Проклятията - реалност или измислица

Go down

Проклятията - реалност или измислица Empty Проклятията - реалност или измислица

Писане  Leeteuk~ on Вто 04 Окт 2011, 21:32

Много хора се питат съществували нещо такова като проклятие? Вреди ли ни то или е просто поредната измислица. Все по често се чуват оплаквания от подобен род вреди и то от хора с авторитет. Но какво е всъщност проклятието?


То се дели на три вида: пряко, родово и магическо. Прякото представлява злобата, омразата и завистта в един човек, които той изпитва към някого и по този начин чрез негативната енергия която изпраща той му вреди. Това е несъзнателен процес. Родовото проклятие е необратимо и е напълно достатъчно само един човек да го има за да страда целия род. То не е магия и дори е по силно от нея.

Но възможно ли е да се избавим от подобен проблем и по какъв начин?

Единственият път към избавление е да се обърнете към специалист даже ако имате възможност към повече от един.


Родово проклятие може да направи всеки. Става чрез изричане на подходящи думи които представляват много силно енергийно поле.

Третият вид-магическите са си чисто и просто черна магия която естествено би могла да бъде направена само от вещи лица а именно вещери, магьосници, ходжи и тн. За да бъде направено вещера или магьосника със специален ритуал произнася заклинание, след това на лицето което трябва да се навреди започват да му се натрупват беди след беди.

Как да разпознаваме проклятието?

Трябва най-вече да се доверяваме на нашият вътрешен глас, на нашата интуиция. Тя безпогрешно ни предупреждава за всякакви опасности. Проблемът е че много хора не обръщат никакво внимание на своето шесто чувство. Забързани в напрегнатото си ежедневие ние не намираме време и сили за да обърнем внимание на тази толкова важна наша част.

Естествено винаги може да потърсите помощ и от професионален маг. Най-сигурният начин да се предпазим от този род вреда е пак намесата на професионалист. Не бива да оставаме с мисълта че сами можем да се справим с това.

Съществува и друг вид проклятие, а именно майчиното. То е едно от най-силните и страшните и от него просто няма начин да избягате.

Според учените този вид вреда е чисто и просто оправдание на хора които неможaт да се справят с проблемите си. Други пък твърдят, че е дело на хора които гледат как да припечелят манипулирайки лековерните.

Вярвате или не сами преценете. Но знайте едно, позитивната нагласа ще ви спести много ядове независимо дали имате проклятие или не. Просто бъдете усмихнати и вярвайте в себе си и в собствените си възможности.

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите