Размяна 3 - Токио Дрифт

Go down

Размяна 3 - Токио Дрифт Empty Размяна 3 - Токио Дрифт

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:11

Пролог
Богато момиче с различни интереси, можещо едновременно да свири на пияно и да прави дрифт в дванадесет часа през ноща. С много приятели, от който само няколко бяха верни и истински, но на нея и това й стигаше.Момиче, което не се срамува, че има малко бензин под ноктите. Можеща да носи кецове и прилепнали дънка , и грациозно рокли с високи точкчета. Всичко вървеше по план, за нея, защото живеше далече от родителите си както си пожелае, но след един инцидент баща й разбра, коя е всъщност и й се закани, че завърши ли дванадесети клас ...

1-ва глава
-Хайде, де , Сакура! Моля, моля, моля , моля!-молеше се Ино, като обикаляше около Сакура, докато вървяха по коридора. Тя най-накрая се спря пред нея, като не позволи да мине още крачка напред.-Май забравих да добавя, че си много елегантна днес.-започна да се подмазва русокоската.-Е?Ще дойдеш ли с мен?-попита за сетен път. Сакура изви очи и кимна.
-Добре, ще дойда...-тя въздъхна и продължи.-Хайде сега побързай, да се мръднеш!
Ино Яманака - най-добрата приятелка на Сакура, момиче с руса дълга коса и сини очи. Семейство Яманака и семейство Харуно са притятели и така двете момичета се познават. След като розовката реши да учи в Осака , блондинката я бе последвала и сега заедно живееха живота си.


-Да, да, но не съм виновна аз!-оправдаваше се Сакура, докато говореше по телефона. Тя обикаляше надляво-надясно и нервничеше.
-Сакура, няма да ти повторя-ако за първия срок по нещо имаш ниска оценка идваш в Токио!
След като баща й затвори телефона, Сакура изрече една найстина дълга псувня и тръгна към Ино, която като безумяла търсеше дрехи.''Боже...'' помисли си розовокоската , като видя всичките й дрехи и на приятелката й по пода, леглото и още къде ли не.
-Сакура, помогни ми! Незнам какво да облека!-изплака блондинката .
-Ще караш?Ще гледаш? Ще се натискаш?
–Ъммм, всичките .
-Ох...-розовокоската върдъхна и мързеливо започна да ровичка за дрехите.- Я, чакай малко! Ако си мислиш , че ще ти дам една от мойте коли - се лъжеш жестоко!
-Не, не искам твой коли-защото и без това няма да ми дадеш, затова ще взема една от колите на Наруто.-усмихна се Ино.
Наруто Яманака- по-големият брат на Ино. Той също се състезаваше и беше добър, като беше си направил таеен гараж за коли в Осака, какъвто имаше и Сакура.
-Пита ли Наруто? Ако загубиш ще вземат колата- а тогава се смятай за мъртва.-предупреди черешовото цветче, докато дърпаше една блуза.
-Не съм го питала, но нали няма за загубя, а това е важното!-усмихна се момичето и пробва дрехите, който й подаде Сакура.
Черешовото цветче беше с къси динкови панталонки и потник с качулка в зелено, който не беше дълъг, така че колана на дънките да се показва. Вдигна бритона си и направи опашка на една страна и сложи малко пяна. Обу си зелените кецове и си сложи гривни, гердани и най-различно джунджурии. Нагримира се и се парфюмира, като си сложи очила- не искаше да е разпозната.
Ино беше ортишла до вилата на Наруто, за да вземе една кола. Беше с черна пола и къс клин отдолу, като отгоре носеше син потник . Косата й беше пусната и изправена с много хубав грим. Натисна копчето на дистанционното и гаража се отвори- момичето усмихнато надигна два пъти вежди, когато видя многото коли. Тя избра една жълта със червени огнюове отстрани и бързочко потегли.
-Само не забарвяй- няма да споменаваш името Сакура! Твоето е Ейприл.-бързичко разясни розовокоската и потеглиха.
За да не привличе много внимание Сакура паркира колата от задния вход и слезе, като си сложи качулката и тръгна при Ино.
Състезанието започваше и четири коли се бяха наредили, като Ейприл (демек Ино, тря свикнете ХД) беше втората отляво.
-Приготви се, готови.....страт.-момичето, застанало посредата изкара сютиена си и го хвърли- и в момента, който докосна земята всички тръгнаха.
Ино беше първа и оплучи пари и три коли, който сложи в собствен гараж и следваше пиянска нощ за момичетата...


2-ра глава
-Мразя я!-крещеше и плачеше Темари.-Ще я убия! Мразя тази ку*ка Карин!
-Успокой се Тем.-каза Хината , като я потупа леко по гърба.
-Когато Сакура си отиде терена остана за нея и се мисли за царица!-запротестира Тен-Тен. Карин беше залепила дъфка на косата на блондинката , казвайки й, че скоро ще замине цялата й коса, а не само кичур.
–Искам Сакура да се върне, да се върне и да й покаже отново кой командва!-извика с всичка сила Темари и продължи да плаче.

Черешовото цветче бавно отвори очи , сякаш беше чула някой да споменава името й. Обърна се , но в следващия момент падна от дивана. Главата яко я цепеше и гледаше замаяно, все пак миналата вечер здраво се бяха напили. Тя погледна часовника и беше .....
-Ино! ИНО , ставай! Закъсняхме за контролното десет часа е!-развика се тя и започна да се оправя. Те бързо се оправиха и потеглиха към училище.
-Честито и на двечките- остваям ви две по математика за първия срок.

-Ъмм... тате... имам две по математика за срока.-помъчи се да обесни сакура, но беше прекъсната.
-Какво! Ооо, малда госпожичке, няма да се разберем така! Връщаш се в Токио още днес! -баща й затръшна право на лицето телефона, след което може би цяла Осака чу псувните на Сакура.

В самолета
-Сак, до колкото разбрах, тази вечер щели да правят състезания в Токио- нека отидем?-Ино най-накрая беше отделила очи от списанието си.
-Добре, може да се развеселя, че дъртия напълно ми съсипа настроението.-оплака се тя.-Пак с колата на Наруто ли ще си?
-Дам, че новите ми не съм го прегледала и не съм сигурна дали няма да ме оставят посред състезанието.
-Само да ти кажа, че в Токио не е както в Осака- там са много по-добри.-предупреди розовокоската.
-Е, и аз съм добра.-изкефи се сама на себе си блондинката.

След голяма врява и дълга лекция Сакура беше наказана цяла вечер да не илиза от стаята си- още по-добре за нея. Розовокоската си сложи прилепнали черни панталони, от който се спускаше верига и черен колан. Облече си черен потник отново с качулка и черни кецове. Вдигна си бритончето и скри косата в качулката. Скочи от терасата, която беше доста висока, но тя знаеше лесен начин. Бързичко отиде и взе една от нейните коли- беше чрвено ламбурджини със черни пламъци и отпред един череп. За да не привлича много внимание розовокоската влезе от задния вход и пракира колата си, като я покри с одеало, защото нейните коли бяха около десет и всеки би ги разпознал. Сакура бързо намери Ино, която се уговряше с Гаара. Розовокоската леко смъкна учила и се усмихна, като продължи да дъвчи дъвката си. Гаара веднага позна момичето, преди той беше управителя, но сега имаше нов. Черешовото цветче бутна с пръст очилата и скри очите си. Яманака се качи в колата и зачака старта- бяха пет коли, като тя беше първата отляво, което не беше добре. Сакура добре знаеше мръсните им игрички и се притесняваше за ... колата, е , малко и за Ино. Три момичета застанаха, като едната беше посредата на колите , другата от лява, а третата от дясно. Едната се протегна и с пръст посочи момичето в лязво:
-Преготви се..- посочи момичето в дясно.-Готови...- и с двете си ръце посочи напред.-Страт!
Всички коли тръгнаха, като оставиха момичето подред пушека. Сакура проследи колит с поглед и веднага разбра плана- беше уговорено и блонди приятелката й трябваше да отпадне. Една от колите вуташе задницата на Ино и в следващия омент тя се преобърна и остана последна.
-Ооо, какво ще правя сега!-крещеше разгенвено и претесниено Яманака- беше загубила колата на брат си.
-Казах ти.-спокойно и отговори момичето и тръгнаха към колата.
-Са..Лайт, моля те , моля те и даже една седмица ще правя каквото поискаш, но само я врни.
-Нека бъдат две.-усмихна се Сакура.
-Дадено, само я върни.-Ино беше изгризала ноктите си. Сакура даде бележка на Гаара, за да я предаде на управителя, че иска реванш за кола.
Итачи прочете бележката и я подаде на Саске, след което прегърна отново двете момичета до него и започна да ги целува и бара.
-Хах, какъв смях, ще си имаме две коли.-усмихна се Саске. За да искаш поптавително трябваше да караш срещу управителя, който е най-добър. Сега бяха двама- малкият Учиха беше новият и сега щеше да си спечели първата кола, като управител, но дали?
-Съжелявам , дами, но имам малко работа.-усмихна се Саске и застана на мястото си.
-Ох, шумът на този аспух- винаги го бих познал.-усмихна се червенокоското. Гаара познаваше Сакура, или така наричаната Лайтнинг и знаеше всичките й коли, но само той разпозна шумът от нейната кола. Червена красива спортна кола се показа и Сакура вътре, но от очилата и качулката нищо не се виждаше. Тя поогледна встрани, където Учоха я гледаше и се усмихваше мазно. Розовокоската се обърна ''Хн'',закани се тя и натисна гаса, като не тръгна, а отзад излезе голямо количество пушек.
-Саске, свършен си....-усмихна се червенокоското, а Итачи го погледна въпросително.-Ще видиш...-танствно каза Гаара и направи знак на момичетата да зпочнат.
-Прогтви се, готови.....страт!
Сакура натисна гаста, като качулката се смъкна и дългата й розова косас се показа. Беше махнала очилата, за да не й пречат . ''Това е Лайтнинг!'' подобни викове се чуваха отстрани и писъците се усилиха. Сакура и Саске беяха наравно и розовката леко блъсна неговата кола, което накара Учиха да й го върне.
''Остават 200 метра до целта.'' каза жената от вградения GPS и чернокоското се усмихна. Натисна едно копче и пусна нитрото си.
-Новак!-изсмя се Сакура и също натисна копчето.-Избърза!-продължи и след като го стигна леко бутка колата и тя се преобърна. Саске бързо реголира положението и не се блъсна, но беше заубил.
Розовокоската слезе от колата , а Саске няколко секунди след нея. Сакура се запъти към управителя, или така казано Итачи. Тя застана пред него , но треди да е поискала ключовете , някой я хвана за рамото и я обърна.
-Не играеш по правилата!-развика се по малкия Учиха.
-А има ли такива?-заяде се момичето.-Ключовете!-заповяда тя, като подаде ръка напред. Учиха недоволно й подаде ключовете и момоичето тръгна, като след секунди се загуби из народа.
-Имаш много смелост да се състезаваш с Лайтнинг, Саске.-присмя му се Итачи, а Саске само изръмжа недоволно.


3-та глава
''Това е Сакура'',''Знчи се е върнала'', ''Много е секси'', ''Влюбих се в нея'', ''Тази куч*а пак е дошла'' - до учите на розовокоската стигаха най-различни коментари, но не й пукаше. Сакото го нямаше, беше само с риза с няколко копчета разкопчани и много къса пола, високи токчета, който се чуваха когато крачете по коридора. Беше Лайтнинг и сега идваше реда на лошото момиче.
Темари седеше в стаята и гледаше през прозреца, докато чакаше другите момичета. За пръв път си беше пуснала дълга коса и я беше вързала на плитка. Карин се изсмя, като накара русокоската да се обърне. Тя се срешна с мазната усмивка на червенокоската и след секунда видя плитката си в ръката й- вече отрязана. Темари си помисли, че е шега и пипна косата си, но не беше, Карин найстина й беше отрязала косата. Тя хвана косата й и я затръти към коридора-искаше да я изложи пред всички, като с другата си ръка държеше плитката .
Сакура вървеше право към стаята а зад нея бяха Ино, Тен-Тен и Хината. Розовокоската спря на десет крачки от Темари и червенокосата куч*а, но Карин не беше я видяла. Всички ученици се отдръпнаха, като оформиха кръг около момичетата.
-Тсъ..-изръмжа Карин, когато видя черешовото цветче. Познаваше този ней поглед, много си беше патила и знаеше какво ще следва. Тя предпазливо пусна Темари и направи крачка назад. Сакура хвана карин и я тикна в класната стая, мислейки, че там няма да има никой.
-Сакура, можем да се разберем..-започна червенокоската.
-Не, неможем.-момичето грабна ножицата от очилтката и я хвана за косата. Започна да и я режа, като очилатата змийорка беше стиснала здраво очи.-Сега се можеш да си правиш прическа с бодлички- защото с 2 сантиметра коса това се прави.- усмихна се дяволито Сакура и се надигна захвърляйки ножицата настрана.-Само, само още веднъж да съм те видяла около момичетата....ще се молиш да не си се раждала.-закани се момичето и излезе, но точно преди да напусне видя, че стаята не е била празна. Две почти еднакви момчета бяха там- и двамата с черна коса , и двамата с черни очи. Розовката ги огледа с крайчето на окото си и точно преди да хване дръжката усети, че Карин ще направи нещо и се обърна. Хвана ръката на червенокоската, която държеше ножицата и току що щеше да отреже косата на Сакура.
-Хн...-черешовото цветче изви ръката й , като взе ножицата.-Май не си научи урока?- тя заби ножацата в бедрото й и слилен писък закънтя в цялото училище. Саура излезе и отиде до Темари.
-Сега ще ти измислим даже по-яка прическа.-смигна й тя и я заведе в тоалетната. След няколко минути блондинката беше с четири опашки и изглеждаше много добре.
-Благодаря Сакура!-усмихна се момичето.
-Няма защо, хайде, сега да влизам е в час.
-Междодругото , какво стана с Карин?
-Нензнам, но съм сигурна, че ще пропусне този час.-намигна й розовокоската и я поведе към класната стая. Всички наоколо се учудиха от новаа прическа на Темари и всъщост твърдяха, че така изглежда много добре. Сега имаха Физика при смахнатия Маито Гай. Розовокоската заедно с момичетата влезе в стаята и на мястото й бяха застанали момичета, който веднага се преместиха и тя седна. Добре огледа новите и след декунда даже забрави как изглеждаха. Докато блееше Сакура чу че се говори за коли. Гай обесняваше устройството на колата.
-Не, Гай-сенсей, нитрото се слага скрито в задните седалки, за да е лесно за....-тя се усети и се спря.-Всъщност,не знам,но бях чувала, че е така.-излъга момичето.
Харуно след часовете отказа всякакви покани и се прибра. Баща й много ясно и беше изкрещял, че ще имат специални гости и я иска вкъщи.Розовокоската се прибра и си оправи външния вид. С лек фрим освежи лицето си, косата си я пусна и си сложи прилична и елегантна бяла рокля. Един спомен нахлу в главата на момичето, докато се гледаше в огледалото.
СПОМЕН
След часа розовокоската си взе нещо за хапване и се качи на тавана. Добре се отпусна и затвори очи ,унесла се . Топлият вятър игриво залюляваше розовите й кичури и рошеше косата й.
-И тук ли няма спокойствие, по дяволите?-Сакура чу глас и отвори очте си. Пред нея бяха двамата нови, като единия мрънкаше нещо.- Какви са тези тука ? Постоянно ни намират!
-Затваряй си плювалника!-каза съвсем безразлично розовокоската.-Няма да ти слушам простотиите, ако не ти харесва мястото се омитай!
-Коя пък си ти , за да ми казваш какво да правя?-попита нагло едното момче. Сакура отиде доо него и погледна прави в очите му .
-Новак, млъквай! Новите стават все по-задръстени...-момичето безразлично обърна глава и засмиза по стълбите. Момчето беше красиво, нямаше как да отрече, не можеше просто да забрави тези черни очи...
КРАЙ
''Какво?Харесвам мойте си очи, не ща черни- като зомби.'' каза си сама и премигна. След секунда излезе от стаята си. Бавно закрачи по коридота и слее по огромние стълби и беше в хола.

Всички прислужници бягаха наляво надясно и изглежда беше станало нещо и се мъчеха да го оправят.Розовокоската не обърна много внимание и седна на канепето до майка си, а баща й беше седнал футйоил и нервно ттопаше с крак, като отипиваше от уискито. Звуркът от звънеца уби тишината. Всички прислужници се наредиха след което и семейството. Отвориха вратаа и стра мъж, жена и две младо момчета влязоха. Розовокоската се учуди когато баща й прегърн мъжът, след което жената и момчетата. Майка й се здрависа с всички и ги поканиха вътре.Черешовото цветче зяпаше наоколко и броеше мухите, докато не чу името си:
-Това е дъщеря ми Сакура.-представи я баща й. Тя стана и се здрависа с всички.-За мен е чест да ви познавам соподин Учиха.-прочете от кърпичката му името и се усмихна лъжливо.
-Колко си пораснала само..-усмихна се мъжът. Сакура се учуди, но не го показа, беше й интересно от къде този мъж я познава.
Двете семейства седнаха на масата и започнаха да си гоорят, като вниманието на розовокоската пак беше някъде другаде.
-Деца вие ще продължите бизнеса ни, като може би ще сключите брак, но незнам -трябва да се опознаете.-какво дочуваха ушите на Сакура?Да, да! Друк път ще се омъжи! Момичето продължи да блее, но след минута майка й я помоли да покаже тоалетната на един от гостите. Черешовото цветче стана и поведе момчето. След малко бяха пред вратата и момичето я отвори ''Боже, покана ли чака?'' изнерви се тя. Точно когато Саске минаваше се срешнаха погледите йм.
-Междодругото името ми е Саске.
-Сакура, приятно ми е сега , моля , влизай!-вече ''малко''изнервено каза тя, но си спомни.-Да сме се виждали друг път?
-Вчера.-отговори спокойно момчето.
-А, сетих се вие сте новаците.-момичето се сети когато видя очите му. Отново пойска и тя да има черни, но след секунда се отказа.

-Довиждане.-каза учтиво Сакура и се усмихна. След това се качи в стаята си с извинението ''много съм изморена'' и седна пред компютъра си.4-та глава
''Ще ти го върна Сакура! Няма да ти се размине лесно!'' мислеше си Карин, докато вървеше към училище. Носеше шапка и качулка отгоре, за да прикрие новата си ''прическа''. Въпреки, че ходи на фризюор не й предложиха нищо освен перука, след което последва един силен вик и много псувни към адреса на Сакура. Преди години двете момичета бяха неразделни приятелки. Знаеха всяка тайна и всичко- те се разбираха чудесно като две сестри, но колкото порастваха ролкова по-различни ставаха. Всяка избра друг път и се разделиха, което породи много гняв и омраза, след предателствата.
''Естествено...!'' спря се червенокоската, като на лицето й зловеща дяволска усмивка показваше, че е измислила нещо, което няма да хареса на Сакура. Стисна здраво юмрука си -щеше да я погуби, да, точно така, това щеше да е цената на унижението и косата.

След полученото обаждане в специалните сили цеилят участък се подротвяше за голямото разкритие. Някой се беше обадил и казал за изоставената зграда, която тази вечер щеше да еубежище за състезателите на коли. От години се мъчеха да хванат тези малки разглезени деца, пораждащи много проблеми и най вече Лайтнинг- тя беше целта. Това момиче, чиято личност беше неразкрита страшно много човъркаше в здравето на началника Харуно. Оставаха само няколко часа и всички бяха готови единствено чакаха да се съберат всички , за да е лесно улавянето.

Старата зграда бързо се пълнеше и всеки се занимаваше с нещи, като започнем с служителите или по-сокоро любителите на алкохол, няколко момчета /околко 10/ смъкваха касите алкохол и раздаваха наляво надясно, като не пропускаха да си пийват и те, други нареждаха колите, за да не е пълен хауес, е, поне да има път , за да минеш, други се натискаха, а някой даже бяха стигнали до съществената част в някоя кола. Огромни тонколлони обещаваха на хората в околноста, че тази вечер няма сън, като една кръхла маса беше от края и там бяха двамата братя Учиха с по две дами и двамата , Наруто и сестра му Ино, която пък чакаше своята приятелка. Не и харесваше да гледа как брат й , Гаара , Саске и Итачи се натискат с някакви момичета и още малко даже ще ги качът на масата за да ги ..., да не се отклоняваме ХД. Всички бяха с униформи, току-що излезли от училище .
Сакура бавно закрачи към кръглата масичка и околко нея се чуваха викове ''Лайтнинг!!! '' , ''Как си сладурано?'' , ''Свободна ли си?'' , ''Може ли да се снимаме?'' , ''Голям съм ти фен!'' и още какви ли не. МОмичето седна на масата и моментални надигна едно шише бира, като почти го изпи.
-Са...-розовокоската я погледна убийствено и блондинката се усъзна.-Са...Само тебе чакам от два часа!-бързо се корегира.-Къде беше, Лайт?
-Съжелявам, че закъснях, но фалшивият аспух , който Гаара ми продаде гръмна при драг тренировката .-оплака се момичето и прати подигравателен поглед на червенокосото момче, продало аспуха.
-Е, сега! Моята стока си е чудесна , просто ти не можеш да караш.-закачи се червенокоското, като се засмяха в хор. Все пак това си беше Лайтнинг най-добрият състезател в историята.-Да те запозная с новите шефове, който вече ме заместват.-той посочи момчетата.
-Саске и Итачи.-добави Наруто, като розовокоската се усмихна и подаде ръка. Тя чак сега ги поглеждаше и си спомняше, като и имената им имаха гояма помощ в спомнянето. Тя моментално присви очи и се здрависа.
-Лайтнинг.
Не само тя ги беше познала, но и браята Учиха познаха черешовото цветче.
-Лайт, имаме проблем с една кола , малко е проблемно, но Саске и ти ела, защото е нещо....как да кажа...сложно.-мързелино обясни Шикамару и го заведе при колата.
-ОМГ... това моята кола ли е , Шика?- момичето вдигна капака и с ръка разсея пушека , който изезе.
-Ами... реших да направя едно кръгче и...-започна да увърта той, като си почеса тила и погледна настрани и по-скоро оглеждаше едно момиче със страни четири опашки.
-Ох! Няма значение, върви да се запознаеш с нея, а аз ще се справя и ти Сасу...нещоси можеш да тръгваш, ще се справя и сама.-каза момието с тъпа физюлномия . Чернокоското даже не обърна внимание на думите й и се надвесе над колата . И двамата гледака като паднали гермаци колата.
-Какво ме спира да кажа на всички, коя си всъщност, Сакура?-попита най-накрая момчето, като я погледна предизвикателно.
-Това, което мен ме сипира да кажа, кой си ти.-отговори спокойно розовокоската и се протегна, като видя, че просто се е откачила една трабича . Лайтнинг сложи страбата на мястото и пусна капака, като го натисна и след , като пришктракна потърпа пръсти, за да се оттърве от мрасотията.
-Нека направим зделка?-Саске примамливо надигна вежда, като в погледа му ясно се четеше решителност и омраза. Той хвана момичето за ръката и я задърпа в един ъгъл.-Ако ти мълчиш ще мълча и аз.
-Дадено!-тя подаде ръка и се здрависаха. Изведнъж се чуха сирени и истрели, след което викова и паникюсани бягащи хора серазфучаха наоколо. Веднага се закачваха по колите и издухаха, тези който можаха, преди асансюра да се е отворил и околко двадесет полицая да са нахлули . По всеки жив хвърчаха стрелички за песпиване. Сакура бързо се качи в колата и зачака потънала надолу, за да не я видят. Момичето изчака момента и натисна газта, като колата , счупвайки прозорците изхвърча от втория етаж. Сакура натисна газта право напред и отвори вратата, като скочи. Около десет патрулки следяха колата и даже не усещаха, че момичето е слязло.
Черешовото цветче се изтупа и се подпря на стената. Беше се мушнала в една тъмна уличка не далеч от зградата и изчакваше.
-Ръцете на тила и на колене....Лайтнинг!

5-та глава
-Тази вечер ще си поговорим грубата, госпожиче и вие двама господинчовци!-развика се Харуно, като до него стоеше Учиха и гневно седеше тримцата, който бяха седнали на кожения диван , и раздразнено, като й малко смутено гледаха настрана. След като началника беше хванал дъщеря си, като един от издирваните престъпници на града беше полудял от нерви, както и бизнесменът Учиха , намерил на същото място синовете си. Дъщерята на началника - Лайтнинг, това беше непростимо, но добре,че само той знаеше, за това иначе до сега да са прибали Сакура до доживотен затвор. Също така и един от най-известните и силни бизнесмени, както и гордееш ще с синовете си , баща Фугако не можеше да си обясни , че те водят всичко, ами ако се разчуеше- това щеше да е краят на кариерата му като бизнесмен.
-Знаедно с Фугако взехме решение, като наказание за вашето поведени, Итачи ти ще се ожениш за Ино, а Сакура ти за Саске!-каза Харуно и гневно, както и решително изпи на акс водката в чашата, която почти щеше да се чпуя, след като я трясна. Черешовото цветче изненадано, гневно и учудено премести погледа си към баща си.
-Я тук спри!-опълчи се.-Няма да се женя за него.-каза гневно розовокоската и удари с юмрук на бюрото на баща си. Празната чаша точно и това чакаше. Тя се пукна и счпи, както и бариерата задържаща гнева на бащата на момичето.
-Сакура Харуно как си позволяваш?! Ще те оставя без наследство!-гневно извика мъжът, но черешката даже и не трепна.
-Ти каза, че ще си говорим грубата, е? Не ми трябва наследство- бързо мога да събера тези пари! Предпочитам да умра отколкото да се омъжа за него!-извика още по-силно тя.
-Да, но не забравяй , че юздите са в мен. Мога да те пъхна в затвора с доживотна присъда, това как ти се струва?-Сакура изръмжа и напусна стаята.

...

-Още не мога да повярвам, това което си направила...-мрънкаже майката на Сакура и гневно при всяко изречение още повече стягаше корсета на булченската роза.
-За*би , мамо! Не съм пъзла , като теб!-изръмжа момичето и добре , че майка й не я чу. Косата на гневната булка беше прибрана и няколко кичура се пускаха от тук , от там , като с фибички с малки рози беше прихванат кокът, въпреки че черешката усилено се размяташе главата си наляво-надясно, че да спечели още минутка и да пропусне сватбата си, но не се получаваше. След като беше готова и оставаха няколко минути до двойната церемония, поради това тя отиде до своята най-добра приятелка Ино, която също се приготвяше. Черешката поне беше малко щастлива, че не е сама, ами и Ино се женеше на един и същ ден с нея, като беше и малко нещастна, че и тя има същата съдба, но при русокоската съвсем не беше така. След като Сакура влезе в нейната стая я видя да си тръшка от кеф гъза в тавана.
-Ооо, Сакура още не мога да повярвам че се женя за Итачи!-изкрещя още от вратата блондинката и запотскача. Ченето на розовокоската падна тя съвсем не очакваше да я види така и тъпата физюлномия моментално се лепна на лицето й. Щеше да разтрие чите си, но не посмя за да не развали грима си и майка й подле да я убие, и просто премигна няколко пъти.
Бащите бавно и доволно занесоха дъщерите си на олтара. След скучните глупсти ги преместиха на масата, където бяха Саске до Сакура до Ино до Итачи и от страната на по-малия брат Гаара, а от другата, където е по-големия брат Наруто. Чрешовото цветче гневно се беше потряла на лакътя и гледаше лъжливите физюлномии срещу нея. Най-различни хора, роднини и още какви ли не бяха на тържеството. Всичко изглеждаше перфектно украсата, масите и столовете.
Саске бавно се наведе и прошушна:
-Студено ли ти е- скърцаш със зъби?-попита момчето , също пукващо от скука.
-Бъди сигурен, че не е от студа.-отговори още по-изнервена Сакура. Толкова беше ядосана, че ще се ще се омъжва , опа... е омъжена. -Ще ме извините ли, трябва да отида до тоалетна.-каза момичето и с лъжлива усмивка стана от масата, като се запъти. Вече живота й , като на свободно момиче свърваше... или пък не. Докато търсеше тоалетната момичето видя спортната кола на Наруто с която явно беше дошъл на свадбата й. Момичето с дяволска усмивка надигна вежди. МОмичето тръгна към колата, като гневно изкара токчетата, който добре се бяха погрицили за краката й, като й бяха оставили болка за седмица и две пришки. Скъса част от роклята си и счупи прозореца. Очисти седалката и седна, като взе ключовете от джобчето на тавана и запали, като бързо издуха.

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите