Вампирът от имението в Кембърленд

Go down

Вампирът от имението в Кембърленд Empty Вампирът от имението в Кембърленд

Писане  Leeteuk~ on Вто 04 Окт 2011, 21:18

Семейство Фишър имали древни корени - почти шест века притежавали имение в Кембърленд, Англия. Последните представители на Фишър натрупали достатъчно голямо състояние, за да решат, че имението им отесняло, но за да запазят архитектурния му вид, не издигнали нови етажи, а се преместили в друго, като това дали под наем на двама братя и сестра.

Една вечер девойката тъкмо се канела да заспива, когато вниманието й привлекли два пламъка между дърветата. Момичето осъзнало, че това са огнени очи на висока и страховита фигура, която се приближава към къщата.

Обхваната от ужас, сестрата се опитала да избяга, но докато отвори заключената си врата, фигурата се оказала пред нейния прозорец. Девойката чула как някой драска по него, а прозорецът не бил затворен заради горещината. Страхът парализирал момичето, защото същество се опитвало до влезе в стаята.

С дълга и костелива ръка открехнало прозореца, прехвърлило се през перваза и се насочило към момичето. То искало да искрящи, но нито звук не излязъл от устата му. Фигурата хванала сестрата за косите, приближила главата й към устата си и впила зъби в шията й.

Братята чули шума и дотичали, но не успели веднага да влязат в заключената стая. Разбили вратата, но вампирът успял да избяга, а сестра им лежала безчувствено от пода. От шията й се стичала кръв.

Направената от вампира рана се възпалила, но братята не вярвали, че тя е от вампир. Смятали, че е от избягал пациент на намираща се наблизо психиатрия.

По лекарска препоръка братята завели сестра си в Швейцария, където момичето върнало своята жизненост.

По-късно, при завръщането на тримата в Кембърленд, един от братята чул, че малко след заминаването им в местното гробище се случили странни неща.

Една сутрин гробарят открил изровени няколко гроба, от които липсвали труповете. Историята била описана в английската преса.

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите