Определете стихията си

Go down

Определете стихията си Empty Определете стихията си

Писане  Leeteuk~ on Вто 04 Окт 2011, 21:50

Според астрологията стихията на всеки човек може да се определи по датата на раждането му. Така например Рибите, Ракът и Скорпионът принадлежат към стихията на водата.

Стихията на огъня е за Лъва, Стрелеца и Овена, на въздуха – Близнаци, Везни и Водолей, а на земята – Телец, Дева, Козирог.

За да сте убедени обаче каква е стихията ви, трябва да знаете и стихията на сезона си. Например ако сте родени от 22 март до 21 юни, то вашата стихия е огънят. Ако сте родени от 22 юни до 23 септември, стихията ви е земята.

Родените от 24 септември до 21 декември са покровителствани от въздуха, а тези, които са родени от 22 декември до 21 март, са под покровителството на водната стихия.


Всеки ден от седмицата също принадлежи на различна стихия, както и епохата, в която човек е роден – тя се променя на петдесет години. Така например родените от юли 1899 година до юни 1949 година са в епохата на земята.

Родените във вторник през тази епоха са покровителствани от огъня, а родените в събота и неделя – от стихията на земята. Родените в сряда и четвъртък са под властта на въздуха, а тези, които са родени в петък или понеделник са покровителствани от водата.

Епохата на въздуха е на хората, родени от юли 1949 година до юни 1999 година. Родените във вторник или четвъртък са под властта на огъня. Родените в събота – под властта на земята. Стихията на въздуха покровителства родените в сряда и неделя, стихията на водата – родените в понеделник или петък.

Родените в епохата на водата са тези, които са се появили на бял свят от юли 1999 година до юни 2049 година. Родените във вторник или четвъртък са под властта на огъня. Стихията на земята е за хората, родени в събота и петък. Хората, родени в сряда, са подвластни на въздуха, а тези, които са родени в неделя или понеделник – са във властта на водата.

Ако искате да разберете със сигурност съотношението на стихиите си, трябва да знаете и часа на раждането си. Ако сте родени от шест сутринта до дванадесет на обяд, значи във вас има огън. Ако сте родени от дванадесет на обяд до шест вечерта, сте подвластни на земята.

Родените от шест вечерта до полунощ са подвластни на въздуха, а родените от полунощ до шест часа сутринта са във властта на водната стихия. Не се учудвайте ако стихиите ви са няколко. Това е често срещано най-вече сред хората, родени под знака на Близнаците.

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите