеят на веждите .

4-та глава

Когато влязохме в стая 301 имаше много нинжи . Онова момиче се нахвърли на врата на Саске . Колко е жалка .
Изпита беше лесен е поне за мен . Десетия въпрос ни го обясниха и минахме .
Изведнъж през прозореца , скчупвайки стъклото , влезе една нинжа .
-Аз съм Митараши Анко , втория изпитващ .

Сутринта се срешнахме на определеното място .
-Kакво е това място ?-попита Наруто .
-Тук ще се проведе втория изпит . -започна да обеснява Анко .-Тренировачна зона 44 ... или по известна като Гората на Смъртта . Тестът преставлява опасна битка за намирането на тези свитъци .- тя показа два свитъка . -Ще се борите да вземете и двата свитъка - небесния и земния . Всички 26 отбора щте участват в испита . Половината от тях ще търсят небесния а другата половина- земния . Отборът ви трябва да донесе и двата свиръка .И още нещо - разполагате с ограничено време - 5 дни . Има няколко начина да бъдете дисквалифицирани . 1-Ако не можете да дойдете в наличието на тези 5 дни с двата свитъка в кулата , 2-Някой от отбора не е в състояние да продължи и 3-то и най-важно е никой , ама апсолютно никой да не поглежда съдържанието на свитъците . Вземете свитък и влесте от портата .-дадоха ни свитък и отвориха портата , влязохме .
Застанахме малко навътре в гората за да направим план - как да дейсваме .
-Ам ... аз трябва да отида да пишкам . -каза Наруто и отиде . Върна се след 2 минути . Имаше разлика ... сеих се ! Изведнъж Саске го удари и аз усъзнах защо . Изкарах кунай .
-Къде е Наруто ? Говори .- изсъсках .
-Да къде е раната на лицето ти ?- развика се Саске . Бях забравила да спомена , че Анко поряза Наруто .Така де , да се върнем .-Предполагам , не си знаел , че истинският Наруто е бил порязан преди да влезе в изпита . Освен това шурикена ти е на левия , а не на десния крак ! Истинсият наруто използва дясната си ръка , ти си левак ! - извика Саске .
-Добре , хвана ме . Сега предай свитъка .-каза нинжата и нападна . След като Саске хвърли огнени топки към него той ги отскочи и застана зад Учиха . Реших , че е време и аз да се намеся . Застанах зад нинжата и му счупих врата .

-Това доказва , че не можем да се доверим на външноста . Трябва да измислим начин да се разпознаваме .
-Какво да правим ?
-Нужна ни е парола .
-Какъв вид парола ?
-Тайна дума , която само ние да знаем . Служаите внимателно защото няма да повтарям - Кога настъпва часът на нинжата ?Отговорът е - Нинжата издебва точния момент , тогава когато врагът спи и защитата му бездейства , а уръжието му се търкаля в тишината на ноща . Тогава и настъпва часът на нинжата . Запомнихте ли го ? -кимнах .
-Нямаш ли нещо по-късо ?-оплка се Наруто .
-Не Наруто , това е ! - изведнъж силен вятър духна и фръкнахме настрани . Аз и Саске мяхме близо но Наруто фръкна много назад .
-Хей ! Добре ли сте ? - попита Наруто като бягайки се приближаваше .
-Не се приближавай ! Каква е паролата ?- попитах като изкарах кунай .
-О , никакъв проблем . Нинжата издебва точния момент , тогава когато врагът спи и защитата му бездейства , а уръжието му се търкаля в тишината на ноща . Тогава и настъпва часът на нинжата .- заедно със Учиха хвърлихме кунаите си по така изглеждащия Наруто .
-Какво беше това ? Можеше да ме убиеш . - изплака .
-Разкрит си ! Наруто не може да запомни това и да го каже правилно дума по дума . Покажи се който и да си ! Купонът свърши .
-Кажи ми ! Ако съотборникът ти е пълен глупак защо ти е парола ?
-Тя не беше толкова предвидена за Наруто , колкото за някой , който е случайно наблизо и може да ни подслушва . Това бе капан и вие се хванахте в него .
-Впечатлена съм .-каза нинжата и направи някакво генжуцу . Ужасяващо , не можех да се мърдам от страх . Паднах на колене и чувах пулса на главата си .Започнах да треперя и да дишам по бързо . Когато се взирам в очите й усещам жаждата и за кръв . Не усазнавах какво ставя , просто паднах на колене .
-Страхът ви е парализирал .-тя хвърли два куная . В последния момент Саске ме грабни и отскочи . Имаше рана на кръка . Започнах да се оправям , трябваше да се размърдам и да покажа коя е дъщерята на Пейн ...

5-та глава

Змия ни нападна и оскочихме Саске на ляво , аз на дясно . Змията последва него и той хвърли шурикени . Влечугото падна и кожата му се пречупи . От вътре излезе нинджата .
-Подушвам страх и отчаяние .- тя се изви по клона и тръгна към Саске . Няколко куная и шурикена се забиха точно пред нея .
-Изглежа дъм дошъл точно навреме .-развика се Наруто , като стоеше на дървото малко над нас .
-Добре щом това искаш .-каза Саске и изкара свитъка . - Вземи го и ни остави намира . -какво бълнува той ? Как просто ще дъде свитъка ? Е стига писна ми да стоя встрани като малко безпомощно момиче ! Сега се намесвам .
-Какво ?! Да им дадем свитъка просто ейтака ? В никакъв случей . - простестира Наруто и аз кимнах . За пръв път да съм съгласна с него .
-Умно и много разумно . -каза змиюоподобното . Саске хвърли свитъка и Наруто веднага го взе .
-Престани да се правиш на герой Наруто ! - извика Учихата и получи удър от Наруто .
-Пълен глупак ! Не знаеш какво правиш .-извика Саске .
-Ако вие няма да ми го дадете , аз ще си го взема . -каза нинжата и дръпна ръкава си като направи някаква техника . Блондито се засили към нея .
-Призовавам джуцу .-каза тя и огромна змия се появи под нея . - да , да май се сещам . Възможно ли е ? Това май е Оручимару . Знам тази техника , негова е . Не неможе да бъде . Ако е така трябва да спася момчетата преди да ги е убил !
-Наруто ! - извиках когато го нападна гигантската змия . Той се удари на едно дърво и започна да пада . Извднъж чакрата всякаш преля и той започна да удря змията . Очите ... видях му очите ! Той е Кюби . Толкова се бях увлекла в размисли ,че едва сега видях положението в което се намираме .
–Пет зъбчатов печат . -каза тя и захвърли Наруто . С два куная го закачих на дървото .
-Саске ! Какво ти става ? Размърдай се глупако ! - извиках .-Страхливец!
-Не ! -кресна той и шарингана се появи в очите му . Взе два куная като единия го ухапа . Той се засили , отскочи и хвърли кунайте . Нинжата започна много бъзро да бяга околко Саске . Той се помъчи да го удари с огън . Той я хвана и я забучи в земята .(с главата надулу ) Тя се превърна в кал и удари Саске . Изведнъж той я ритна с крак и дръпна корда и атакува отново с огън . Отидох при него , защото чакрата му почти беше прибършила .
Той ( Оручимару ) стана с прегоряло лице .
-Оручимару ! - изсъсках . Погледна ме и съм сигорна , че се запита коя съм аз и как така знам за него . -Мамка ти ! - извиках и за миг вече бях зад него . Направих чидори и го ударих . Сигорна бях , че го ударих , но изглеждаше всякаш му нямаше нищо . Той направи знак и изкара главата си , тоест удължи врата си и ухапа Саске .
-Прокълнатият печат ?! Ах ти ... -изсъсках и тръгнах срещу него с огън , но моя огън къде къде беше по различен от на Саске . С огънп хвърлих шурикени и кунай . Той се учуди от възможнистоте ми .
-Коя си ти , че да имаш такава огромна сила и да надминаваш младия Учиха ? - запита ме той като ми се закани и се облиза с език .
-Дъщерята на Пейн ! Сакура Харуно .- извиках му .Той се учуди .
-Сега разбирам от къде идва тази сила ...-каза и потъна в дървото . Изгубих чакрата му сякаш се испари .
Нямаше време да мисля за Оручимару , трябваше да помогна на Саске и Наруто .

Занесох ги на безопастно място и се помъчих да ги излекувам . Сменях кърпите им .
Чух шум ! Свърлих кунай на катеричката която щеше да развали капана , който съм подготвола . Не искам неканенни гости . Докато катеричката бягаше ... какво? Има хартиена бобмба на гърба й . Някой ме наблюдава . Направих знак и започнах да търся чакра . Един, двама , трима . Трима са .
-Каква бдиелност . Та ти спиш .
-Най накрая се показахте .- казах спокойно .- Какво ми става да се вълнувам толкова ? Аз съм силна , много силна . Обучавана съм от хора , който нокой не би искал даже да познава . Я стига съм треперила от страх . Студенокръвие и спокойствие . Точно така , сега ще им разкажа играта .
Те скочиха нагоре . Активирах другия капан , но те счупиха дънера .
-Хм...
-Не бъди толкова самоуверена .-предупреди ме единия нинжа .
-Ураган от листа . -извика Лии и ги изрита. Той пък от къде се взе ?
-Кой си ти ?
-Казвам се Рок Лии .
-Какво правиш тук Лии ? -попитах го ималко изнервена . Боже аз кога ще се бия ? Защо винаги някой изкача пред мен !
-Аз винаги се появявам когато попаднеш в беда Сакура .
-Но в този изпит аз съм твой враг .
-Сакура вече ти казах -Ще те защяитавам с живота си .
-Благодаря , Рок Лии .
-Май нямаме изпбор . - нинжата подаде свитъка им на едно момче .- Заку ти се погрижи за Саске , а аз ще се заема с този .-каза и тръгна към Лии ,който си свали бината от ръката . Той изчезна и удари нинжата с крак отдолу . Заедно с нинжата и той отскочи . С бинта обви нинжата и го хвана . Завътря го точно преди да го удари в земята и се отдръпна за да не пострада и той . Веждата се изтощи . Той тръгна да атакува но го спрях с ръката си .
-Лии от тук поемам аз . - казах и за всеки случай набъзо направих броня от земя . Изглеждах както обикновенно ,но като някой ме удари атаката му се оръщаше към него . Нинжата дръпна ръкава си и тръгна срещу мен . Започнах с тайжуцу . Удари ме с това нещо на ръката си , но заради бронята не се получи . Престорих се и паднах .
-Дотон ! - извиках и той до глава поръна в земята .
–Какво ?! -извика той . Приятелят му ме атакува с вятър . В такъв случай не можех да използвам огън , не огън но да вода . Направих няколко знака .
-Суйтин ! Воден дракон .-изведнъж земятча се разтресе и отстрани всякаш е гейзер избликна вода . Той срещу мен изпрати голямо количество вятър и аз заповядах на дракона да атакува и се сблъскахме .
Изведнъж зад мен застана третата нинжа и ме хвана за косата . Съвсем бях забравила за нея .

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Дъщерята на Пейн Empty Re: Дъщерята на Пейн

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:24


6-та глава ------
Тя ме хвана за косата , а Заку тръгна срещу Саске . Трябваше да направя нещо .Аз съм елитна нинжа , но съм сама винаги в мисиите ми . Ето , че се оказа , че съм слаба . Загубих , аз съм слаба . Но как Наруто и Саске го оравят ? Как винаги са силни ? Не , Не ! Няма да загубя ! Изкарах един кунай . Не целях да ударя момичето , а да се отърва от ръцете й .
-Паднахте ми !- извиках когато се освободих . Сабята ... да сетих се , сабята . Направих знаци .
-Джуцу призоваване ! Мечът на чидори ! - изведнъж един меч се появи в ръката ми . (като на саске в еп . Шипуден ) Този меч е специален . Може да изглежда обикновен , но не е така . Даже най-силната техника не може да го счупи !
За една секунда просто изкарах и сложих меча обратно в калъфката му . И трите нинжи паднаха обрязани отвсякъде . Засмях се и паднах назад , чакрата ми почати беше на лими та си .
Не! Момичето , което беше хванало косата ми се движеше . Хвърли два куная към мен .
Изведнъж пред мен застанаха трима . Това бяха момичето с Розовата коса - Ино и още две момчета . Едното дебело а другото слабо .
-Ино...
-Да не мислиш , че ще оставя Саске на теб ? - започнаха да се сржават . Другите двама се оправиха и аз събирах чакра . Тази техника я направи баща ми . Това е печат на лявата ми ръка . Когато имам наистина нужда от много чакра от там си освобождавам . Там имам нещо като резервоар с допълнително чакра . Забелязах , че отборът на Лии също е тук .
-Бякуган ! -каза единият и се появи нещо на окото му . Започнах усилено да извличам чакра . За 5 минути веще щях да съм като новородена . Момчето със странната техника на очите ме погледна и се учуди . Сякаш той виждаше през мен .
-Никакви игрички Тен-тен . Пълна мощност .-заяви той на момичето което стоеше до него .
Почти се бях възтановила и почуствах зад мен огромно количество чакра . Обърнах се и от Саске илизаше лилава чакра . Сетих се , това сигорно е от печата .
-Сакура , кой ти причини това ? -ме попита Саске .-Кой беше ?- опа , знаците са по цялото му тяло .
-Аз го направих .-обади се единият от нинжите .-Супер разсичаща звъкова вълна -каза той и отправи много мощна вълна към нас .Саске хвана двете му ръце и ги счупи . Не , той ще излезе извън контрол . трябва да го спра !
-Сега е твой ред .- каза на другия и захвърли Заку настрана . Застанах пред него за миг и го хванах за раменете .
- Саске ! Спри ! - изведнъж знаците изчезнаха .Той падна и аз го хванах .
-Силен си Саске .- каза Досу .-Прекалено си силен . В момента е невъзможно да те победим .-той остави свитък и замина , като взе приятелите си , които не можеха да се движат .
С медиицинско нинжджуцу излекувах няколко рани на Саске и отидох при Лии . Оправих до колкото можех раните му и Наруто се събуди . преди да отида при Лий , Саске ме помоли да не казвам на Наруто за печата .
-Сакура какво се случи с косата ти ?- Наруто притича към нас .
-О , това ли ... ами реших да си сменя имижда .- излъгах .
-Аха ! Познавам те гъсти вежди . -извика Наруто , като видя Лии .
-Престани ! Да не си казал нищо лошо за Лии . - ударих Наруто .-Лии , благодаря .
-Сакура , лотосът от селото в листата цъфти два пъти . Обещавам следващия път когато се срешнем да бъда по-силен .Обещавам .
-Хей , Сакура ела да ти оправя косата .- каза ми Ино .Кимнах и отидох

Отдохме в кулата и ни съобщиха , че първо трябва да преминем предварителния изпит . Първият двубой беше между Саске и Йорой . Саске победи и го занесоха в болницата . Следващия двубой беше между Заку и Шино , Шино победи . Третия двубой победи Канкуро и видях името си с името на Ино . Сега беше моментът да се докажа . Изразходвах половината чакра от печата и имам още половин за всеки случай . Сега ще бъда мега яка . Има нинжи , който трябва да оплаша .
-Хм ... -казах и с знак тигър направих така че всички стъкла наоколко да се спукат и една светкавица от тавана да удари и да се появя долу . Слязох долу за част от секундата .
-Какво по ... - каза Шикамару .
-Какви са тези светкавици . - запита се Нежи .
-Уау .- зачудиха се повечето . И това исках . Ино просто скочи .
-За предварителния изпит запазих повечето си движения , но като те гледам ...- спрях се на нея с презрителен поглед .-Мога да те победя за секунди . - тя се сепна .- Но знаеш ли , не обичам бързо да добършвам . Първо ще си поиграя с теб . - Ино сви вежди .

''За пръв път виждам такава ярост в очите на Сакура '' мислеше си Какаши горе . Изведнъж една нинжа се поеви .
-Какаши това е досието на Сакура Харуно . Преди малко достигна от Страната на Дъжда . -нинжата подаде досието на учителят и изчезна в дим . Той отвори и любопитно започна да чете . Гай , Наруто и Лии също искаха да разберат повече за нея .
-Това е невероятно . - учуди се огледалният нинжа . - Била е на 6 мисии ранг А и 18 ганг Б . Нито един провал . На мисиите е била сама . А техниките ... -Какаши се спря пред двата големи листа с техниките , който може момичето .
-Това е невероятно .- каза момчето с гъстите вежди .
-Не знаех , че Сакура-чан е толкова силна .-учуди се блондинът .
-Техниките който използва са - 5 елемента , чидори , расенган , има дори техниката на Тсунаде , може да призовава ... -всички наистина учудени . - Сега разбирам , защо работи толкова добре сама .- Гай взе тетрадката от ръкада на Какаши за да научи повече за това чудато момиче .
-Тайжуцуту и е добро почти колкото на Лии . Тази битка ще е интересна , ако не реши да преключи бързо .

7-ма глава

-Виж Ино ще приключа бързо , но не обещавам , че ще е безболезнено .
-Ха ! Видях как се биеш , ти не можеш да ме победиш Сакура .
-Щом казваш . - черешовото цветче се изнерви и направи нещо като чидори в лявата си ръка и от него стана на меч . ( като в епизодите където Саске убива Оручимару , където и двете му ръце и забива на тоя меч ) Меча от чидори се отправи и заби в корема на Ино .
-Съдия двобоят приключи . - каза момичето и погледна как от устата на русокосата течеше кръв .
Тя се качи бавно по стъпалата , след като двубоят беше обявен специялно за приключил от съдията . Сакура се къчи горе и видя папката в ръката на Какаши .
-Сакура-чан справи се чудесно .-похвали я бързо Наруто .
-Какаши-сенсей това моята папка ли е ?-попита момичето нетърпеливо .
-Да .
-Може ли ? -тя поиска папката и я отвори . След като я прочете се засмя . - Доста неща липсват .
Следващия двубой беше между Темари и Тен-Тен . Темари беше победител . Шестият двубой беше между Шикамару и Кин , победител Шика. Седмия победител - Наруто . Осмият победи Неджи .И другият- Гаара .
За да се възтановим изпита щеше да е след месец . Дръпнахме жребий и показаха лист с двубоите .
1 . Саске и Гаара
2 . Сакура и Темари
3 . Наруто и Неджи
4 . Шикамару и Канкуро...

След 30 дни .
Момичето току-що престигна в домът си . Сакура беше се върнала в базата на Акатски за да се научи на нова техника . Новата и техника беше смес от две чакри . Тя не беше изморена , а по скоро любопитна какво ли е станало докато я нямало през тези 30 дена .
Черешовото цветче влезе в първият цветарски магазин който видя .
-Хн ... Ино . - каза момичето когато видя блондинката в магазина . - Възтановила си се . - розовката клекна и запона да гледа красивите цветя .
-В болницата ли отиваш ?- попита я блондинката , а тя само кимна . Сакура си избра три нарциса и излезе .
Стигна в болницата и след като научи в кой стаи са момчетата се запъти натам . Първата беше на Наруто . Тя беше чула , че от три дни е бил в безсъзнание .
Тя постави нарцисите в стаите на Наруто, Саске и Лии , който липсваха в болнницата .
Излезе навън за да се разходи и срешна Наруто на тренировачната площадка с един дърт старец с бяла дълга коса .
-Сакура-чан ела да тренираме .-развика се Наруто . Момичето отиде и блондито започна да се хвали , че е научил нова техника . Той призова огромната жаба-шеф .
-Е малка тренировка нямада е лошо . - Сакура захапа палежа си и направи няколко знака . Една огромна змия се поеви под нея и започнаха да се сражават . Джирая очуден от техниката на момичето , която е виждал изпозвана от Оручимару , гледаше любопитно мача .
Слънцето се скри и двете нинжи уморено лежаха на земята .
-Наруто аз се прибирам . Утре е изпита искам да си отпочина , ако изопщо мога да заспя . Чао .- каза розовакта и си тръгна .

Почти всички освен Сакура и Саске бяха там . Изчакваха още малко . Хората се бяха насъбрали и всеки си бъбреше с някога , като повечето си носеха храна .
Изведнъж небето прочерня . Черни и тъмни облцажи се появиха и силнни светкавици забушуваха . Една огрома светкавица се заби близо до Гаара , който стоеше най-открая . Малко пушилка и дим се разнесе из въздуха , но за част от секунадата се успокой . Сакура бе застанала до Гаара с нов вид дрехи . ( както сега в шипудена ) .
-Не съм закъсняла нали . - каза момичето спокойна и разсеяно .
-Не Сакура Харуно , ти дойде точно навреме .- каза съдията като направи знак на листа който държеше .
Зрителите нетърпеливо и недоволно започнаха да шумят поради закъснението на Учиха . Започнаха първия двубой преди да дойде Саске . Битката беше между Наруто и Нежди .
След дългия и вълнъващ двубой Наруто победи . Сакура доволна и нетърпелива погледна Наруто с огромна усмивка .
Обявиха , че следващия двъбой е между Шикамару и Канкуро . Всички учакваха нещо интересно , но Канкурро се отказа и Шика беше обявен победител .
-Така . Моля Сакура Харуно и Темари да дойдат . - каза съдията . Сакура погледна Темари , като и отправи един самодоволен поглед . Блондинката се намръщи и с едно движение на ветрилото си изчезна , впрочем слезе долу до съдията . Сакура направи пак същата усмивка и изкара кожени ръкавици . Гаара , който внимателно наблюдаваше Сакура , тоест как си слага кожените ръкавици си мислеше ,, Какво цели като си слага ръкавиците ? ".
Черешовото цветче спокойно и бавно слезе по стъпалата , което още повече язяри Темари .

8-ма глава

-Знам , че използваш вятър , затова не мога да използвам светкавица срещу теб . Е , мога , но трябва да е доста силна . Затова ще те зипържа с огън . - каза розовката и с огнени топки атакува момичето . Темари се помъчи да отблъсне огъня с ветрилото , но това беше безмислено , защото огъня е по силен от вятъра и се опърли малко . Блондинката реши , че трябва да отбягва огъня .
Сакура пак атакува с огън и блондинката скочи в небето и отби . Темари гневно скочи и направи вятърна мелница . Сакура се оттърва , но беше малко одраскана .
-Най-накрая дочаках . Сега Темари ще ти покажа една от най-новите ми техники . - каза момичето и посочи небето . Розовокоската гледаше черешката учудено и малко любопитно . Тта това момиче просто посочи небето на , което сега имаше черно облаци .
Черешовото цветче направи чидори и небето се разбошува .
-Знаеш , че неможеш да ме победиш с светкавичен елемент !- развика се Темари неразбираща какво цели зеленооката.
-Хайде да видим !- каза Сакура с ирния .
Хокагето и Казакагето гледаха двубия .
-Това момиче има талант . - каза Казакагето .
-Така изглежда .-отвърна Хокагето без да подозира изобщо , че до него стоеше Орочимару . Потова време в публиката гледаха Наруто , Ино , Лии и Гай .
-Сакура е наистина силна .- каза малко сърдито Ино .
-Да Сакура-чан е невероятна .-каза захилен Наруто .
-Тя ще използва светкавици без да хаби от воята чакра , като вземе от светкавиците на небето . Огъня беше за да се получат облаци .- допълни Гай . - На такава крехка възраст ...
-И светкавицата ще е по бърза от звука . Темари няма да може да избяха .- продължи веждата .
-Леле .. Лии много си умен . - похвали го Наруто и Ино го фрасна .
-Глупак !Ти как си станал генин ? - развика се блондинката .
,, Става напечено . Как ще се имъкна ? " се питаше Темари по това време . Изведнъж една огромна светкавица се удари сантииметър до Темари . Тогава тя затвори очи и не видя нищо . Когато отвори очи ветрилото и беше станало на прах .
-Какво по ...- извика Темари като видя прахът . - Ах ти малка к*чка ! - продължи . Сакура по това време направи знаци и запозна да прави нова техника . Сложи ръката си в страни с знак . Блондинката атакува , като хвърли кунайи , но имаше нещо като бариера и просто си паднаха на земята . След 5 секунди Сакура беше готова . В ръката и първо се поеви топка а после светкавици .
-Расен-чидори . -каза момичето и замиг застана зад блондинката и я удари . Блондинката фръкна напред и падна .
- И бтката приключи . - заяви зеленооката се качи бавно , както се качи застана на старот си място до Гаара .
-Жалко , че ръкавижите не ми потрябваха . - каза тя докато вадеше ръкавиците и ги прибра .
-Това ...!- зачуд се Третия като видя ,че момичето използва Расенган , а най-важното е , че е смесила две чакри .
Саске и Какаши се появиха в последната секунда и започна ужесточената битка межу Учиха и Гаара .


След 4 години .
Сакура седнала на стола си срещу камината , дръшайки чаша вино мислеше за изминалите си четири години . Саске беше убил Оручимару а след него и брат си . Наруто беше убил баща й (Пейн) и станал шестият Хокаге на селото скрито в Листата , Коноха . Мадара каза на Саске да се присъедини към Акатски и сега Сакура заемаше мястото на Пейн - лидерът по-точно лидерката .
Саске влезе грубо без да почука . Огъня в камината почти беше угаснал . Виждаше се фигура , облечена в черна роба , подобяваща на Акатски , която седеше отпусната на стола .
-Аз съм Саске Учиха . Планът за хващането на джиндурики е - Ти ще хванеш седмоопашатия , аз и отбора ми Така осемопашатия а девето-опашатия ...
-Прас!- шумът от счупената чаша прекъсна Учиха . Момичето изнервено стисна чашата и я счупи . Виното заедно с кръвта и потече .
-Тук аз давам заповедите Учиха ! - каза грубо със струден глас розовката и се надигна , така , че да погледне в очите на Саске . Той учуден и ядосан от реакцията й се намръщи , но на кого очите бяха по страшни ?...


9-та глава
-Хм ... - изрече момичето и надигна горделиво главата си ,, Не се е променил изопщо -същия нахален и самодоволен глупак се е останал " помисли си момичето и присви очи и сена на стола си .
-Ти и отбора ти ще гванете 7-моопашатия че като те гледам ... няма значение аз ще хвана 8-моопашатия . - черноокия се изнерви още повече при думите й . - И най-накрая ще отидем на гости при стария ни приятел Наруто . - каза момичето и стана от стола . Преди да излезе от стаята се обърна и през рамо каза :
-Гедай да се върнеш цял . - момчето присви очи излезе след нея . Всички останали от Акатски щяха да се срешнат в залата . Саске бързо отиде и седна ... , но не където трябва . Сакура с една чаша вино влезе и погледан презрително Учиха и отбора му . Саске беше сенал на мястото й .
-Ох ... -бъздъхна момичето и отиде при него . - Ти сядаш там .- каза момичето като посочи мястото до Карин . - А аз тук - столът на лидера . - каза момичето като посочи червения облък на облегалката на стола .
-Ах ти ... неможеш да говориш така със Саске. - развика се Карин .
-Стани ми от мястото смотаняк . - развика се Сакура напук на червенокоската и Саске стана .
-Карин престани ! - заповяда чернокоското и седна до нея .
-Мадара сигурен ли си че тези ... - момичето ги погледна с отвращение . -ще могат да хванат седмоопашатия . - той кимна .
-Подценяваш ни . - започна да се отваря Карин , като взе чашата на розовката и отпи глътка вино . Червенокоската се намръщи при вкусът на виното .Имаше нещо зловещо . Сакура видя страха в очите на Карин и направи самодоволна усмивка - Има нещо странно във вкусът ...
-Хм ... това е вино смесено с кръв ... от последния човек , който убих . - червенокоската разшири очи и зеленооката видя страх в нея отново , но този път и отвръщение . Карин пусна чашата и ужасена седна на стола си . Сакура да екс изпи виното .
-Вие отбор Така ще хванете седмоопашатия звяр . Аз ще хвана осмоопашатия . - каза момичето и си тръгна .


По коридора се чуваха само токчетата на закаснялото момиче . Сакура разгневено блъсна вратата и почти не я изкърти . Седна на стола си като забеляза , че липсва един .
-Успяхте ли ?- попита черешката направо към унеслите се момчета . Днес костюмат и ... за тях беше малко съблазнителен . Бюстието и в черно и късите й тъмнолилави панталонки си подхождаха добре със лената на косата и черните сандали с тънко токче .
-Да . Седмоопашатия е заловен . - каза Саске като усешташе , че започва да се поти .
-Къде е Суйгетсу ?-опита зеленооката като захапа една ябъка , която ве от купата с плодове на масата .
-Убиха го в мисията . - отговори Учихата и получи взамяна поглед с омраза и презрение .
-Карин ела с мен . - каза Сакура като видя в какво състояние е червенокосата . -Саске , Джуго последвайте ме . - продължи момичето и тръгна по тъмния коридор осветен с факли .
След дългото лутане из коридорите сякаш са в лабиринт те стигнаха в една стая . Вътре имаше две момчета и много платове , дреги , рокли и тем подобни .
-Тук се шият и правят дрехи . Тъй като ще сме само ние четиримата ще ни ушият костюми и рокли . Обясняявам следващата мисия . В Коноха правят купон по причина- Свадбата на Наруто и Хината . Ние ще влезем тайно и ще започваме да унищожаваме селото .
-Сакура имам твоите размери , затова ти вземи размерите на чернокосото момче , а ние с Джо ще вземем размерите на тия двамата .
-Добре . Има няколко неща който искам да ви кажа - на дрехите на Саске трябва да има знак Учиха , а на мойте червен облак .
-Хай Сакура-сама . - казаха двете педита и започнаха да вземат размерите на Джуго и Карин .
( Момчето което мери Карин )
-Мила трябва да отслабнеш . - каза гея на червенокоската , а нейната вежда започна да играе .
-Ще се погрижим за това Джо , не я дразни няма да се занимавам с нервите ви ! -заповяда черешовото цветче и продължи да взема размерите на Саске .-А ти Саске трябва да надебелееш малко . -каза момичето .
Сак бръкна в един голям гардероп и изкара на всеки по дрешки .
-Облечете ги и елате .
След около 10 минути всички бяха готови . Карин беше с черни панталони и червени обувки също и червена блузка . Сакура с дънкови къси панталонки с зелен колан , бонбонено розова блуза и зелени гердани и гривни и зелени кецки . Саске е с черна риза и дънки . Джуго с тениска и дънкови панталонки .
-Изглеждаш различно . -каза Карин като видя Сак . ,, До преди 10 минути беше като 25 годишна жена а сега като 17 годишна тинейжърка . "
Денят след това мина бързо . Сакура ги занесе в града , тоест в банята . Горештите извори действаха чудесно на раните им . След банята отидоха в ресторант и си хапнаха и след това се прибраха .
Недоволството на Саске през целя ден беше по простата причина , че Сакура командваше всеки и вичко . Тя даже го напсува .
Неспокоен младият Учиха продължаваше да се върти в леглото си . Сакура го дразнеше толкова много . Натякваше му , че е слаб и го обиждаше . Никой , апсолютно никой не можеше да си позволява да говри с един Учиха така , камоли със Саске . Какво си мислеше тази малка женичка ? Нервеше се Саске . Накрая дръпна завивката от себе си и стана . Гневно запраши по коридора . С гръм отвори вратата на стаята на розовката . Момичето , което спокойно решеше красивата си розова коса даже не потрепна . Погледна Саске от огледалото гневно и стана .
-Какво си мисиш , че правиш загубеняко ?!- изсъска му тя и той вече я бе хванал за раменете .
-Ти какво си мислиш , че правиш ?! Никой не може да говори с мен така .-каза Учихата като затегна схватката си и сви очи . Изнервил се очите му ставаха още по-тъмни и страшни.-Ако още веднъж ме наречеш загубеняк или смотаняк ще те убия без да ми мигне окото ! - изсъска чернокоското и почти стържеше с зъби .
Черешовото цветче гневно магна ръцете му от себе си . Хвана го за яката на черната риза и го дръпна .
-Внимавай Учиха . - предупреди го тя като спря за малко . - Ако си играеш с огъня ще изгориш ! - каза тя и очите и станаха тъмно зелени . Саске притисна розовката в стената .
-Предопреждавам те за втори път . Трети няма да има .-предупреди я през зъби .
-Покажи ми какво можеш ...-каза момичето и тонът и беше съблазнителен , но и заплашителен .
Саске хвана момичето за кръста и я целуна страстно . Сакура му отвърна и уви краката си около кръста му . Черешовото цветче възползвайки се от увлечения му в целувката момент разкъса долната му устна .

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Дъщерята на Пейн Empty Re: Дъщерята на Пейн

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:25


19-та глава "Споменът " част 1

-Сакура това е много важно . Четири много силни нинжи са се присъединили към Акатски .-каза разтревожено Хокагето , като от нерви си клатеше крака . -Казакагето - Гаара , Саске Учиха , Неджи Хюга и Узумаки Наруто .
-Наруто ... - каза момичето очудено , че точно той се е присъединил към Акатски .
-Сакура трябва да ги върнеш . Ти си последната ми надежда . -каза жената с понижен тон . -Ти , Хината , Ино , Тен-Тен , Темари . -продължи , като потова време другите момичето нахлуха в кабинета й последвани от Шизуне .
-Мисията ви е ранг А и ти си капитан. Утре тъгвате . - каза Хокагето , след което всички изчезнаха в дим .
-Хокаге-сама сигуни ли сте , че те ще могат да върнат момчетата .-попита колебливо Шизуне . Все пак една група момичета да победят и върнат един Учиха , един Хюга и два демона - Кюби и Шукаку .
-Сакура беше в Акатски и то като лидер , пък и Хината е много силна . -казваше росокоската , но и тя не вярваше на себе си , то едва ли Хината би победила Неджи . - Темари също е доста силна . - продължи тя .
-Ами Ино и Тен-Тен за какво ги пращате ? -попита отново помошничката .
-Ино ще помага на Сакура ако има проблеми за лекуване , а Тен-тен ще прави капани нощем .

Сигорно съвсем сте се объркали , как така Сакура се е върнала в Коноха , та я пращат да върне момчетата . Е нека ви разкажа :
СПОМЕН ----
Розовокоската бутна леко Саске в леглото и като котка започна да се приближава към него . Започна да му лиже врата и стигна до усните . Черната , копринена и прозрачна рокля разкри черното й дантелено белюо . Саске отново се изнерви , че тя командва и с едно движение я смъкна от себе си и се намести отгоре й . Рзкъса нощничката и , като обсипа цялото и тяло с целувки ...
Розовката и Учихата цяла вечер правиха любов . Саске не бе докосвал друго момиче освен Карин . За него Сакура беше ненаситна дрога . Тя беше
добра , наистина , много по-добра от Карин . Саске сякаш досега не беше докосвал плът и се наслаждаваше до край ...
Сутринта Саске се събуди сам на леглото . Стятата беше ледено студена , а той почти премръзнал , завит само с един тънък сатенен черен чаршаф . Огледа се , но нямаше никой . Стана облече се и излезе . Отиде в залата и там нямаше жива душа .
Доката влизаше навътре в коридорите , който бяха като лабиринт -еднакви , той чу гласове . Колкото вървеше на дълбоко , гласовете повече се усилваха . Пред него се разкри голяма желязна врата . Тя беше леко открехната и той влезе .
Вътре бяха Карин , Джуго и Сакура . Всеки беше облякъл костюма си за свадбата , освен Саске . Карин се беше навела над главата на Джуго и се мъчеше да му направи прическата .
-Сакура готова ли си с обличането на роклята ? -попита нетърпеливо червенокоската . Изведнъж розовокоската излезе от малката стаичка , където се преобличат и се завъртя няколко пъти . Красивата , дълга черна рокля , която беше прилепнала й стоеше идеално . Цепката показваше красивите крака на момичето . Учихата без да осъзнае я беше зяпнал . ( роклята изглежда така http://1.bp.blogspot.com/_k8808KCtgVg/SXYg3K2g0YI/AAAAAAAAFQM/-OQjQzHsUgA/s400/siyah_elbise22.jpg , а на Карин https://redcdn.net/ihimizer/img7/3608/elbiseforumdas.jpg )
Косата й беше леко накъдрена , а на Карин беше изправена с топиран бритон .\
-Готово ! -каза Карин на Джуго и се усмихна .
Изведнъж Саске влезе и трясна вратата . Когато го видя Сак се намръщи , но без да си разваля настроението му заповяда :
-Обличай се ! Дрехите ти са в съблекалнята . Заради теб няма да закъсняваме !
–Сакура-сама .-едно от педитата извика Сакура , като и подаде черна курия . -Не можахме да бродираме знака на Акатски и затова ще слагаш това . - черешовото цвече с любопитство отвори кутията . Вътре имаше красив гердан комплект с обеци , гринви и пътсен с знак Акатски ( червен облак ) .
Черешовото цветче си сложи гердана , пръстена и гривните , който си паскава чудесно с тоалета й . Погледна се в огледалото и се усмихна , но лицето и отново здоби разсърдения си вид , когато видя Учиха да излиза от съблекалнята . После направи тъпа физюлномия , защото Саске изглеждаше супер зле с вратовръзка . Тя въздъхна и отиде до Учиха . С замах махна вратовръзката и леко разтвори черната риза . Усмихна се .
-Така е много по добре ...


20-та глава ''Споменът'' част 2

Всичи бяха готови за тръгване и изглеждаха блесящо в костюмите си . И четиримата бяха с различно сияние и блясък .
По заповед на Сакура бяха направени квадратни очила на Карин , така тя изглеждаше много по-добре . Сакура изглеждаше по-женствена и сексапилна . Всякаш беше на 26 , а не на 18 . Саске и Джуго бяха истински джентълмени .
Те се качиха в черната лимузина и тръгнаха към Коноха .
В колата Джуго разказваше вицове и разсмиваше червенокоската и розовката . Имаше даже и моменти където Учиха да се усмихваше .
-Всички си взеха поканите , нали ? - попита черешовото цветче , поради причината , че не искаше издънки тази вечер .
''Нямаш си и на представа , какво ще ти се случи ... " си помисли Саске и самодоволна усмивка се поеви на лицето му . Когато Сакура видя тази усмивка му отвърна с подобна , като си помисли " Нямаш си идея от това което те очаква ..."
Стигнаха Коноха и продължиха към свадбата . Саске погледна часовника си .
-Малко сме подранили .-каза когато колата спря пред двуетажната зграда . Слязоха от колата и с любопитни погледи оглеждаха всичко наоколо .
Като ограда имаше висока бяла стена , пътеката от камъни водеше към входа . Вече се беше стъмнило и лампичите околко пътеката светнаха . Шадравана още работеше , като освежаваше раиграса и обстановката . Навсякъде беше окрасено с бели и жълти рози . На входа поискаха поканите като казаха .
-Госожица Сакура Харуно . Господин Саске Учиха . Госпожица Карин . Господин Джуго . - когато Наруто чу тези имена хвана Хината и се отправи към тях . Прегърна Сакура и Саске и се здрависа с червенокоската и рижата .
-С Хината имаме една изненада за вас двамата . -каза Наруто , като прегърна Хината и погледна Учиха и Харуно . - Не точно изненада , а въпрос ... надявам се да приемете . -продължи , като Саске и Сакура се изпогледаха .
-Искаме вие да сте ни кум и кумица . - каза Хината .
-Е , ще станете ли . - попита нетърпеливо блондинът .
-С удоволствие бих , но не знам какво ще каже Саске . - каза черешовото цветче като погледна черннокосия .
-Да , защо не . -каза той .
Тогава всички седнаха на местата - голямата булченска маса с бяла покривка , но за разлика от другите маси , които и столове бяха със бяло и цветя , тази маса беше по красива . Столовете -червени , а чашите по-различни .
Гостите започнаха да идват . Присъстваха всичките приятели и близки на Наруто и Хината . На розовката и беше много интересно да вижда всеки в красив костюм , като броим хокагето , учителите и другите й стари познати .
Музиката забошува и всички усвен Саске и Сакура станаха да танцуват . След дългото им стоене , Саске усети , че привличат внимание и попита Сакура .
-Можеш ли да танцуваш танго ? - момичето кимна и той я хвана и я придърпа към средата на залата . Всъшност Сакура танцуваше идеално таногто , но просто искаше да види колко е добър Учиха .
Тя застана срещо него леко допря ръцете си до гърдите и ги спусна надолу (абе препоръчвам ви да го видите от видеото ) . Закачливо с един пръст повика Саске . През целя танц се гледаха в очите ту със страст , ту с омраза . Тогава Сакура уви крака си около кръста на Саске и той я завъртя два пъти , Учиха я попита .
-Защо се държиш всякаш вчера не се е случвало нищо . Защо както другите сутринта не те намерих до мен . Защо се отдалечаваш от мен , като всъшност тялото ти ме иска толкова ?! - попита чернокия и преди да я наведе назат тя му отговори :
-Разваляш ми репутацията ...


21 -ва глава ''Споменът'' част 3


-Защо се държиш всякаш вчера не се е случвало нищо . Защо както другите сутринта не те намерих до мен . Защо се отдалечаваш от мен , като всъшност тялото ти ме иска толкова ?! - попита чернокия и преди да я наведе назат тя му отговори :
-Разваляш ми репутацията ... -каза черешовото цветче с леден тон и очи жадни за кръв , излъчващи смразяваща омраза .
-Развалям ти репутацията !?!?!?! - зсъска разгнвено Учиха . Чувставаше се ужасно . Никоя , абсолютно никоя жена досега не го е пренебрегвала така . Чустваше се като използван и хвърлен на страна парцал . Би трябвало и тя да е влюбена в него до полда , както всички други и да го кани постояно на срещи , но тази жена точно обратното прави . Отдалечава се колкото може повече от него . Саске трудно здържаше чувствата си които му казваха да й скъса дрехите и да я изнасили . Този тац описваше желанията му . Старст . Секс . Любов . Всичко това беше в този танц , описваше ги . Учиха се наслаждаваше толкова много на омента когато телата им бяха толкова близо , но неможеше да подтисне и гневът си към нея . Към думите и от , който не можеше да извади смисъл . Колкото и да взираше бездъните си черно очи в неините сапфирено зелени , той пак не виждаше чувства . ''Добре се е научила да крие чувствата си ..." помисли Саске , но черешката го икара от мислите ми като му отговори на въпроса .
-Как ли ми разваляш репутацията ? Аз съм лидер на Акатски , не мога да излизам с такъв като теб ...- тези нейни думи още повече разгневиха Саске и това започна да си личи .
Танца свърши и Сакура , отделяики се от прегрътките му избяга нанякъде . Розовокоската отиде на една маса в дъното на залата и надигна една чаша уиски .
-Уу ... на екс ...по-бавно . - каза с спокоен тон мъжът . Сакура бавно надигна главата си и видя мъжът пред нея , която се беше облегнал в стената . Висок , червенокос , красив и зелено-ок . Розовката объркано гледаше момчето .
-Ам ... имам чувството , че съм те виждала преди... -каза тя , като се мъчеше да го познае . Той и подаде ръка .
-Аз съм Гаара , Казакаге . - Сакура стинсна ръката му .
-Сакура Харуно , лидер на Акатски . - каза розовката точно когато червенокоското отпиваше от чашата си . Гаара се задави и изгледа Сакура учудено . -Приятно ми е . - продължи омичето и изчезна покрай навалицата .
Черешовото цветче се върна при Саске и Наруто . Седна на масата и иазпи чашата си с шампанско на екс . Сакура не подозираше изобщо , че вътре Саске бе сложил лекарство . Това лекарство след 10 минути щеше да действа и Сакура нямаше да може да извлича чакра , ала Учиха също не подозря , че и в неговото питие има такова лекарство . Докато розовката кроеше планове , чернокоското също не стоеше просто така . Той също кроеше оланове и без да подозрът вамата бяха сложили еднакви лекарства в питиетата си .
Всички вдигнаха чаши за здравето и щастието на младата двойка ( Наруто и Хината ) . Навсякъде се чуваше чукването на чаши .
Изведнъж стъклата се счупиха и може би хиляди кунаи прелетяха към хората вътре в злата . Черно облечени нинжи започнаха да избиват хората .
-Какво става ?! - извика розовокоската . Саске и Наруо бяха изчезнали . Розовката вързо занесе Хината и гостите на безопасно място . Точно преди да влезе в една от стаите , където и тя щеше да е в безопасност , съзря хора на терасата . Върна се крачка назад .
-Хайде Сакура едла . -извика булката уплашено .
-Ти влез Хината , ей сега идвам . - каза зеленооката красавица и за да увери приятелката си направи лъжлива усмивка . Хината кимна и влезе .
Сакура ужасена от гледката пред нея се опита да отиде до балкона .
-Саске , Наруто , Гаара , Неджи защо сте в мантии на акатски ? Какво , по дяволите става тук ?! -попира Сакура объркано .
-Съжалявам ... всъщност не . Сакура ти вече няма да си лидер на Акатски , нито ще ни командваш . Както каза имаше преврат в Коноха ... , но не мина по твоя план .
-За какъв се мислиш ти Учиха ! И какво ще ми направиш ? Ще ме преспиш с Шарингана си ли да ме спреш , или ще ме изгориш с Аматерасу , че да не те убия ?!. Хайде да видим какво може един Учиха ! - изкрещя момичето и Саске се язяри . Помъчи се да направи чидори , но не стана .
-Какво по ...
-Хъ ... какво малкия Саске май не може да извлича чакра , а . -каза подигравателно момичето .
-Ах ти кучка ...
-Мм... сори времето изтече . Сега аз съм на ход ! - розовокоската понечи да извлече чакра , но и при нея не се получи . -Трябваше да се сетя !
-Какво стна малкото лидерче не можа да извлече чакра , а . -подигра се Саске . -Убий я . -той направи знак на Тоби да я убие .-Последни думи ?
-Мамка ти !- изпсува Сакура и черният огън на Аматерасу я направи на пепел , тогава духна вятър и пепелта полетя заедно с него ...

КРАЙ НА СПОМЕНА

Сакура си обправи багажа набързо и тръгна към портата . Цяла нощ седя там , изглежа , че беше нетърпелива да тръгнат . Темари , Тен-Тен , Хината , Ино , Тсунаде и Киба дойдоха заедно .
-Киба ти защо си рук ? - попита розовката .
-Киба също ще дойде с вас момичета . - каза Хокагето и пет-те момичета кимнаха , и заедно с Киба потеглиха . -Пазете се ...
________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Дъщерята на Пейн Empty Re: Дъщерята на Пейн

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:25


22-ра глава

След два дена път без почивка всички освен Сакура се бяха изморили . Черешовото цветче беше най-отпред и водеше . Тя погледна през рамото си и видя , че останалите са много изморени . Погледна надолу и внезапно спря .
-Какво стана Сакура ? -попита Ино , като всички се спряха .
-Да , защо спряхме ? - попита Киба като беше задъхан . Сакура го погледна и въздъхна .
-Тази нощ ще прекараме тук за да си починете и да възтановите чакрата си . Имахме само две почивки по пътя и вие всички сте много изморени . - те не отказаха , защото бяха наистина изморени . Починаха си пет минути .- Хината , Киба вие намерета храна . Темари , Ино вие разгънете палатките . Тен-Тен започвай с капаните , а аз ще отида за дърва .
Сакура тръгна да събира дърва и потова време протестираше сама .
-Мама им на тея дървета ... у чи тъпа гора да я и*а в г*за .- потова време държеше малка купчина дрърва в ръцете си . Изведнъж небето загърмя и заваля дъжд . -Ох защо все на мене ве ? По-лошо не може да бъде . - започна да мрънка още повече момичето . Изведнъж се спъна на един корен на едно дърво и падна на коленете си . - По дяволите . - извика . -Поне не съм цялата в кал . -когато стваше тя се одхлъзна и падна по лице . - Това не може да бъде ! - извика момичето докато ставаше цялота в кал . - Добре , че вали дъж да ме измие . - точно тогава дъжда спря . - Стига вееее . - извика момичето .
-Сакура какво стана ? -попита Темари , мъчейки се да не се засмее .-Цялата си черна .
-Паднах в локва . - каза момичето смутено .
-Ела да отидем до реката да се измиеш . -розовката кимна и отиде . Влезе в реката изкъпа се , смени си дрехите . -Сакура косата ти е още черна .
-Незнам как се е боядисала , согорно след няколко дена ще се оправи .-след като се върнаха при останалите вечеряха и легнаха да спят .

-Ох... най-накрая стигнахме .
-Да ... доста са тежки .
Сакура , Темари , Тен-Тен , Хината , Ино и Киба започваха да се събуждат . Розовокоската пъва усети какво става . Някой ги бе вързал , а най-лошото , че и имага ленти на очите .
Дейдара отвори вратата и блъсна шестимата вътре в залата . Всички освен един бяха в залата - Учиха .
-Хех , нося ви забавление . - извика весело Дейдара . - Аз си избрах тази . - той хвана Ино за едната ръка . - Заведете я в стаята ми . - заповяда той на една от прислужниците .
-Аз си харесах тази . -каза Хидан като вдигна Темари и я блъсна към една друга преслъжница . По това време Саске влезе в залата .
-Кой сте вие ?! -изкрещя Сакура , поради причината , че лентата на очите и не й позволяваше да види .-Не знаете коя съм ? - продължи заплашително . Усети че някой идва към нея , и тя за да покаже че не я е страх мина крачка напред . Тя сложи ръцете на гърдите на мъжа . -Киба ти ли си ? -попита тя , като опипвайки го стидна до лицето .
Саске потрепна при допира й . Пъцете и бяха толкова познати ...
Изведнъж Сакура се дръпна , защото разбра , че товва не е Киба .
-Е , ти коя искаш ? -попита Дейдара , Наруто . След като Наруто забебляза Хината си помили и очуди ,, Хината ... какво търсиш тук ? " Той посочи малката Хюга и я заведоха в стаята му . Неджи посочи Тен-Тен . Сакура , възползвайки се от това , че ръцете и са отвързани , бързо махна лентата от очите си . Видя , че Киба чак сега се събужда .
-Няма ли да ме дариш с щастието да чуя името ти , миличка ? -попита закачливо Саске като надигна брадичката й . ,, Очите й , колко приличат на нейните ... " помисли си . Сакура хвана ръката му като я дръпна в страни и прокара свекавична чакра . Саске се отдръпна назад и очите му бяха вече червени .
-Ще си платиш за това .... - закани се той през зъби . -Закарайте я в стаята ми ! -заповяда той . Две прислужници се опитаха да хванат Сакура , но светкавичната и броня ги опари и отблъсна .
-Ще дойда при едно условие . - Саске вдигна веждата си . - Ще пуснете Киба . - той кимна . Тогава прислужниците хванаха ръцете й , но тя се изплъсна от тях .
-Знаеш пътя до стаята ми ....
-О , бъди сигурен , че познавам скривалището по-добре от теб . - изсъска тя , което очуди Учиха и го накара да се замиси , откъде може тя да знае коя стая къде е изобщо да познава скривалището .


23-глава
Сакура влезе в стаята и се тръшна на леглото , като моментално заспа . Дълъг , сладък като мед сън ..... изведнъж Сакура се стресна . Една от присужниците я побутваше да се събуди . Черно-коската ( ХД ) отвори сънено очички .
-Какво има . -попита сънено черешовото цветче . Нямаше настроение , когато я будят .
-Господин Учиха заповяда да ви подготвим гореща вана и да облечете тази рокля ...
-Я чакай малко ?! Няма да облишам тази рокля . - запротестира нервно и сънено Сакура .
-Господин Учиха предположи , че ще кажете така . Той ми каза - цитирам ,, Ако не иска да вечеря с мен ще сервира ...гола " . -каза преслужницата и Сакура нервно дръпна завивката от себе си . Прислужницата излезе и тя се потипи във ваната . След като изезе облече червената рокля без презрамки , която беше къса - малко над коленете и . Червената рокля беше изкряща и прилепнала с черен колан . Момичето обу черните сандалитес високо токче и се гримира . След това си сложи парфюм и излезе от стаята .
Долу в голямата зала имаше маса с бяла покривка и два свещника . Беше красиво направена с много хубав компелт чаши и чинии . Храната още не беше сервирана , защото всички чакаха Сакура .
Токчетата на момичето започнаха да се чуват ве по-силно . Всички бяха в очакване сякаш нещо велоколепно щеше да с поеви . Сакура почти беше стигнала ъгъла , от който като завие имаше стълби , с който се стигаше до масата .
Сакура застана пред стълбите и хубавия и парфюм се разнесе из залата . Красивата прилепнала червена рокля стоеше первектно върху момичет, като очертаваше красивото й тяло и правеше очите й много тъмни (тъмно зелени ) . Саске направи незабележима самодоволна усмивка . Сякаш се хвалеше , че неговото момиче кърти другите .
Всичко бяха застанали отстрани , само Саске седеше на мястото на лидера , а Сакура седна на другия край на масата (точно срещу Саске ) .
Всички се бяха навечеряли и носеха алкохол . Всички освен Сакура си поръчаха питие . Учиха извика прислужницата .
-Донесете на госпожицата червено вино . - черешовото цветче го изгледа с убийствен поглед , че чак студенокръвният Учиха леко потрепна . Естествено никой не го видя , миселеше си учиха , но грешеше . Сакура много добре беше видяла това , макар и да беше единствената .
Прислужницата донесе на поднос чашата с вино .
-Заповядате госпожице . -каза любозно жената .
-Неискам . - каза сухо Сакура .
-Но , виното е много хуба.... - Сакура си вдигна ръката и блъсна подноса . Стъклената чаша с вино падна и червеното вино боядиса беия килим . Тя стана и се запъти нагоре по стълбите . Саске я последва .
-Ако още веднъж ме изложиш по този начин ще съжаляваш . - изсъска Саске , като я хвана за ръката .
-Нима . - запротиворечи му тя . -Какво ще ми направи страшния Учиха ?-подметна с ироня тя . Чернокоското присви очи и затегна сватката си . Черешката леко изкимтя .
-Боли ли ? -попита той . Сакура заби нокти в ръката , като го накара да й пусне ръката . Няколко капки кръв потекоха от ръката му . Чрешовото цветче се засли към стаята , но след няколко крачки се спря .
-Знаеш ли ? Размислих . -каза тя със самодоволна и дяволска усмивка . ,, Какво ли е намислила сега " запита се той и я последва .
Всички се преместиха в стаята за преговори . Там имаше кръгла маса . ( абе дето обсъждат мисии )Сакура и Саске седнаха един до друг . Всички започнаха да се наливат с алкохол . Другите момичета бяха си заминали , защото беше станало късно . Единствената жена беше Сакура . Тя беше доста пияна и дразнеше Учиха .
-Сега една гатанка . - каза тя засмяна . - Питат радио Еверан : Малко черничко с малко червеничко , що е то ? -попита с голяма усмивка зеленооката красавица . Цяла вечер разсмя всички със своите вицове и гатанки . Този виц обаче го бе запазила само и само за да подразни Саске .-Мравка с шаринган . - всички се засмяха . Кръвта на Саске закипя . Никога , апсолютно никога не го бяха излагали така .
Той хвана Сакура за ръката и я поведе към стаята . Бутна я вътре и затръшна втратата след себе си .
-Какво си мислиш , че правиш ?!- каза през зъби Учиха .
-Мм... май не схвана .... казах мравка с шаринган . -момичето беше пияно и се смееше на всичко . -Мравка с шарингаааааааан -повтори му тя и се засмя . Той продължаваше да я гледа нервно . - Хах ... много си смешен , като ме гледаш така . Яя , виж онзи четвъртия отдясно май ми показа среден пръст . -каза тя като подочи към шкафа . Саске леко се засмя . Сакура видя това и запона пак да се дразни . - А , това смях ли е ? Аз , господин Учиха не навиждам това . Каква глупост . Аз се мисля за най-велик . - продължи да се подиграва тя . -Я да ви преброя ... ммм. един Саске , 2 , 3 , 4 , 5 .... -продължаваше тя . Изведнъж колената и омекнаха и падна на земята . Чернокосия я хвана в последния момент и я положи на леглото . Тя хълцукна веднъж и се събуди .
-Я виж ти кой виси над главата ми . Да не би да е вълк ? Да не би да е Дядо коледа ? Да не би да е Саске ? -засмя се тя . Хвана хи за ризата и го дръпна към себе си . -М , да , Саске е , само той се къпе с парфюм .-каза момичето като си пое дълбоко въздух от прафюма му .
Изведнъж небето загърмя и тя го прегърна . След като се усети го пусна и блъсна настрана .
-Страх те е ?-вдигна едната си вежда той .
-Глупости ! -каза Сакура като се отправи към прозореца . Изведнъж една светкавица усвети стаята и тя като изплашен заек се скри зад Саске .-Може би , малко . -каза тя , като се беше вкопила за ризата му .
Изведнъж си пое дълбоко въздух и падна на земята . Саске се изплаши до смърт . Сърцето му запонч да бие бързо . Паникюса се и се разтревожи , какво й се бе случило ?
-Хвана се !- извика Сак .Тогава Учиха се разгневи . Хвана я , и я заведе в банята . Пъхна главата й под дъуша , че да се оправи . След като се орави (тоест да не е пияна ) , цялата беше мокра . За да се преоблече Саске остана в банята . Сакура изкара обувките си , но тъкмо щеше да свали роклята ципа заяде .
-Саске .... - извика тя засрамено . - Ципа ми заяде . - той отвори вратата и отиде до нея . Разкопча и ципа и точно преди да излезе ....
-Саске ....
-Хн ...
-Ам ... какво да облека ? - той отиде до шкафа и изкара една черна риза . Подаде я на момичето и понечи пак да се обърне .
–Срам ли те е ?-подметна тя . -Спокойно не съм гола , по белюо съм . -той се обърна със самодоволна усмивка и огледа хубавото и черно белюо на розови дантелки . Имаше хубаво тяло .,, Тялото и е съваршено , като нейното ..." помисли си той . Черошовото цветче навлече черната риза и закопча няколко копчета , така че първите три бяха откопчани .
-Ще си лягаш ?-попита Саске , като го вия да ляга .
-А ти какво мислиш ? Не ти ли се спи ?-попита той .
- Не .Ще отида до библютеката за да си взема книга .-каза момичето и потегли по тъмните коридори . Босичките й крака бяха станали ледено студени , а черната риза изобщо не я топлеше . Тя велзе в библютеката и с запалка започнда да оглежда книгите . Ивееднъж някой я хвана за ръката ....

24-та глава

След като Сакура отиде , Саске само се въртя в леглото без да заспи . Реши , че неговата кукличка се е забавила доста и стана за да я потърси .
Сакура се качи върхо стол за да огледа книгите в по-горните рафтове . Изведнъж някой я хвана за ръката , точно преди да падне .
-Благодаря ... Саске ти ли си ?-попита объркано черешовото цветче . Тя слезе и се обърна . -Кой е ?-продължи . Пристъпи напред и видя стегнато мусколесто тяло . Тя запали запалката тоно пред него .
-Уплаших ли те ?-попита мъжът с мелодичния си топтл глас мъжът .
-Малко . Казакаге-сама какво тръсите тук посреднощ ?
-Дойдох да си взема една-две книги .Ти коя книга търсиш ?
-"Мрак " . Бъпреки , че съм я чела хиляди пъти пак ми харесва много .
-В стаята ми е . Ела да ти я дам .
-Добре . -каза момичето и тръгнаха . В коридора момичето видя една позната стая и попита .-На кого е тази стая ?
-Това е стаята на Сакура Харуно - старият лидер . - каза Саске със студен тон . Сакура приближи вратата с любопитство . Откога не беше влизала в стаята си . Посегна да я отвори , но Учиха я спря .
-Пробвах не става , защитено е с парола и джуцу .-каза той , но черно-коската продължи . Положи си ръката и отпусна малко светкавична чакра , след това написа паролата . Вратата се отвори . Саске я погледна учудено . Толкова му се изкаше да надникне . Черешката видя любопитството му и затръшна вратата , като тя моментално се заключи .
-По-добре е да не нахалстваме .
Потрглиха към стаята на Гаара , която се оказа точно срещу стаята на Саске .
-Саске ти влез аз ще дойда след малко .
Чернокоската и Гаара влязоха в стаята . Докато Сакура любопитно оглеждаше стаята червенокоското търсеше книгата . Той я намери и подаде на момичето .
-Още помня последните изречения -,,Единствено любов има влюбения , а да я изгуби е по-тругно от ненамирането й " -казаха двамата в хор (ако не намирате смисъл не се разтройвайте защото е преведено и не се получава много ) . Тогава Гаара се приближи леко до Сак . Наведе се , а тя застана на пръсти . Сакура усещаше горещият му дъх върху лицето си . Червенокосия погали нежно бузата й и сля устните си с нейните . Нежна , бавна и сладка целувка . Момичето го прегърна , а той я придърпа и долепи до тялото си .
-Гаара....-той сложи пръста си върху устните й . Тя се отскубна от прегръдката му и побегна , излезе от стаята . Тя отвори вратата и влезе в стаята на Саске . Не вклуюи лампата . Саске започна да пляска с ръце . Момичето вече беше свикнало с тъмнината и видя , че е седнал на леглото срещу нея .
-Много добре се целуваш ... -подметна той , изглежда че беше ги видял .-Е , сега е време да си моя .-каза той и стана от леглото , запътвайки се към нея .
-Твоя ?! Никога ! - извика тя .
-Ще видим това ...-каза той и Сакура усети самодоволната му усмивка даже в тъмното .
-Не си го и помисляи, Саске ! -каза момичето и тръгнаха да се гонят из стаята . Накрая момичето беше притиснато в ъгъл , като мишка . Тя удари с юмрук огледалото и взе остро пърче .Саске гледаше учудено .
-О , колко ме уплаши . -каза с ироня мъжът . Кръв се стичаше от ръката на момичето .
-Хн ...-закани се тя . - Нямаш си и на идея колко мога да те уплаша ....

25-та глава

Сакура взе чашата с вода на нощното шкавче и поля главата си . Боята започна да се маха и косата й почти стана розова .
-С...Сакура .-едвам промълви той . -Но ти умря .
-Да не си мислише , че ще умра толкова лесно ?-запита момичето с лека усмивка .
Започна битка на живот и смърт . Чакрата на Сакура беше почти свършила , а Учиха се съпротивляваше . Изглежда ,че бе станал силен , по-силен от нея . С последен удър -Чидори , розовката падна на колене пред Саске като се подпираше също на дланите си . Закашля се и кръв започна да тече от устата й .
-По-добре да умра ...-едвам каза накъсано тя . Още една струйка кръв се стече от устата й . Тя се изправи , а чернокоското без тя да усети със светкавишна чакра дсърпаше меча си към нея .
-По добре да умра отколкто да живея със срама ... -помъчи се да продължи тя , но отново се казашля и кръвта започна да тече по усилено . Тя сама се даваше в кръвта си . Саске дръпна меча и той се заби в гърба й като излезе от предната част . Тя събра последни сили .
-По добре да умра отколкото да живея със срама - да падна на колене пред любимия си . -продължи момичето и найстина щеше да се удави във кръвта която течеше от устата й . Саске не можеше да побярва на учите си . Тя го е обичала . Той също я обичаше , а какво правеше сега . Гледаше я как умира със забит меч в корема . А кой и беше направил това ? Той самия убиваше единствената си любов . Как мечтаеше тя да каже нещо подобно . Как искаше да я обгърне със всичката любов която има . Как искаше на сутринта тя да е до него . Как я искаше още .
Очите на Саске се просължиха . Той стисна очи и я прегърна . Меча се заби също в неговия корем , а Сакура погледна учудено .
-Обичам те .-прочепна той .
-Обичам те .-каза тя и се целунаха . -Затова не мога да позволя да умреш .-тя го блъсна от меча (тоест излзезе от него ) и със последни сили започан да го лекува ...

Епилог
След смърта на черешовото цветче , Саске всяка вечер плачеше и се събуждаше викайки името й . Не издържаше без нея . Гаара не можеше да преживее шока , че единствената жена в живота му е мъртва и всеки ден седеше в стаята си на един стол гледайки леглото , сещаше се за нея .Та той тогава мислеше да й предложи брак . Не след дълго го занесоха във лудницата на Коноха . Понякога си говореше сам . Сякаш разказваше за една книга , хората разпознаха , че книгата се казва "Мрак" .
Година след смърта на Сакура вече Учиха не издържаше . Ужасните кошмари го гонеха навсякъде . Една сутрин го намериха обесен на едно дърво в ръка със черна риза , която Сакура е носела преди да умре .

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Дъщерята на Пейн Empty Re: Дъщерята на Пейн

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите