Съкровището Харуно

Go down

Съкровището Харуно Empty Съкровището Харуно

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:38

-Сакура-каза женски глас.
Розовокоската се обърна и съзря родителите си,които я гледаха.
-Мамо,татко-изпищя радостно тя и хукна да ги прегръща,но тя е отблъснаха.
Момичето ги погледна в очите и там съзря само гняв и обвинение.Внезапно в съзнаниети и изплува спомена за ноща на убийството на родителите и.Как непознатия я врзда така,че да може да вижда всичко,освен лицето на убиеца.
Писъци.Болка.Плач.
-Ти не ни помогна-каза тико майка и.
-Беше слаба и се остави,заради теб сме мъртви-продължи баща и.
-Не-крещеше Сакура и сълзите избиваха в очите и-виновна съм,прости ми майко,прости ми татко,моля ви,МОЛЯ ВИ!!!
-Никога-казаха в хор родителите и със студен тон.Сакура заплака.Тогава всичко се промени-обстановката,чувствата,човека.Там вървеше Саске в цялото си великолепие,изглеждайки нереално красив на фона на леката свтлина,идваща от една лампа.
-Върни се-крещеше Сакура-обичам те,върни се,моля те.-сълзите се застичаха по лицето и още по-силно.
Тогава той се озова зад нея и тя припадна.Картината отново се промени.Този път стоеше срещу вече порасналия Саске,който и казваше:
-Орочимаро ще вземе тялото ми и аз немога да направя нищо.Ако беше малко по-силна и ме беше победила,нищо от това нямаше да се случи.
Поредната доза болка,поредната доза писъци.Картината отново се промени.Сега Сакура гледаше как някой в мантия на Акацки се биеше срещу Наруто.сакура крещеша,но гласа и така и не излезе.Тръгна да бяга към приятеля си,но неможеше да помръдне.Оставаше и само да седи и да гледа.Точно тогава непознатия намушка Наруто и той падна кървящ на земята,обърна се към Сакура и каза :
-Помогни ми Сакура-чан !
Сак тръгна кум него,но неможеше да мръдне.Плачеше и крещеше,че неможе.Наруто само поклати глава и каза:
-Ти не беше достатъчно силна да задържиш Саске и сега дори и на мен неможеш да помогнеж.Ти си виновна,ти!
В този момент Сакура се събуди крещеейки и с обляно в сълзи лице.Нацупи се на съня си,избърса яростно сълзите и стана.Отиде до терасата и се загледа в безоблачното нощно небе.Луната беше с портокалово отражение,а звездите светеха ярко.Докато гледаше тъмното небе те се сети за Саске.Бяха изнимали вече 7 месеца,откакто си беше тръгнал.Намаше нито вест,нито кост от него.Край,без тези мисли.розовокоската знаеше,че няма да заспи отново,а дори и да го направеше,кощмарите я ужасяваха,затова тя реши да хукне да тренира,нищо че е нощ.Облече се набързо и хукна към главната порта.нямаше намерение да тренира на тренировачната площадка,а в гората извън селото.Мина незабелязано покрай спящите стражи.Правеше го всяка вечер като излизаше да тренира.Те знаеха,че е извън селото,но никой незнаеше къде точно.Тя стигна до тайното си място.Това бе една красива полянка,където за пръв път бе срещнала любовта на живота си.Всеки път щом идваше тук,болката и намаляваше.На нея и стигаше да знае,че наистина е преживяла всичко това със Саске и това място носеше спомените.Започна изтущителната си тренировка.Зазоряваше се,а тя продължаваше и продължаваше.

(Oт тук започвам аз)Даже не забелязваще колкобързо минаваше времето. Тренираше без оморе, без пощивка капки пот се стичаха от челото и . Цяла вечер беше трнирала и черешовото цветче реши вече да се пребере в къщи зашото не бе и останала никаква чакра и беше преоморена.
Отключи вратата и влезе, качи се горе в стаята си изкара мръсните си дрехи и се хвърли под душа.Мислеше си ,колко ли нощи щеше да продалцава да санува този сън ? Вече беше и писнало и реши , че неиска да вижда това .
Излезе от душа вкиснала и се преоблече след това слезе долу за да си направи нещто за хапване . Докато ядеше пак мислеше за същтото под душа и тя вече знаеше какво да прави - Няма повече да спя нощем! Вече всчка нощ ще тренирам.Сак се нахрани и си легна беше денем а тя обикновенно нищо не сънуваше през деня.
Момичето спеше спокоино докато един шим и трчсък не я събуди.
-Сакура ставаи!-Провика се Наруто. Както обикновенно беше саборил вратата като чука.
-Боже Наруто ти знаеш ли че са изобретили нещо като звънец ?Помита момичето мармореики.-Можеш просто да натиснеш бутона.
-Да но ако помниш когато натисках званеца ти му отряза кабелите и си легна. -Ухили се блондито.-И за това претпочитам да почукам.
-До почукаш да бе ти така ли чукаш сабаряики вратата.-Каза момичето изнервено . То стана сънено и недоспало.
-Наруто ти слез долу след малко ще доида и аз. Каза розовокоската и изпъди момчето навън.Стана облече се и си среса косата изми зъбите и слезе долу.
-Наи накрая успя да се приготвиш.-Каза както обикновено ухилено Наруто.Сакура изкара от запасите си две купи рамен и седнаха на масата.Първите две минутки бяха мъляание естествоно затова защото наруто се тъпяеше като яе ли за пурви пут в живота си вижда рамен.
-Вие вчера с Хината бяхте насреща нали?
-Да.
-Е ... как мина?
-Ами.-Каза с пълна уста наруто преглътна и започна.-Взех си букет и отидох да я взема от тях.Беше с яерна рокля защото щях да я заведа на ресторант.Като ме видя тя се изчерви (както обикновенно) щеше да припадне на майка и я потупа и се оправи . Дадох и букета но се оказа че имала алергия към рози и постояно кихаше през пътя се отбихме до аптеката и и взехме лекарста.Занесах я на наи-новият ресторант в града.
-Оооо ... наи накрая някаде по различно от магазина за рамен.-Сакура трудно се стискаше да не се изхили.-Каде я занесе?-Попита момичето?
-Ами естествоно че в наи съпич и голчм ресторант в коноха за рамен.-Сакура вече се беше изчервила и рудно удържаше смеха си.-Седнахме на една маса и си порачахме рамен.Тогава реших да хвана ръката на хината а тя припадна.-Хахахахааххахахахахах ! -Това вече беше последната капка и сакура се изхили Наруто я гледаше намусено.Това продалжи около 10 мин. и сакура се узпокои и попита .
-А ти за какво по точно беше дошъл?
-Баба Цунаде ни вика.
-За?Попита бързо.
-Незнам преосто ми каз...-Розовокоската веднага хвана момчето и го повлече към зградата на хокаге.Тя почука и влезе .
-Цунаде-сама какво има извикали сте ме ?Да не е нещо за Сасуке?-Избърз веднага момичето.
-Да!Разбрахме че са в скривалището на Ороцхимару в страната на скритото село на камъка.Ще ви изпратя отбор 7.Сабираите си партакежите и утре сутрин заминавате.
На сутринта бсияки бяха а там освен какасши.
Те тръгнаха и се върнаха след 2 седмици без резултат. Отидоха за отчет.
-Всичко се случи така.
-Добре Какасши. Сакура Наруто вие сте свободни.-Те излязоха остана само Какаши а Саи изобшо не доиде.
-Какаши какво имаш да ми кажеш?
-Хокаге-сама посред мисията докато другите си легнаха видях сакура да отива някаде последвах я тч се отдалечи от нас и застана на едно мчсто .започнда да тренира пирво използва огнен елемент учудих се как е мога а после вятърен пак се зачудух .
-Това е на ранг джунин как е успяла?
-И не е само това тя използва всичките елементи и има и още като ледения елемент на Хаку и елемента дърво както и още един - кристал.
-Какво?! Значи тя е ,,Съкровището Харуно".
-Трябва да има и още елементи .
-Да но изглежда че тя още не ги е установила.-Хокагето се замисли и каза на какаши ч е свободен.Тои излезе и тч пак се замисли докато Шизуне не ч беше прекъснала.
-Хокаге-сама каво значи ,,Съкровището Харуно"?
-Хм...-Въздихна цунаде и започна да разказва :
-Преди много години кланат Харуно беше мнохо известен чак минаваше силата на другите кланове шаринган и бчякуган силата на този които е съкровището е била равна с илата на риненганът.Преди всеки роден в кланът имаше тази сила но после стана нещо и аз точно незнам какво но в кланът много рчдко се раждаха такива с такава сила ала след години нямаше и такива преди 7 гоини през голямата нинжа воина те изпратиха всички от кланът и нямаше оцелели но се мислеше че една жена има също тази мощ след като това се рзбра какатсуки доидоха в коноха у убиха целия клан Харуно пред едно 6 годиш дете-Сакура те не мислеха че тя е съкровището а маика и .Убиха родителите и пред нея бях я завързали и не можеше да направи нищо освен да гледа.
-Ужасно.-Викна Шизуне.
-Да.Ние смятахме до сега че няма оцелели от клана поне нямат тази сила а сега чак сега разбираме че Саура е ,,Съкровището Харуно''.

(аиде тва да е 1-ва глава)

(започвам 2 глава)
Вече бяха изминали 2 години и 7 месеца а розовокоската продължаваше да тренира всяка вечер.Тя беше станала много добра знаеше не само много обикновени техники но и забравеви дайе имаше и кръвен договор с пума която показва нестабилните и емоции като и на сакура с това те си приличат.
Тя също и прекарваше много време в билюотеката ,четеше много книги и се ровеше за повече информация за акатски повече от всичко на света искаше да си отмасти да родителите.Но първо трчвбаше да намери убиеца им защото не беше видчла кои го стори.
Розовокоската става по добра даже и от Цунаде . Минава наруто и какаши по сила това и го казват тримата на една техна тренитовка.
Една сутрин Наруто пак идва с неговото чук-чук по врата и ч сабаря и отиват пак при хокаге сама.
-Сакура Наруто значи сте тук искам да ви съобщя една новина тя се разнася на всякаде...
-Да не е а Саске.-Прекъсна я Сакура.
-Да ! Казват че Ороцхимару турсел добър нинжа учител за саске ...
-Това значи че оро е показал всичките си техники на саске и няма други.-Сакура се замисли значи е станал толкова силен.А аз...аз съм още слаба.Точно в този момент наруто и прекъсна мислите.
-Ха значи саске е станал толкова силен ... нямам надежда ...
-Не наруто ние ше го върнем -Извика розовката!
-Да сакура аз няма да успея защтото не влоожих много но ти ти си по силна и тсеки тук в тази стая може би си наи-силната нинжа в коноха!Аз вярвам че ти ще успееш.
Това укуражи розовокоската защтото неините мисли бяха с две думи ,,не срувам".
Те излязаха от зградата и сакура веднага хукна да тренита в таиното си местенце.Тренира пак до сутринта и се пребира влиза под душа и случаино вижда календара които показва че отбор 7 имат тренировка както преди.
Веднага хуква тъи като е закасняла и там заповат да тренират Сакура вс. Наруто а какаши ги наблдава казваики недостатъците им.Наруто призовава жабите а сакура...
-Ха като видях жабите ти се сетих и аз имам изненада за теб.–Тя призовава своята пума и всички остават учудени.
-Е какво ще кажеш Наруто.-Наруто по това време е зяпнал момочето с ококорени очи.
-Н..не...невероятно!-Пред него седеше черна гигантска пума с лилави очи по лаите и и по гърба и се оплитаха символи като на сасуке знаците в розов цвят което седеше на много хубав фон с сакура.Голчмата котка се наведе така че сакура да може дас е качи и каза:
-Какво ще желаете господарке?-Котенцето-пума беше възхитително края на опашката му веше пак в розов цвчт както и краищтата на ушите.
След тренировката розовката се прибира някаде към 16:00 часа иси ляга за малко почивка в нчкаде около 19;00 става и отива да тренира в гората.

(краи на 2-ра глава)

(започвам 3-та)
Орочимару-сама се провиква очиладкото минаваме близо краи Коноха да внимаваме да не ни усетят.
-Спри !Там има някои!-Измармори Орочимару на очилатия.Тои се промъкна и надникна.
-Господарю това момиче не ли онова от стария отбор на Саске?
-Да тя е но, тази сила и мощ сякаш не са от нея погледни я само техниките и на воден,земен, огнен, въздушен и светкавичен елемент само как ги помбинира тя е толкова добра.
-Не само това.Погледнете я по добре този елемент не е ли на 1-ят хокаге дървен.
-Да! Каза облизваики се змеят ни и има още нещо тя използва и още 4 елемента ,тя е ,,съкровището'' .
-Вижте само господарю каква скорост развива и мисля че използва техниката на Цунаде оная с юмруците.
-Кой е там?!–Момичето наи накрая усети чакрата им.-Който и да си излез! Веднага!
-Значи наи-накрая ни усети каза змеят.
-Орочимару ... ти ... кажи ми каде е Саске ?Как е той? Кажи ми къде си го скрил!
-Искаш ли да ти покажа?Погледна я въпосително.Тя поклати глава без изобщо да знае какво се случва. Зията си изкара главата и ухапа Сакура с своя прокълнат печат и отгоре сложи още един. Розовката припадна от болка .Тогава Оро заповчда на Кабуто да я вземе.
-Връщаме се намерихме каквото търсим.
-Значи тя ще учителя Саске?Ами вторият печат какво беше това господарю?
-Този печат ще я накара да забрави почти всичко.
-Почти всичко?
-Ще помни само техниките , името и езика си.
-Нищо друго? Сигорно върхо това работихте миналаия месец.
-Точно.
Двамата се запътиха към скривалището.След като бяха там змея викна Саске и му разказа всичко и му показа новия очител.
Сакура се събуди . Нито знаеше къде е нито какво и е станало.Розовокоската стана изтупа се и вдя всичко около нея : беше доста голчма стая с червена боя в единия от четерите ъгъла имаше библютека с книги тояно до библютеката стоеше диван с маса ,на метър от дивана имаше барплот .Отвътре имаше хладилник ,миктовълнова фурна,миялна машина и мивка.В страни имаше маса с четири стола с лилава покривка.По нататък имаше легло с розово бели чаршафи и лилави възглавници над леглото имаше ношна лампа .До леглото имаше шкафче а малко по нататък гардероп.Нямаше прозорци а само лампи и в третия ъгъл на стаята имаше гримюорна от горе и имаше само четки за коса и ластички. малко по нататък имаше оше една врата там беше банята.
-Имала съм доста добър вкус.-Си каза момичето и се почеса по главата. Тя излезе от стаята и започна да се рзхожда из коридора.Тои беше дълъг и в края стояха двама .Тя ги приближи.

(4-та глава)
Момичето приближи и видя един мъж с дълга коса и момче с бяла риза до него .
-О, Сакура, значи се сабуди.Каза мъжът усмихваики се.
-Да събудих се ,а кой си ти?
-Значи не ме помниш ? Май доста лошо си се ударила ? Аз съм Орочимару твоят учител от малка ,а това до теб е твоят ученик също и приятел Саске Учиха.
-Така ли ... ами приятно ми е.-Тогава момичето вдигна глава за да види по хубаво този Учиха които и бил приятел ,в този момент тя се срешна с очите му и съзря спомените ...Болка.Тъга.Радост.Щтастие.
-По дяволите. –Измърмори змеят .Мислеше си , тои как може печата да му се бе разхлабил,тя имаше твърде много чувста към Саске.Момичето падна с викове на земята, хващтаики се за главата .Тогава Орочимару въстанови техниката и я направи по-стъбилна.Показа на Саске какво трябва да прави в такива случаи.
На следващия ден Сакура се събуди на леглото си. Стана влезе в банята изкъпа се, и се преоблече ,след това си изми зъбите.Розовката изсуши косата си и я направи на плитка.След това отиде до хладилника да види какво има , за да закуси.
Точно когато сложи чиниите в миялната машина някои почука на врата .Момичето побегна да я отвори и пред нея стоеше Учиха.
-Добро утро.Няма ли да влезеш?
-Добро.Не ,доидох да те извикам да отидем в доужото.
-Гладен ли си?-попита учтиво красавицата.
-Не ,благодаря . Аз хапнах преди да доида.
Двамата се запътиха към доужото.Първите две минутки бяха мълчание докато розовката не ги наруши.
-Ами... сега какво ще правим?
-Ще ме научиш на твоите техники.
-Щом искаш.-момичето се обърна към сладура ,и му се осмихна.Чернокоското се замисли ,,Тя е толкова нежна , как ще знае повече техники от мен?" и я погледна но след миг отмести погледа си.
Орочимару вървеше зад тях , и мислеше да ги гледа как ще се бият.
Стигнаха и змея им обесни , че първо да се бият един срещо друг , за да може Сакура да разбере на какво ниво по сила е Саске.Те застанаха един срещо друг и чакаха знака на Оро.
-Старт!
Сакура за момент беше изчезнала ,а Саске се оглеждаше.Тя застана зад него и каза:
-Урок номер едно :Тайжутсу.-Хвана Саске с ръцете си, и отскочи нависоко в следващия момент го завъртя и заби в земята.Учиха се съвзе преди момент и направи клонинг, и я зяпна учудено ,, Тя деиства толкова бързо , все едно , не е онова крехко същество преди 5 минути.И не само това , тя развива толкова голяма скорост ..."
-Браво.А сега урок номер 2 : Генжуцу.Розовокоската го посочи с пръс и в този момент черноокия се озова в нейния капан.Той знаеше как да се отърве , и не си спести уменията. Освободи голямо количество чакра и така излезе от неиното генжуцу.В този момент се намери в нейната кристална клетка.В този момент чернюото си активира шарингана.
-Съжалявам ,но мойте техники са кеке-ген-кай ,и ти не можеш да ги копираш.-Момчето изкара меча си, и се по затрудни но с чидори оряза решетките.
-И така ,урок номер 3 :Нинжутсу.-каза с висок глас розовокоската и викна чидори вдигаики ръцети си нагоре,и се врутна към момчето , но като видя , че не може да го настигне реши да му развали концентрацията . С другата си ръка тя събрамалко количество чакра и удари земята , в този момент Саске загуби равновесие и падна. За съжаление стана нещо не по план- и розовката се спъна и ТУП. Върхо чернюото.Тя без да иска нарани ръката му с чидорито ,в момента на падане.
-Стига толкова за днес.Ако искате още след обяд можете да продължите.Сакура излекуваи ръката на Саске.-Измармори змеят почти се засмял за грешката на момичето.То стана от отгоре на Саске засрамено.
-Съжалявам.Не исках да те нараня.
-Случват се такива работи, няма нужда да се извиняваш.-момичето го хвана и го дръпна нагоре тя започна да го лекува , но нямаше аптечка и отидоха да вземат до стаята на Саске.Взеха аптечката и седнаха до едно дърво на земята .До тях имаше прекрасен водопад а дървото беше цъфнало изглежда , че беше череша.
Сакура увърза ръката на момчето с бинт и му се охили.
-Е готово.Боли ли те?
-Не докторе ,а имали шанс да оживея?
-Мисля че да.-и двамата се ухилиха.
-Искаш ли да отидем да хапнем нещо?-попита зачервено момчето.
-Да , може защото умирам от глад.-чернюото стана и подаде ръка на сладураната.И се запътиха към стаята й.Като стигнаха Саске каза:
-Ти се приготви , аз ще сляза на Орочимару че ще слезем до града.
-Добре ,но ти ако слезеш с тези дрехи няма ли хората да се усамнят?-Попита черешовото цветче.
-Мм... да наистина .Тогава първо ще се облека и така.
–––––––––––––––––––––След 20 мин.––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–Чук.Чук.Чук.Сакура готова ли си?
-Да,еи сега идвам.Красавицата отвори вратата .Беше облякла розова рокля с презрамки и червен колан които си ходеше с червената и лента.Момчето беше с бяла риза и черни панталони.
Розовката беше си сложила гланц и спирала.
Двамата тръгнаха като си говореха.
–Ами... Саске ти защо искаш да научиш толкова много техники?
–За моето отмъщение.-каза намръщено момчето.От очите му се четеше по-точния отговор -,, Не те интересува''.Той за миг беше станал толкова студен.Но момичето настоя да научи.
–Какво отмъщение?-Саске се обърна , и не знаеше какво да каже.От очите мо се четеше , че не иска да говори за това и смени темата.
–Е най-накрая стигнахме.
–А каде ще седнем да обядваме?
–Ммм... знам едно много хубаво място.-каза ченюто.Те отидоха там и се настаниха.Момчето си поръча доста неща а момичето само една салата.
-Сакура защо си поръча само салата?Не си ли гладна?
-Ами ,на диета съм .
-Добре тогава.-те се наядоха едно хубаво и преди да платят Сакура заговори момчето:
-Не искаш ли да хапнем нещо сладко?


(краи на 4-та глава)

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Съкровището Харуно Empty Re: Съкровището Харуно

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:38


Черешовото цветче и Учиха се наядяха докато момичето не попита :
-Искаш ли да хапнем нещо сладко?
-Може.Какво ще кажеш за толумбички?
-Много ги харесвам, и обявявам воина.
-Значи затова не си яла ,за войната. А който спечели ?
-Който спечели, ще кара другия ,един ден да прави каквото той иска.
-Добре, приемам.-каза ченюото осмихвайки се злобно ,но едва ли можеше да надмине усмивката на Сак.Те си поръчаха 10 чинии с по 5 толумби на чиния .Пет за Саске и пет за Сакура.И започнаха да се състезават.След 8-мата чиния момчето започна да яде по малко , а розовката продължаваше с първоначалното темпо.
-Охх...Не мога повече ,ще се пръсна.Ти печелиш Сакура.Не мога да повярвам , че едно момиче ме победи.
-Хехе...-каза момичето преглътваики своята хапка.
Те станаха от ресторанта , и потеглиха към скривалището.Все още не бяха излезли от града и видяха магазин за дивиди-дискове.Влезнаха и си избраха няколко филма.След това пак продължиха , докато Сакура не се спря.Тя погледна напред и крещеики пак си хвана главата.
-Какво има Сакура.-тои не знаеше какво е видяла докато , не си вдигна главата -там имаше магазин за Рамен.Момчето веднага разбра защо и са се върнали спомените.Но интересото беше , че този път не искаше да и прави тази техника , вместо това той я удари и тя припадна , взе я на ръце и отскочи.
Занесе я в стаята й и я сложи на леглото.По това време седна на дивана и се замисли ,,Не искам да забрави всичко това което изживяхме днес заедно, и като се събуди да ме пита кой съм.Този път ще пропусна." докато мислеше момчето заспа. Докато един крясък не беше го събудил
-Нееееее....мамо , тате , Наруто , Саске върнете се!!!
Момчето изплашено отиди при нея , и я видя цялата изпотена,сълзи избиваха в очите и .
-Какво има Сакура, защо плачеш?
-Сънувах кошмар. Как убиват родителите ми и после си ти. Казвах ти че те обичам , тогава беше малък а ти ми каза , че Орочимару ще ти вземе тялото а аз нищо не мога да направя.После видях един да бие едно момче, аз не можех да мръдна, а момчето се казваше Наруто .То ми каза че не мога да му помогна защото съм слаба!-в този момент момичето прегърна Саске и заплака.
-------------------------------------------------След 15 минутки плач-----------------------------------------------------------
Най-накрая розовката се успокои и започнаха да си говорят.
-Незнам какво става , но точно когато бях си избила родителите от главата ми пак доидоха.
-Какво им има на родителите ти?
-Дълга история.
-Кажи ми ще те разбера ,и аз изгубих родителите си.
-Преди много години моят клан беше един от най-известните.Имената на Учиха и Хюуга оставаха нищо пред него.Старите казват че силата на този , които бил Харуно е равна на този , който притежавал Риненганът. Но след време , през Голямата Нинджа Война са избити повече от клана ми.Всички мислеха че вече няма такъв , който да притежава тази сила , но се разбра ,че има жена която носи тази мощ.След като това се прочу Акатски доидоха да убият този човек .Те завързаха родителите ми както и мен но аз-аз за да ги гледам как убиват семейството ми.Те мислеха че ,,Съкровището Харуно " е майка ми и я убиха пред мен за съжаление не можах да видя кой е убиеца , и ако не си отмъстя моята съвест ще ме разяжда всяка нощ. Но е интересно кой е този Наруто в съня ми .
-Не мисли за този, просто измислица на фантазията ти.
-Не.Аз си спомням една нощ пак съм санувала този сън .В Коноха съм, в една двуетажна къща.
После ставам от леглото си и казвам , че неисакм да сънувам този сън и тръгвам към някаква гора да тренирам.Много страннно.
-Искаш ли да гледаме филм?
-Да може.-двамата отидоха до дивана , и си пуснаха една комедия.До средата на фюилма Сакура беше заспала гушваиики Саске.Той изгаси телевизора и реши да не помръдва за да не я сабуди.
(КРАИ НА 5-Т ГЛАВА)

(6-та глава)
–Хайде ставай поспаланчо.Сутрин е.-Саске отвори очи а пред него седеше Сакура , огледа се и видя , че е приготвила закуска. А той не беше ял от миналия ден .
-Оле...Гладен съм като вълк . И ако яденето не стигне ще е изям теб .
-Щях да те накарам ти да ми я направия ,но спеше много сладко и не те събудих.-Усмихна се розовката.-Ако не станеш чая ти ще изтине . И много трудно ще ме здъфчеш .
Момчето стана отиде до тоалетната оправи се ,и седна на масата.
-Оле ,Сакура , готвиш ужасно.-засмя се чернокоското.
-Така ли?Е ,тогава обяда го правиш ти.Ако си спомняш имам един ден тормоз.
-Как да не помня...- Сладура направи физюолномия и продължи да яде .
Двамата се наядоха и момичето се опъна на двана , чакаше черноокия да прибере масата.
-Още ли не си готов?
-Идвам.-каза намуцено Саске.
-Знаеш ли какво се сетих?Ще ти направя опашка .
-Каквооооо?!В никакъв случай не ми пипаш косата!
-Ти ми обеща , че ще правиш , това което ти казвам.
-Офф...Добре.
Момичето взе гребена и се втурна към момчето и започна да си играе с косата му.
-Колко гел си слагаш ,за да ти изглежда така косата отзад ? И да не твърдо.
-Ми, не си слагам.
-Моля?
-Самата ми коса е такава.
-Странно.
-Виж кой го казва- момиченцето с розовата коса.-изплези се Учиха.
-Ах...ти.
В този момент очите им се срешнаха ,лицата им стояха на дъх разтояние и Саске, не можа да устои на изкушението.Той докосна уснитеи с неговите ,и я хвана за талята.Тя го скопчи здраво за врата и усните им бяха едно цяло.Те продалжаваха и продължаваха докато Сакура не го отблъсна .
-Какво има ? Да не съм направил нещо грешно?
-Не просто ...ъх....ние сме приятели от малки , нали!Не е правилно да правим това.
В този момент Саске остана безмълвен незнаеше какво да каже той просто искаше още.
След няколко минутки съвземане розовката каза:
-Днес имаше панаир в града ,нали, може ли да ме заведеш?-Усмихнато попита момичето .
-Да приготви се след 20 минути ще доида да те взема.-каза черноокия , и излезе от стаята. След като затвори вратата , се облегна на стената малко по-нататък .Мислеше си ,,Какво правя аз? Но тя ми се стори толкова привлекателна , това чувство го изпитвам за пръв път , никога не съм желал момиче толкова много . " Захапа долната си устна , съвзе се и тръгна към стаята си все пак беше обещал да дойде след 20 минутки .
---------------------------------------------------------След 20 мин-----------------------------------------------------------------
-Готова ли си Сакра?Попита момчето седнало на дивана.
-Ето ме, дойдох.-момичето беше облякано в къси розови панталонки с лилава блузка.Чернокоското беше си сложил черна тениска с отново черни панталонки и суйчер с знак на учиха.
Те излязоха и тъгнаха към панаира . Сладурите се разходиха .Взеха си памук и пуканки.Даже розовката си спечели мече.И решиха да се качат на влакчето на ужасите , след като излязоха от тъмното Сакура беше гушнала здраво Саске, но в светлината се съвзе и го пусна.
Прекараха си чудесно седнаха и се наобядваха.Въпреки, че чернюото тябваше да приготво обяда се разбраха да приготви вечерята.
Започваше да се стъмва, а те още бяха там .Като минаваха този път от магазина за рамен Саске разся Сакура , и не видя магазина и влязоха да си вземат няколко нови фюлма. След като излязаоха от магазина сакура видя стара жена.
-Каква сладка двоика сте само.Ей , момче защо не купиш една двее рози на любимата си.-каза старицата и подаде три рози от сергията си .
-Ами, добре.-каза момчето зачервено.
След като взе цветята,той ги подаде на Сакура.
-Благодаря.
-Нямаше как да откажа на старата жена.
По това време духна студен вятър и Сакура насръхна .
-Студено ли ти е?
-Ами...малко.-Момчето подаде суичера си почесваики се там където не го сърби,почти зачервен забил поглед в земята.
-Благодаря.-Черешовото цветче облече суичера и попита:
-Саске на теб не ти ли е студено?
-Не толкова много.Мога да издържа до вкъщи.
Прибраха се .Влезнаха вътре и Саске започна да приготвя вечерята.
Тои търсеше приборите ,и не можеше да ги намери.Тогава розовката реши да му помогне .Тя отиде до шкафа горе и се протегна , но неможа да стгне ,тогава ченоокия застана зад нея и взе се протегна , тъй като беше по-висок го сигна и взе .Момичето се обърна към него зачервено.
-Точно това ми трябваше.-в този момент Саске отново щеше да се подаде на емоциите но Сакура се изплъзна и...
-Е добре тогава започвай да готвиш.
(краи на 6-та глава)

( 7-та глава)tuk
-Вечерята е готова.-каза Саске с неясно изражение на лицето . Изглежда , че момчето не беше сигорно колко ще им хареса храната . Той приготви масата и Сакура му помогна . Седнаха да ядът , докато момичето не го заговори :
-Да ти кажа чесно готвиш по-зле дори и от мен.-засмя се черешовото цветче , с пълна уста .
След като се навечеряха момичето помогна на черноокия да прибере масата.Саске слагаше чиниите в миалната машина а Сакура го гледаше . Изведнъж тя забеляза медалйон с знака на учиха . И любопитната мара запита .
-Какво е това?- Седнаха да дивана докато Сакура отправяше въпроса си .
-Това е медалиона с снимката на родителите ми.-момчето изкара медалиона от врата си, и й показа снимката.
-Майка ти е много красива, сега се разбира от къде си взел красотата.А какво стана с тях?
-Охх...-въздъхна момчето.-Като малък много обичах брат си , той беше гордоста на нашето семеиство.Постояно бяхме заедно ,но един ден го обвиниха за убииствои.Тои се сби с тези хора . Викнах му да спе и той чак тогава се съвзе . Тогава , естествено , не знаех какво е мангекю шаринан , и след като го бях видял в очите на Итачи постояно мислех за това . На следващия ден , когато се прибирах вкъщи видях ,че са ни атакували . Потичах веднага към къщи и влязох . Оглеждах се навсякаде за родителите ми , но ги нямаше . Влязох в последната стая на къщатата . Те бяха там , но не живи . Брат ми стоеше над тях облечен с бойни дрехи . Обърна се към мен пак с тези очи . Първо не разбрах какво става , не исках и да разбера . Той ме атакува , но после ме остави казваиики да го мразя и презирам , само така ще съм бил станал достатачно силен за да го убия . -момчето спря да разказва , всякаш искаше да каже- знаеш нататък .
-Е историите ни си приличат .-момичето го погледна и в очите му видя самотата и тежаста на тази болка от детинството. Не можа да се въздържи и го прегърна . Тя го прегърна наистина здраво и той не отказа , но от тежаста на Саске , Сакура легна и Саске се таркулна малко по надолу и легна върху корема и . Сак разбра , че това някак си го успокояваше. Да наистина това успокои Саске , всякаш му хареса да чува как сърцето и бие и как си поема звуздух . След около пет минутки мързелуване Саске стана , и я погледна , тогава той разбра колко е красива как всичко в неч е в хармония . Бебешкото и красиво лице , хубавата и розова коса .
-Саске , ... престани да ме зяпаш .-Каза момичето с подигравателен тон. Саске тогава се усети и се зачерви леко. Тогава розовката взе гердана и побегна .
-Сакура върни ми го веднага . -продължаваха да се гонят докато Саске не я настигна . За да я спре я блъсна знаеики ,че пада на леглото . Сакура падна на леглото и Саске отгоре и . Още не можаха да се усетят в каква позиция са . Саске беше хванал с своите ръце на Сакура и ги беше натиснал на леглото . Левият му крак беше между нейните два . Те усетиха това след като усештаха въздишките от уморителната гонешка . Толкова бяха близо един до друг , че Саске не можеше да си изкопчи очите от неините , все едно се беше запленил в тях .
-Е добре ти печелиш .-момичето понечи да стахе , но просто черно-окия я беше хванал , и не можа да мръдне .
-Да и затова искам награда.
-Ето ти я наградата . -каза момичето , подавайки медалиона .
-Аз искам друга .-момчето я хвана за кръста , и я качи отгоре си . Той я целуна толкова страсно , че момичето не можа да си поеме дъх . След което я пусна и започна да я гъделичка до смърт . Чак след 5 ,минути гъделичкане я остави .
Двамата се гледаха около няколко минути , и Сакура удари леко рамото на саске . Той направи същото . И двамата се смеха . Докато Саске не предложи :
-Искаш ли да играем на карти ?
-Ми ... да , става . Мися да те бия Учиха ?
-Е нали знаеш ,тъй като прие , че е със събличанки .
-Каквоооо?! Ах ти перверзник ...Добре ще видим кой ще се откаже .-започнаха да играят . Първата игра би Сакура и Саске си изкара ризата . Втората би чернюото и Сакура си изката блиузата и остана по сютиен но отгоре имаше бинт от последната им пренировка , и не се засрами много . Следващата игра беше наравно , но никой не искаше да се предаде . Четвъртата игра беше победител Сакура и Саске си изкара панталоните . Вместо момчето , момичето се беше зазстамило . Следващата игра победи чернокоското и Сакура си изкара бинта , раната и беше зараснала имаше само синини . Тя остана само по сюутиен , но този път се изчервиха и двамата . Следващата игра победи пак Саске и Сакура си изкара късите панталонки . По това време Орочимару почука на вратата . Сладката красавица и готиният чернооок по най-бързия начин се облякоха и посред гоненицата и бързината те се блъснаха . Сак падна върху Саске по белюо и така се засрами още поевече .След няколко мунути момичето отвори вратата .
-Здравей , Сакура , искам да ти кажа ,ако и Саске е вътре , че имате мисия . Трябва да заловите Кюуби. Затова след два дена заминавате за Коноха .-каза на един дъх змията .
-Добре - каза готиния бонбон последван с кимането на момичето .
Тя затвори вратата и се обърна към Саске с бавни стъпки . Седна до не го и го запита :
-Мм..Саске къде е Коноха , че ми се струва познато името ?
-Ще видиш след два дена .-отрчза я Саске много дразнително.
-Много си гаден .-Момичето се намуси , но повече я дразнеше лигавата му осмивка .

(край 7-та глава )


(седма глава (8) )

Черешовото цветче стана ,както обикновенно и както обичше- рано , влезе в банята имзи си лецето и зъбите . След това си среса косата . Погледна стаята и си каза наум ,, Мале тоя лиглю , как е разпилял навсякаде " . Засмя се и си оправи леглото след което си хапна нещо за закуска . По прибра наоколо , облече се в банските и погледна часовника , беше осем часа . Тя беше решила да отиде на мястото което беше видяла преди няколко дена .Момичето си взе чанта , и излезе от стаята . Тъкмо беше завила коридора , черно-окоия я видя . Той и викна но розовката не го чу . ,, къде ли отива толкова рано '' се запита момчето и реши да я последва .
Сак излезе от скривалището , и се запъти нанякаде . Вървя около километър и вече беше стигнала . Огледа се за около 5 мин. . .стествоно гледката беше чудесна това беше малък водопад с езеро отдолу . Водата беше кристална , и момичето си захапа долната усна . А по това време Учиха я зяпаше и не мислеше да показва присъствието си ,поне не все още или докато тя не го усети .
Розовката се съблече по банските си и който бяха в приятно червен цвят с хубави черни украшения . Момичето згъна дрехите си и ги устави на сухо място . Тя
влезе навътре докато сладура я зяпаше и се възхищаваше на хубавото и тяло . Момичето си мушна главата под леката струя вода (на водопада) която падаше от не много около два метра , и се гмурна в нодата . След като се беше изкъпала реши да потренира . Като се средоточи черешовото цветче усети чакрата на Учиха и той беше разкрит .
-Кой е там ?! Излес веднага !-кресна тя.
-Спокойно де аз съм .- черно-окия се показа с леко зачервено лице . Но го прикриваше добре .
-Че кой друг прверзник би ме зяпал? -попита черешовото цветче с усмивка . Смигна му и го попита .
-Ако искаш ела .
-Ами... добре .-момчето изкара тениската си и остана по бански .
-Ами ... ти как така си носиш банските ?
-Щях да дойда да те викна за да дойдем тук . Но ти ме изпревари . - мочето направи поредната лигава усмивка и се гмурна .
Момичето се огледа къде е защото от доста дълго беше под водата . Тя се паникюоса и се гмурна за да го потърсни но никаде го нямаше . Сак се стресита и започна да крещи . След крещенето и сълзи покриха очите й , и тя се изплаши още повече , но после и доиде акъла в главата .
-Суйтон . -извика момичето и направи няколко движения с разцете в следващия миг цялата вода се качи над главата и и се изтъняваше. Красавицата видя , че и там го няма и излезе от водата зави се в кърпата и се огледа , но пак го нямаше . Накрая реши пак да погледна в водата , и се гмурна . Излезе но пак без резолтат , в този момент тя започна да плаче с крясаци .
-По спокойно де ще оглушея .-чу се един глас зад нея . Тя се обърна и що да види ? Чернокоското стоеше зад нея . Тя се вртурна към него с всичка сила и го прегърна .
-Шегичка .-каза той с самодоволна усмивка .
-Какво шегичка , ха значи шегичка?!? Аз тука щях да умра а ти ми викаш шеичка !!! - той и я дръпна към себе си ,тъй като беше се обърнала с гръб и беснееше, и й изтри сълзите .
-Значи ме обичаш тоооооолкова много .
-Глупак , ами ако аз бях се изгубила , нямаше ли да се стреснеш .
-Да , но като гледам бих проверил и зад водопада , можеби щеше да стоиш там и да ми се смееш .
-Значи си бил там . - розовката с всички сили изплува към брега зави се в кърпата и тръгна към скривалището .
-Сакура , стига де , това беше просто шега . Хаиде ела тук .-момчето продължаваше да и вика но без резултат . Накрая излезе от водата и я последва . Беше доста изостанал но един крясак му показа пътя .
Той потича веднага към момичето което се беше потпряло на едно дърво .
-Какво стана ?
-Мислч че ме ухапа ме змия .-каза черешовото цветче с последни сили , преди да припадне . Момчето я хвана и и огледа тялото видя на крака и раната и разбра къде я е охапала змията . Той засмука отровата и я изпю. Взе красавицата на ръце и я занесе в скривалището . Остави я на леглото и седна до нея . Загледа се в красивото и лице . Толкова невино и толкова красиво . Алените и усни , красивите и вежди хубавите мигли . Всичко в нея беше прекрасно .Искаше да я докосне но щеше да я събуди. След около десет мунути момичето отвори очи .
-Къде съм ,какво ... Саске ...
-Почини си малко и тогава ще ме виниш .-момичето затвори очи и последното което видя беше Саске . Той се сгуши до нея , малко по нагоре така че си беше порпрял лицето на главата и . Играеше с косата и , можеше да я помирише . Черноокия я зави и заспа с нея .

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Съкровището Харуно Empty Re: Съкровището Харуно

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:39

9-ма глава

Красивото сладурче се събуди от дрънцене да чинии и тенжери . Тя стана облеше се , естествоно изми лице , също и зъби , и среса коса . Погледна си кухнята и се хвана за главата .
-С...Саске ти да не готвиш ?! - попита момичето супер-хипер много учудено .
-Е , не точно , ... ъъъ ... мъча се . -момичето го хвана за ръката и го изведе към масата след пет минути закуската беше готова . Двамата сладури седнаха да яадът .
-Може да си бърза , но не готвиш хубаво .-каза черноокия . Но този път Сакура не реагира . -Наистина това е отврат .- Саске си позори шанса . Очакваше да и види красивата усмивка . Но тя още му беше инервена . Това не му харесваше , той така и беше сникнал да и вижда красивата усмивка святкащите от радост очи . Това му придаваше спокойстие , а сега тя се сърдеше . Не му говореше или пък не го закачаше , нито се заяждаше с него . ,,Когато поиска може наистина да се направи че те няма" си каза на ум Саске , но тогава чу гласа и , студен и безчувствен .
-Еми тогава , не го яш .- момичето му дръпна чинията . Без дори да го погледне.
-Още си ми сърдита нали ?- прошепна той . –Хайде де , не беше много гадно .- Погледна я с сладурски очички за да му прости , но не подейства . -Днес тръгваме към Коноха.
-А да .-каза момчето с пълна уста . -Трябва да си приготвя багажа .
-Ъ... междодругото може ли да приготвиш и моя ?- попита черноокия. -Че не ме бива много .-Е , не че не го биваше , той просто искаше да прекара повече време с нея и реши да измили лъжа . Сакура го погледана , не много повярвала .
-Еми , добре тогава . Аз ще прибера маста , а ти си донеси вещите . -Момчето кимна и излезе .
Сакура подреди всичко, оправи масата , постави чиниите в миалната машина , и започна да си приготвя багажа . Черноокия в този момент почука , и момичето стана за да му отвори . Тя приготви своя и неговия багаж , и решиха да си пуснат някой филм докато дойде Орочимару .
-Сак , хаиде да гледаме страшен филм.
-Офф , хич не ми е до страшен филм . По-добре да гледаме фантастика или приключенски .
-Да не би да те е срах ?
-Не естествено , казах ти причината .
-О да , страх те е .
-Оф ! -викна вбесено момичето . -Добре пускаи шибания страшен филм . - Още една закачка и момичето щеше да го цапне .
Саске пусна Среднощен Блак За Месо , защото знаеше ,че на Сакура ще и прилошее от гледката . Но не мина нещо по-план . Докато я зяпаше учудено , мислеики си ,,как още не е повърнала " момичето си отмести погледа , всякаш беше кула какво си мисли , и му от говори .
-Аз съм нинжа-медик . Вижадала съм по-лоши неща на живо .-Момчето след като чу думите на бонбончето веднага си отмести погледа . Стори му се малко зловещо , би трябвало да се сети за това . След няколко минути , си вдигна едната ръка ,която беше към страната на момичето и я надигна малко нагоре така , да беше прегърнал Сакура , но и да я беше подпрял на дивана. Така че ако мимичето и беше казал нещо щеше да се оправдае . Но тя не каза нищо ,или не беше забелязала . По това време Саске си помисли ,, Не направих кой знае какво ,защо трябваше да ми се сърди толкова . Трябва да я спечеля отново . Да сетих се , ще и купя подарък .
По това време Орочимару почука на вратата , и Сакура подскочи , предърна здраво Саске и си затвори очите . След няколко секудни се усети , и го пусна .
Момичето отвори вратата и най-любезно покани Оро . Тй не седна , а само има съобщи :
- Ако сте си приготвили багажа , и сте готови да тръгваме . Сега е обяд , като започва да се стъмнява би трябвало да стигнем едно село . Там ще пренощуваме и на сутринта ще тръгнем , след още един ден път ще пренощуваме в едно село близо до Коноха . Като се събудим и сме си отпочинали ще атакуваме . -змея накратко разказа какво ще е пътуването , и допълни . - Сакура тъй като вече ще се водиш с нас вземи тази дреха и я облечи . -той подаде згънати дрехи към Сакура и се усмихна леко . (най- долу ще е снимката на дрехата ) . Сак влезе в тоалетната и се преоблече . Погледна в огледалото и реши да си завърже косата . момичето беше облечено с бяла риза къси панталони и дебел колан (не споменах само още един детйл от дрехата защото незнам как се казва ) .
Тя излезе от тоалетната , и каза :
-Е как изглеждам , добре ли ми стоят ? - попита момичето с интерес . Тя им виждаше физчолномиите но не можеше да разбере какво мислчт , туй като и двамата бяха спокойни . Тя забеляза обувките в ръката на змея и разбра че трябва да ги обуе . Токчетата бяха малко високи но не бяха проблем за нея . Сега беше малко по-ниска от Саске . Докато още очакваше отговор забеляза как Саске леко се зачервява . ,, За какво ли си мисли тоя лиглю . Ох , мразя тая негова самодоволна и лигава усмивка '' си казваше Сак наум . ,,Оле , колко е секси в тази дреха '' си мислеше Саске.
-Изглеждш чудесно Сакура-сан . Сега ако всички са готови да тръгваме .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ В Коноха ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Докладвай за мисията Какаши . - заповяда Тсунаде докато гледаше пред себе си новодошлите Наруто , Какаши и Ямато . Тя не слушаше какво говори Какаши , а си мислеше как ще каже на Наруто , че Сакура е узгубена . След като Наруто беше отишъл на мисия , Сакура просто изчезна , и до сега не е намерена следа от нея . Как ли щеше Наруто да понесе това след като беше изгубил Саске ... сега и Сакура . Накрая Хокагето събра къраж и на един дъх го каза .
-Наруто , не можим да намерим Сакура от един месец .-каза цунаде като гледаше как наруто не може да реагира .
-Какво ? -попита момчето очдено . -Как така не можите да намерите Сакура ? -крещеше побъркано момчето . -Защо по дяволите не ми казахте по рано ?
-Защото щеше да зарежеш мисията и щеше да се върнеш .-каза Цунаде , докато гледаше как момчето напуска офиса и .
Наруто побегна към тях с насълзени очи . Влезе в апартамеента и заръшна вратата . Легна на леглото и започна да мисли изтриваики сълзите си . Премисли всичко свързано с еип седем . Той часове наред мислеше , връщаше се назат към спомените като дете . Всичко преминаваше през очите му пак и пак . Накрая влезе в банята за да си вземе душ тъй като се беше върнал от изтощителна мисия . След като излезе от банята си хапна рамен и легна пак да размисля . Минаха лоши мисли за Сак през главата му . Той не можеше да се успокои , и докато пак и пак се връщаше към детството си беше заспал .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-Селото е на километър от тук .- каза Оро задъхан . Всички бяха седнали и си правеха малко почивка .
Сакура и Саске не си говореха изобщо . Те станаха и продължиха . Когато стигнаха до селото потърсиха някой хотел и се настаниха . Имаха отделни стаи на един етаж . Сакура беше срещу стаята на Саске . Оро беше до стаята на Саске . Във всеки апартамент имаше тоалетна и баня . Едно легло и един шкаф за дрхите . Сакура беше късметлийка защото в стаята и имаше тераса за разлика от стаите на момчетата .


10 глава

След като Сак се настани влезе в банята . Момичто обожаваше да се къпе с гореща вода . Тя излезе от банпта цялата почервеняла от горещата вода и се облече набързо . Стана и доста скучно и реши да излезе на терасата . Докато любопитните и очи оглеждаха всеки детайл в селото се спря на нещо . Някакво момче биеше едно по-малко изглежда , че по-малкото беше скитник . Размишляваше момичето като гледаше вънщния им вид . Изведнъж тя се ядоса и с най-бързата си похотки слезе надолу .
-Дай ми бързо всичката си храна и пари . - викаше по голямото момче .
-Нямам нищо .- казваше детето след всеки ритник и шамар . Момчето този път стисна ръката си в юмрук си тръхна да удря детето , но една ръка го спря . Една нежна и мека ръка .
-Каво по дяволите си мислиш , че правиш !? - попита разбойникът .
-Как изглеждам ?- каза Сакура изнервено с заплашителен тон . -Остави момчето веднага или ...
-Или какво красавице ?-попита момчето .
-Ще пострадаш !- каза Сак супер изнервена и колкото можеше толкова по-зловещ правеше тона си . Тогава тя махна ръката си с която спиташе юумрукът му , и от замахът момчето настъпи крачка назад . Зад него се появи още един и се подсмя .
-Ей брато , тва момиченце тук май се подиграва с теб , да не би , да ставаш мекошав ?-попита другия закачливо .
-Я млъквай . Сега ще и покажа на тая какво е да си имаш работа с мен . - в момента в който той посмя да мръдне краката му бяха увити в змии . Тази техника Сак беше я научила от Саске . Тя се приближи към ужасеното момче и му каза нещо в ухото :
-А ти знаеш ли с кого си имаш работа ? -попита Сакура докато гледаше как приятелят му бяга . Тя хвана момчето за гърлото и му каза :
-Ако още веднъж имаш нещастието да се срешнеш с мен обещавам няма да оживееш следващия ден, или пък си позволиш да докоснеш това дете !. - каза тя и го освободи от змиите и от схватката си . Естествено глупакът веднага побегна . Тогава розовката се обърна към момченцето и му се усмихна .
-Как се казваш ?-питаше тя докато вдигаше момчето от земята .
- Шисуй .-казало момчето малко уплашено .
-Аз съм Сакура . Приятно ми е да се запознаем .
-Сакура ... ще го запомня ... определено .-чу се глас зад тях . Сакура не беше забелязала човека стоящ зад нея . Тя му хвърли един поглед , и попита момченцето :
-Гладно ли си ?-Попита розово-коската и след одобрението на момчето тя го заведе на един ресторант и поръча храна .
Докато си говореха с Шисуй тя видя Саске запътил се нанякъде . Момчето се наяде и те станаха от заведението . След разгодката им из града детето занесе Сак на едно място . Имаше една голяма склала като в Коноха (незнам как точно да го нарека и затова скала , имам предвид мястото където са издялани лицта на хокагетата ) , но за разлика от Коноха там имаше едно цъфнало черешово дърво . Розовката хареса много гледката и мястото . Тогава момченцето и каза , че скоро ще се стъмни и трябва да тръгва . Оставаше още много малко слънцето да залезе и преди момчето да тръгне Сак му даде малко пари .
Сакура тъгна също към хтела , но беше объркала пътя и се озова в задънена улица . Тогава усети че е обградена от доста момчета . Тогава чу глас зад нея .
-Да определено това беше момичето което ме блъсна днес . Ще си отмъстя за това , кучке . Сакура леко ги огледа и ги преброи бяха 14 .
-Искаш да се бием ?
-Да , глупачке искам да те смажа . -Сакура се засмя леко .
-Внимавай , тя също е нинжа . - чу се глас отзад .
-Хайде да приключваме по-бързо и да си заминавам . -каза розовката дразнително . Тя приклекна леко и сложи ръце посредата на краката си . -Чидори . - викна момичето докато всички я гледаха учудено . Следващия миг тя вечр беше ударила момчето в сърцето и преди да изплюуе кръв тя му каза :
-Помниш ли какво ти казах преди няколко часа ? Ако се срешнем още веднъж ще те убия . -Черешовото цветче се дъпна , за да не уцапат ризата и капките кръв . След това погледна другите с злобен поглед и тръгна . В този миг някой и хвърли кунай , но тя не реагира . Саске беше с гръб към нея , обърнат към собственика на куная .(тоест и двамата бяха си обърнали гръб )
-Точно както си и мислех . Ти си Саске Учиха а това е твоят учител Сакура Харуно . - каза непознат , но Сак позна гласът . Това беше онзи тип койти и каза , че ще и запомни името . След като чуха това всички се зачудиха . Саске се обърна към Сакура , хвана я за ръката и я изведе от уличката .
След като излезнаха от уличката на розовката и просветна идея и хвана Саске здраво за ръката и побягна .
-Сакура , къде ме водиш ? -попита момчето .
-На едно чудесно място.- каза Сак . Сакура бягаше , но момчето внезапно се спря . -Хайде Саске моля те , побързаи слънцето почти ще залезе .
-Добре . -каза Саске и побегна след нея . Стигнаха бързо . Те бяха на мястото което Шисуй и беше показал . Сак седна до черешовото дърво и Саске я последва . Бяха стигнали точно навреме , слънцето залязваше , гледката беше тоолкова красива . Те легнаха на тревата и гледаха не само слънцето , но и синъо-розовите облаци . Тогава лек вятър разлюля клоние на красивото дърво Сакура , и нежно паднаха няколко листа от черешовия цвят вурху двойката . Саске спусна леко ръката си към ръката на Сакура и и хвана нежно .
-Сакура искам да ти дам нещо .- каза черно-окия леко зачервен . Тогава розовокоската стана и се облегна на дървото ( в седнало положение ) , Саске я последна и застана срещо нея .
-М, наистина ли ?Какво ?
-Ами подарък е , исках да ти се извиня за случилото се преди няколко дена . - Саске изкара една малко кутийка от джоба си и й я подаде . Беше червена кутийка с розова панделка . Момичето лчбопитно отвори кутийката . Вътре имаше много красиво сърце - гердан . Сърцето беше с надпис Сакура в розов цвят а околу буквите имаше много красиви черни камъчета.Като фон на сърцето имаше черешови цветчета в червен цвят . И покрай сърцето имаше отново черни камъни . ( съжелявам ако описването на сърцето не станало хубаво ) . Сакура се учуди наистина много като видя красивата обработка а стебърното си сърце .
-Това за мен ли е ?
-Да , подарък . Хареса ли ти ?
- Да , наистина много . Това е най-хубавия подарък който съм получавала . - Сакура прегърна силно Саске . И след като го пусна той и сложи гердана който чудесно си пасваше с дрехата . Тя пак го прегърна и му подари една нежна целуфка в ъгъла на усните .Момчето се зачерво още повече , но събра кураж и и каза :
-Сакура , искам да ти кажа нещо .
-Да Саске слушам .
-Ам ... ъ ...
-Не се притеснявай кажи ми го .
-Обичам те . - Сак гледае учудено с леко отворена уста . Тя не го учакваше . Той се доближи , подпря едната си ръка на дървото и я целуна страстно . След дългата целуфка Сакура се доближи до ухото му и му каза нещо . След което го гушна силно и го погледна . Той допря челото си до нейното , и тя го целуна .
-Саске започна да става студено да се прибираме .
-Добре , и без това Оро ни чака . Щяхме да вечеряме заедно .- Саске стана и подаде ръка да Сакура , тя го хвана и стана и се запътиха към хотела . По пътя Саске хвана ръката на Сак като си заплете пръстите в нейните . Десет метра преди хотела той я пусна и си сложи рцете в джоба. Естествоно Орочимару не трябваше да знае за това .

11 глава редактирано

Сак стана рано и влезе в банята . Взе си набързо един душ и се облече . Взе си гребена и забърса към банята среса си косата , но този път не я върза . Изми си зъбите и се погледна в огледалото . Усмихна се на себе си .

-----Ретроспекция
-Не се притеснявай кажи ми го .
-Обичам те . - Сак гледае учудено с леко отворена уста . Тя не го учакваше . Той се доближи , подпря едната си ръка на дървото и я целуна страстно . След дългата целуфка Сакура се доближи до ухото му и му каза :
-И аз Саке-кун , обичам те .
. След което го гушна силно и го погледна . Той допря челото си до нейното , и тя го целуна .

------Край на ретроспекцията

Момичето още не можеше да повярва на случилото се вчера . Дали беше сън ? Или пък измислица на фантазията и ? Тя не нзеше , единственото което знаеше беше това , че беше прекрасно . Целувката му винаги е била хубава ,но сега беше още хубава и привлекателна , топла и сладка . Момичето още усешташе вкуса на мента в устата и . Още усешташе топлия му дъх .
-Саске извикай я и да тръгваме . -заповяда Оро . Учиха бавно се изкачи по стълбите и почука на врата на Сакура . Тя сложи чантата си на гърба и отвори врата . Тогава Саске леко я бутна вътре и затвори вратата. Хвана я здраво за кръста и я притисна към себе си , следва една страстна целуфка .
-Добро утро Сакура . -каза той докато я пускаше .
-Добро и на теб Саске . - каза момичето малко изнервено от неочакваната изненада .
Те излязаха от стаята и се запътиха надолу .
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Кoноха в къщата на Наруто ~~~~~~~~~
Момчето беше решено , щеше да намери Сакура и да я върне каквото и да му струваше . Той нямаше да може да понесе това . Първо Саске си замина , следн него Еро-сенин и сега Сакура ." Утре сутринта ще тръгна на път . ''- беше решило момчето . Даже си беше приготвил багажа , и беше написал писмо за хокагето , което стоеше на масата до багажа му . Той си легна и заспа дълбоко в мисли .

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

-Това е селото в което ще пренощуваме тази вечер . -посочи им Орочимару . -Искам да се наспите добре , тъй като утре ни очаква голяма битка .
Групата бързо намери хотел в който да пренощува и всеки се настани по своята си стая . Този път Саске беше комшия на Сакура а Оро срещу стаята на Саске .
Тъй като Сак беше доста зморила по пътя , си взе бърз душ и си легна . Почти беше заспала , но чу шум от към терасата . Непознатият доближи леглото на Сакура , оставаше му метър за да пипне чршафите . Той гледаше момичето в леглото , докато пушек дим и опраян на врата му кунай не го разсея . Да точно така Сак беше застанала зад него и беше му опряла кунай в гърлото .
-Сакура , да ме убиеш ли се мъчиш ?- чу се познат гкас.
-Ах ти ... Саске- перверзник . Да ти кажа започваш да приличаш на Джирая . - момичето се засмя и дръпна куная от врата му . Отиде и светна крушките , след което си прибра куная под възглавницата .
-Уоу ... винаги ли спиш с кунай под възглавницата ? - попита закачливо черно-окия .
-Ами да . Защо ти не си ли слагаш някакво оръжие ?- попита мимичето учудено . Тогава те седнаха на леглото и Саске си махна бинта от ръцете .
-Това е печа с допира ми на пръста на другата ръка призовавам оръжие .
-Еха ... много яко .
-Искаш ли да ти направм и на теб ?
-Ами да ако можеш .
-Добре къде искаш да е ?
-Мммм.. сетих се искам да е под косата ми на врата , така че да мога да лъжа противника се едно си чеша главата .
-Добре тогава , махни си косата ще ти го уредим ;) . - точно когато Сакура си махаше косата Саске забеляза нещо и се ужаси . Сакура забеляза учуденото му изражение .
-Саске какво стана ?
-Това ... това е Прокълнатия Печат .
-Да . - Саске невярващ на очите си направи техниката и те започнаха да си говорят .
-Ами Сак , като се превърнеш как изглеждаш (в КС ) ?
-От гърба ми изникват две ръце и косата ми става черна . - на Саске му хрумна нещо .
-Като се превърнеш в демонче и то ти разкъса дрхите , не къса ли и сютиена ? - попита зачервен .
-Ах тии .. перверзник . За това си измислих и вече поръчах , даже съм с него сютиен , който така е направен , че да не е на мястото където ми проникват '' ръчичките '' . - каза Сакура с усмивка стигаща до ушите . И двамата се смеееха . Сакура си изкара потничето и беше с сюутиена . Саске я гледаше зачервено .
- Имам около пет такива . - тя беше с черен сютиен който имаше една презрамка . (вижте го тук за да си имате на представа за какво говоря http://kefche.com/ssezenn_966/photos_favorites/rs1ms2@r/ )
Черешовото цветче си сложи потничето обратно . ''WTF изглежда добре без блузка '' си мислеше чернокоското и се зачерви и тя го забеляза .
-За какво си мислиш перверзнико ?-попита момичето с поглед на дедектиф(подозрителен ) .
-За теб . - каза Учихата с самодоволна и лигава усмивка и получи една възглавница на лицето си .
-Искаш бой с възглавници ?- попита с предизикателствен тон господин Учиха . Започнаха да се бият . Накрая се измориха и легнаха да си починат .
-Саске -перверзнико , как дойде в мойта стая ? Забравих да попитам .
-Скочих от моя балкон в твоя . -каза ухилен черно-окия .
-Аха , добре . Саске спи ми се . Скачай през балкона към твойта стая . Чау . - каза момичето очаквайки Саске да стане от леглото .
-Добре , лека нощ .- момчето придърпа Сакура към него и я зави . Сак учудено гледаше Саске който си беше затворил очите . Дъхът му я топлеше и успокояваше . Скед няколко минути и момичето беше заспало .
Сутринта часоникът звъна , и двамата се събудиха . Сакура беше легнала вурху Саске който с едната си ръка я беше прегърнал . Тя стана , но Саске още спеше . Дуближи се до него и му пудари една целувка в ъгъла на усните . Тя тръгна към банята и точно преди да затвори братата чу ...
-Еха , не съм спал сам нали , до колкото си спомням вчера бяхме с гадженцето ми . - Учиха знаеше , че черешвото цветче го чу . Сакура се върна назад без да се обръща , (все едно сте пуснали клип ама наобратно ) и каза :
-Я пак ...
-Мисля , че вчера си легнахс ГАЖЕНЦЕТО СИ . - Момичето ококори очи и утиде до леглото .
-Аз каква съм ти ?
-Гадже .- Саске леко се киктеше а тя го гледаше учудено .- Защо не си ли ?- попита той гледайки я с кучешки очички .
-Ъ... да ... ама звучи ми страно . - я отиде до него на леглото и започна да си играе с ръкат му , кочто беше отпуснал . Тя леко плъзна показалеца си от пръстите му към дланта и попита .
-Значи ние вече сме гадета ?!
-Да.-каза Саске , но се чу тропане на вратата от другата стая затова той по най-бързия начин скочи през терасата към неговата стая . Саске веднага отвори врата .
-Саске приготви се и след малко потегляме към Коноха .-каза господарят му и той само кимна . -След като се приготвиш извикай и Сакура . -Саске се оправи и излезе от стаята . По това време Сак го чакаше вече готова .
Той излезе от стаята си и почука на вратата на розовката , тя отвори последвана от страстна целувкаи идвамата слезнаха долу .


________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Съкровището Харуно Empty Re: Съкровището Харуно

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:39

12 глава

Наруто се приготви , взе си чантата и напусна домът . А за какво му беше той вече ? Като няма приятели , с кого да живее там . Но той определено беше решен да върне Сакура и с бавни стъпки напусна селото .
По това време Екип Оро приближаваха Коноха .
-Спрете . -Орочимару беше видял Наруто , как напуска селото сам . Той изчака да се отдалечи и решиха да го нападнат .
-Ох... не мога да повярвам , сложил съм си само рамен , не че е нещо лошо , но не ми е останало място за друго и съм жаден .- оплакваше се момчето само на себе си , а другите чакаха заповедите на Оро да нападнат .
-Сега .- каза Оро и Саске уви с змии краката на Наруто и тримата застанаха срещу Наруто , който беше седнал на земята .
-Саске ... Сакура-чан (сакура-чам :Д:Д:Д:Д ) ... Орочимару . -каза наруто доста учуден . -Оле ... не мога да повярвам , сигорно пак сънувам . - Всички гледаха момчето и Сакура го погледна по-добре и ... спомени ... ,, Сакураааа-чаааан хаиде да излезем на среща" , ,, Ще върна Саске , обещавам " , "Хайде да ядем рамен " ... още много такива реплики се въртяха в главата и . Болка . Радост . Страдание . Имше много споделени чувства с този човек. От къде го познаваше?Това не беше ли момчето от съня и ? КОйто чакаше помощ . Не беше ли най-добрия и приятел ?Питаше се момичето . Изведнъж Сак падна на земята и започна да кращи .
-Саске бързо стабилизирай техниката или за няколко минути тя ще се оправи . - извика змея .
Но вече беше късно , Орочимару се намери в кристална клетка стабилизирана от голямо количество чакра която изпиваше неговата . Тя беше объркана , но за няколко секунди всичко и се подреди .
-Сакура си спомни всичко .- каза Саске и махна змиите от краката на Наруто .
-Какво ?! Как ... - чудеше се Наруто без да разбира нищо , гледайки глупаво всякаш сега е паднал от небето .
-После ще ти разкажем всичко Наруто , сега стой там . - каза Саске като повече се чудеше какво ще реагира Сакура ,тя вече помнеше всичко .
-Най-накрая ще те убия , този момент го чаках толкова дълго да си отмъстя за Саске-кун , за болката , за това че имам шибания ти прокълнат печат , и за страданията ... - Сакура използва най-силната си техника : Тя беше успяла да смесе двата вида чакра вятър и светкавица в техниката Расен-Чидри .
-Спри !!! Не можеш да ме убиеш , знам нещо което ще ти трябва . -каза Оро .
-Какво ?!- извика розовката заплашително и изкърца с зъби .
-Знам кой е убил родителите ти !!!- очите на Сакура се разшириха и предложи .
-Кажи ми кой е и ще те пусна , само ако повече не ни се пречкаш в живота .
-Приемам . Убиецът е ... Учиха Итачи . - Всички освен Орочимару бяха ужасени и едновременно учудени от думите . Тя махна клетката той на момента изчезна в дим . Ужасена Сакура , не можеше да помръдне .

След час в къщата на Наруто -----

-Значи е станало това ? - питаше Наруто след дългия разговор между старите приятели , докато розовката гледаше луната от прозореца .-Значи ако се върнете живи и здрави от тази мисия ще и предложиш брак ? -шушнеше Наруто . КОйто току-що беше чул какво се е било случило до сега .
- Да и да те попитам още сега ще ни станеш ли кум ?
-Да естествено . -смигна му Наруто .
-Междувременно , тази нощ ще нощуваме в моя апартамент , ако още изобщо е мой .
-Естествено , че е твой , да не мислиш че ще дадем на баба Цунаде да го продаде . Преди Сакура всеки ден отиваше и ти сменяше чаршафите и чистеше . - черно-окия леко се учуди от казаното .
-Ами ти ... как е с Хината ? Още от малки се харесвахте .
-Миии ... ние се згодихме преди една седмица , също така и Ино и Киба , Шикамату и Темари , Неджи и Тен-Тен .
-Добре тогава после ще си говорим , ние да тръгваме . Благодаря за рамена .
-Няма защо .
-Сакура хайде да тръгваме . - черешовото цветче , не каза дори и дума и тръгна след гадженцето си . Те стигнаха Сакура взе ключа от саксията до вратата и отючи . Влезе и се тръшна на леглото . Саске светна лампита и седна до нея .
-Сакура , какво ти е ? Цяла вечер мълчеше .
-Познаваме ли се ? ...


13 глава (редактирано )
-Познаваме ли се ? -попита изнервено момичето .
-Ама ... Сакура ... да не би това да е някакъв страничен ефект от джуцото( техниката с която не помнеше ) ? -момчето се намръщи.
-Не,не е . Какво искаш да помня за теб , а , че си голям гадняр , студен и безчувствен или пък перверзник . Ти искаш да ме убиеш ли ? Какво беше това досега преструваше се само заради тениката ли ? Знаеш ли какво? Не ти искам подаръка - Сакура изкара сърцето от врата си и му го подаде . - Остави си го заспомен да си помняш как ме тормозеше ... ,,гдженцето си " ... значи всичко беше лъжа , целувките , докосванията , думите а аз глупавата пак ти повярвах . Но , не грешката е моя аз съм проста да се влюбя в такъм глупак като теб , безчувствен мутант , изпълнен само с студени чувства , който игнорира хората . Ти ми причини толкова болка , да не мислиш че мижавото ти ,, Благодаря " ми утеши сълзите ? - Сакура крещеше и плачеше вбесена . - И ме остави на шибаната пейка . За да се събудя и чувството беше ужасно !
-Не ! - каза момчето което беше хванал ръцете на Сакура. - Не нищо , не беше лъжа , ти все още си люубимата ми. А за това , че съм безчувствен , всеки може да се промени след като види пролетта аз видях пролета в едно черешово цветче казва се Сакура , то разтопи снеговете ми , утеши бурите и ураганите . - Сакура го гледаше учудено и сълзите продължаваха да падат от учите и . Тя го прегърна и още , не можеше да се успокои .
След дълъг плач Сакура вече се успокой и каза нещо учудващо на Саске .
-Саске , не искам от теб да ми оставиш Итачи все пак ти си живял за да го убиеш , но и на мен ми дай шанс . Защото иаз искам отмъщение. Нека направим така - да се състезаваме кой първи ще го убие . Став ли ?
-Добре , миличка .- Тя леко помръдна от леглото където бяха легнали двамата , като Сакура беше на гърдата му. Тя погледна часовника 23:02 часа .
-Саске аз малко огладнях ...
-Добре да отидем в денонощния магазин , защото едва ли има нещо в хладилника .
-Те станаха и се запътиха . Влезнаха в магазина и копуваха това което им се поиска . Саске повече стоеше на щанда за оръжия , а Сакура гледаше комплектие приибори че къщата нямаше нищо . Те имаха доста пари който Орочимару им беше дал и затова си вземаха от всичко . Сакура дъпраше Саске който постояно я питаше кое оръжие по-добро . Накрая се напазаруваха и с триста зора домъкнаха чантите , Сакура набързо подреди приборите и храната . Даже и зготви .
-Да ти кажа чесно още готвиш ужасно .- закачаше се учиха.
-Нали знаеш , че ще имзмиеш чиниите ?
-Ооо стига де ....
-Съжелявам , но не е само това ... нямаш миялна чиния . -Сакура му се изсмя .
-Нали знаеш колко те обичам ? - реши да си пробва късмета .
-И аз те обичам . А сега започвай да миеш . Ако това е безпокои да ти кажа ще заобичаш и гъбата . -подиграваше се Сакура . Двойката реши да оставят чиниите за утре и да си лягат .
-Саске ... колко ме обичаш ?-бъпроса е доста труден :Д
-Колкото е обширно небето . Ти ?
-Колкото ти . -момичето се изсмя . Тогава Саске започна да я гъделичка , а момичето крещеше .
-Ох .. спри вече-каза тя . Тогава той я целуна страсно и тя му отвърна . Той слезе надо по врата с целувките и започна да и разкопчава копчетата ( тоест тъй като тя му сложи пижамите ) , а тя му махаше блузката . Докато обляваше тялото и с целувки алармата на часовника звъна . Изглежда че беше станало сутрин .
Бииииип

Бииииип

Те не обърнаха внимание и просължха . Дум,дум .... дум .
-Оф ... сега пък какво ?! - изкрещя Саске докато ставаше от леглото . Той отвори вратата и насреща му кой ....познайте .... Наруто .
-А добро утро може ли да вляза - то леко побутна Саске - Мерси ! - и му се усмихна докато не зачерви като видя Сакура увита в чаршафи в леглото . Върна се в същите крачки който беше дошъл и Саске го гледаше очудено още до вратата . -Май дойдох не когато трябва . Е , да заминавам . Чао . - той се усмихна лигаво и таман щеше да излезе Саске го спря .
-Аиде влизай . -побутна го леко и то седна с гръб кам Сакура . Така че тя си облече ризата , и седна до него , и Саске от другата страна .
-О незнайте колко безкрайно съжелявам , че ви прекъснах докато .... таковахте .... ъъъ ..... извинявам се .
- Е не си извинен . Пфффф можеби щяхме да таковаме да не ни беше прекъснал . - Сак ги гледаше супер зачервена , как се заяждат като 5 годишни .
- Е гладен ли си Наруто ? - попита Сакура .
-Ами не много .
-Ако ти предложа рамен ?
-О направо ми се върти свят от глад , давай насам .- тримата приятели се смееха докато Саске не зададе още ппо - смешен въпрос :
-Не мислиш да направиш това на първата брачна нощ отново , нали ? - стаяата гъмжеше от смехове .
-Ако го направиш ще си го върна даже ще легна между вас с Хината . - смееха се , докато Сакура не заговори с сериозна физюолномия и тон .
-Наруто , ние с Саске решихме да убием заедно Итачи , и за това ще го търсим . Но вчера се сетихме , че той ще дойде тук за теб , затова ще тренираме и Саске ще ме учи да контролирам Прокълнатия Печат . - каза накратко Сак .
-Добре ... а ... чакай , чакай малко ти каза , че Саске ще те учи да контролираш прокълнатия печат ? Прокълнат печат ? Ти ...
- Да имам прокълнат печат . - Наруто я гледаше с ококорени очи .
- До сега не ми е създавал проблеми , защото съм добра с контролирането на чакрата си , но ми трябва още повече практика . - момичето се усмихна и продължи . - Досега съм намерила само : Вода , Земя , Огън , Въздух , Светкавица , Кристшал , Лед , Дърво , Метал ( желязо ) . Трябва да намеря или по точно открия последния елемент от всичките ми 10 .
- Ама ти можеш да използваш десет елемента . - Наруто я гледаше малко объркан .
-Та това е кеке-ген-кай като шарингана на Саске . Както Учиха го притежават , така и само Харуно могат да притежават тези 10 елемента . - каза момичето , така че глупчото да я разбере .

14 глава

-Екип седем , не мислех , че ще ви видя отново тук .-каза Цунаде като гледаше Наруто , Какаши , Саске и Сакура хванати за ръце .
-Чесно казано и аз Хокаге-сама . -каза Какаши докато се усмигваше под маската си .
-Хокаге-сама променили сте си кабинето . - каза Сакура докато оглеждаше вече различната стая . Беше боядисана в лилаво . Имаше два дивана отстрани в бял цвят . Доста различен , кабинетът дръпна погледите към себеси . Разбираше се , че Хокагето е жена .
-Когато аз стана хокаге ще боядисам стаята в оранжево . - каза горделиво Наруто . Всички се смееха и Цунаде неочаквано каза :
-Наруто , искам да те питам , би ли приел да си 6-тия хокахе . - опа това беше неочаквано . Наруто не можеше да повярва , че чуваше това . Той го беше чакал отдавна и планирал , но просто остана вкаменен . Саске леко го потупа по гърба и той се усети .
- А... - той не знеше какво да каже .
- Приемам това като да ! –каза Цунаде .
Всики поздравиха Наруто , Саске и Сакура го прегърнаха . Какаши го здрависа , и се сети .
-Е , Хокаге-сама това е чудесно . Сега вече ние да заминаваме . Трябва да отидем на едно място .
- А да щяхте да отивате да тренирате . - те кимнаха . - Ами тогава доскоро .- каза цунаде и се чу затварянето на вратата .
Те отидоха на същото място където тренираха като малки , но този път беше различно . Те бяха големи и много по-силни . Те започнаха да тренират като Саске учеше розовката да контролира печата , а Какаши и Наруто практикуваха Расен-Шурикен .

...

След дълга и изморителна тренировка Какаши им беше предложил да отидат да ядат рамен . Естествено всички се съгласиха и Саске и Какаши бяха свършили първи . Сак беше следващата и Нруто свърши последната си купа рамен .
-Значи , наистина сте получили точна информация че Акатски предимно Итачи , идват насам ?-попита Сакура невярваща на ушите си .
-Да , точна и вярна . Идват за Наруто . За най-много три-четири дена да са тук . С хокагето решихме да ви оставим на двамата (Саске и Сакура ) Итачи , пък с другия Кисаме ще се справим ние . - подсмихна се леко Какаши . - По това време ще скрием Наруто .
-Лол , защо аз винаги пропускам екшана ? И аз искам да ги сритам .
-Наруто ти май не разбираш !?
-Оф добре Саске ще стоя в скривалището ОК!!!
-Добре тогва аз вече си тръгвам . Движдане .- каза Какаши и изчезна .
- Еми .. и а да се прибирам . - каза Наруто и естествено Сак и Сасу станаха .
След като двойката се разделиха от Наруто на кръстопътя продължиха сами .
-Саске онази нощ , как разбра , че съм в задънената улица ? - попита розовката .
-Последвах миризмата ти .- каза черно-окия с самодоволна усмивка .
-Саске сериозно , как ?
-Видях те като излизах от магазина за подаръци .
-Ахам . Междодругото искаш ли да влезнем в някой магазин за оръжия , все пак ще има голяма битка .
-Права си . Тук отляво има един магазин , ако е отворено да влезнем .
Сакура предимно и в повече количество си взе сембин . Беше решена да направи отрова и да я сложи по сембона и за това щеше са си земе около 4 чифта ръкавички .
Сладурската двойка цяла вечер не спаха . Постояно обсъждаха стратегии и ... други полезни неща в битка , докато не им се доспа , но за тяхно щастие Наруто дойде на гости .
-Сакура , Саске някой да ми отвори вратата . -чукаше и викаше момчето .
-Ооо... подяволите Наруто ти и Орочимару няма ли да престанете да ни прекъсвате ? Да не го правите нарочно двамата ?- развика се Саске .
Mомчето влезе и седна на стола . Говореха си с Саске , докато Сакура се беше залепила на прозореца . Гледаше звездите и мислеше .... мислеше ... за бъдещето и миналото . Какво щеше да стане сега ?

15 глава-Казакаге-сама добре дошли в Коноха . - извика бодро Цунаде още като го видя да преминава през портата , донего с Канкуро . Темари я нямаше вече . Тя беше жител на Коноха , след свадбата си с Шикамару . Когато Гаара стигна Петата й кимна и се качиха в зградата (на хокагето ) .
След като се наговориха Гаара поиска да се разходи .
- Беше ми приятно Цунаде , а сега ако ме извиниш ще се пораходя . - каза той . И излезе от стаята последдван от Канкуро . След като излязоха от зградата Канкуро попита :
-Е , къде ще отидем .
- Аз имам малко работа , ти прави каквото искаш . - каза той малко раздразнен , че Канкуро му се лепна като дъфка . Все пак той е Казакаге може да се грижи сам за себе си .
Канкуро реши да посети Темари и се запъти . Гаара мина няколко крачки напред от зградата и се обърна , така че да вижда лицата на хокагетата . Пое си дълбоко въздух и се върна малко назад във времето , когато беше дошъл тук за изпитите . Лека усмивка се плъзна по устните му . И тогава чу гласа на неговото вдъхновение , което му даваше сила - Наруто . Появи се лека усмивка на лицето му . Беше щастлив , че го вижда , но набързо я стопи .
- Гаааааара ! Какво правиш тук ? -попита задъхан Наруто , тъй като беше побегнал като видя стария си приятел .
- О , Наруто , здравей . Дойдох да поговоря малко с Цунаде и да се разходя из уличките . Виждал ли си Сакура ? Мислех да отуда у тях . - попита казакагето . Бяха станали много близки с Сакура . Тя го разбираше и подкрепяше . Може да се каже , че бяха най-добри приятели .
-Да преди малко бях с нея . В апартамента на Саске е . Там са двмата . Аиде чао , че бързам. - Наруто бързо изпраши и Гаара се чудеше - кога Саске се върна ? Е това не беше важно . Той просто искаше да види Сак и да поговори с нея .

Биип (три пъти )
Вратата звъна и Сакура стана за да и отвори . В едната си ръка държеше няколко куная и като отвори вратата ги пусна .
-Гаара !- извика и се метна на врата му . Саске си завъртя главата и учудено гледаше как любимата му жена прегръща друг . Изведнъж малко гняв мина през ума му , но не го показа .
Гара въртеше Сакура а тя крещеше и се смееше . Смехът и беше отвътре , не насила а от самата нея . Той рядко чуваше толкова много смях от нейна страна и това го подразни . Накрая спря да я върти и се гушнаха наистина силно . Гаара мушна ръце в косата й и си опе дълбоко въздух . Изкаше да я помирише . Ухаеше хубаво на череша , той обичаше този мирис . Харесваше я .... харесваше я повече от приятел . Тези нежни очи които се издаваха винаги , бинаги показваха чувствата и , но .... тя се бе научила да ги контролира . Вече красивите и игриви очи бяха пораснали .... бяха видели много .
Тя закачи една целувка на бузата му и спусна ръката си по рамото му , за да хване ръката му и да го поведе вътре . Саске малко се подразно от целувката и . За миг анализира всичко и даже му остана време да си зададе въпроси - ,, Какво търси той тук ? ; Защо са толкова блиски ? ; Как е научил , че Сакура е тук ? " въпросите бяха много отговорите малко , затова реши той да си ги потърси .
Сакура седна до Саске на дивана и Гаара от другата страна ( тя остана посредата ) .
-Ъ ... ти как разбра , че съм тук ? - попита розовката .
-Наруто ми каза . Но и без това ако не си у вас си тук , ... и плачеш . И трябва да те ободря .- след малкия интервал гласът на Гаара стана по-весел , за да не си спомня какво е правила тук . И продължи .- Пък и тук ако те няма значи си излезнала да тренираш . - усмихна се той .
-Еха колко добре ме познаваш . - усмихна се Сак . - Отдавна не сме се виждали , нали ?
-Да доста време мина . Дойдох за да поговорим с Цунаде и след като се измъкнах дойдох при теб . Но ти си имаш компания . - каза казакагето и й смигна . Тя веднага се ухили и леко го удари по гърба .
-Искаш ли нещо за пиене Казакаге-сама .
- Да може една чаша вода . И знаеш , че мразя да ми викаш така .
-Да знам , но е по-яко да те дразня . - Сакура ухилено стана и отиде до мивката . ,, Променил се е малко " мислеше си тя докато идваше към тях ....... и прас ...... спъна се . Но естествено Гаара веднаха я спаси с пясака .
- Мерси .- каза мимичето учтиво .
-Но аз нищо не направих . Пясака сам дойде при теб . - каза малко объркан червенокосия .
16 глава

-Схванах ! - извика Саске и всички го погледнаха . Сак вдигна едната си вежда , а Гаара реши да остане тих .
-Какво ? -попита Сак .
-Това е десетият елемент - пясък . Черешовото цветче малко се зачуди и за да тества стана от пода сложи чашата на масата и се пусна да падне . И ето пак пясака дойде за да я препази . Сакура се рдваше както и другите две момчета . Тя движеше пясака и й беше много любопитно . Изведнъж и присветна .
-Гаара , колко дена ще останеш тук в Коноха ? -изтреля набързо въпроса си Сакура .
-За колко ти трябвам ?- попита червенокосия .
-За да ме научеш да използвам пясъка . Ако се притесняваш къде ще останеш , ще те наместя на мойто легло в моя апартамен . И за няколко дена , смятам , ще се науча . - на един дъх каза момичето .
-Еха най-хобавото е , че аз този път ще съм сам на леглото ти и няма да ми дърпаш чаршафа . -каза казакагето с усмивка всякаш Наруто е видял рамен . А Саске се нервеше сам самичак докато те се гонеха из къщата . ,, Как така са спали на едно легло !?!?! " мислеше чернокоското и очите го издадоха .
-Спокойно , де , не съм спала с нея . Просто правихме голям купон за да я ободря и сутрин към 4 часа всички бяха заспали и на нас ни остана само леглото и ние си легнахме там . - след тези думи Сак малко се зачерви и удари Гаара по главата . На лицето на Саске се изписа леко облекчение , но той веднага го изтри .
След дълги приказки на тях им стана скучно и на Гаара му хрума една идея . И кза набързо :
-Сакура, Саске облечете се , ще излезем малко навън . - момичето и чернокоското малко се зачудиха , но се преоблякоха набързо и излязоха . Запътиха се към голямата скала кадето са издълбани лицата на хокагетата . Сакура се досети какво иска да направи приятеля й , и затова една голяма усмивка се лепна на лицето и .
Качиха се горе и Гаара изкара малко пясак така , че да е като лодка и се качи . Подаде ръка на Сакура и тя се качи . Остана само Саске и той най-накрая се качи . Гаара се изкачваше високо към небето . Накрая спря и хвана здраво за кръста розовката . Той я надвеси и пясъчната лдка започна рязко да пада надолу . Саске се стресна , че Сакура може да падне но Гаара му кимна , за да се успокои .
След веселото спускане , поне според Сакура , решиха да отидат на някой ресторант за да си хапнат нещо .
След като се наядоха отидоха в апартамента на Сакура . Тя отключи вратата и покани момчетата вътре . Те седнаха на дивана , а Сак изчезна някаде . След няколко минути се появи с нещо в ръцете .
-Ето Гаара това са пижами . Ако помниш си ги беше оставил миналия път . - момичето подаде згънати дрехи на червенокосия .
-О , да забравил съм . - зелено-окия се усмихна и взе дрехите . Черешовото цветче дръпна Саске за малко настрани .
- Саске искаш ли тази вечер и ние да останем тук , не искам Гаара да е сам ? - поппита розовката .
- Добре , но къде ще спим ние ?
-В стаята на мама и татко . - тя го поведе напред по коридора и най-накрая имаше стая . Тя взе ключа , който беше поставен в саксията до вратата , и отключи . Вратата се отвори бавно и пред тях се разкри едно доста голямо помещение . Имаше големи прозорци с много красиви лилави пердета , който небрежно се спускаха надолу и грацията ги догонваше . Пред единия прозорец имаше две кресла пак с лилав копринен цвят , а пред креслата се показваше една малка кръгла маса . До масата имаше едно доста голямо легло с много възглавници в розово лилаво и черно . Постелката беше на тон с лилавото . Над леглото имаше красива картина на Аифеловата Кула . От двете страни на леглото имаше шкафчета с красиви лампи в черен цвят за да подхождат на възглавниците и с лилави пюскюли . От другата страна на леглото имаше тоалетка с много парфюми а малко по нататак от тоалетката имаше жакузи с малак телевизор и точно това очуди Саске , стаята беше прекрасна , а жакузито всякаш не и подхождаше .
-Това е жакузито на мама , тя обожаваше да гледа телевизор и да се къпе . Изобщо много обичаше да влиза там .- след думите лека сължа се спусна по бузата на Сакура , но тя избърза да я истрие . Саске видя това и я прегърна .
-Стаята е прекрасна , много красиво дизайнирана .
-Любимия цвят на мама е лилаво . - тя отиде до жакузито и малко до него имаше една прекрасна картина - на майка й . ( http://fc04.deviantart.com/fs8/i/2005/278/1/3/kunoichi__haruno_sakura_by_maki_sama.jpg ) ,, Я ... доста си приличат двечките " си каза Саске наум . Сакура отвори един прозорец , за да влезе чист въздух вътре и дръпна чернокосия към хола при Гаара .
След като чершовото цветче и учиха вязоха в хола и двамата застанаха на място . На момичето започна да и играе нерва на веждата . Стисна юмрук и се разкрещя :
-Ах ... тииииии !!!! Колко пъти съм ти казвала да не ядеш семки в хола ???? Освиняваш всичко !!!!! Свинюо !!!!! - извика розовката вбесена и се запъри със стиснат юмрук . Гаара ато я видя така веднага побегна из къщата . Гонеха се като малки деца , а по смешното предтоеше сега . Червенокоското се качи на втория еташ и се надвесе .
-Ако ми обещаеш , че ще се измъкна от това само с едно счупено ребро няма да се хвърля .
-Ще си направиш услуга ако паднеш !!!! - извика Сакура , а Саске трудно си здържаше смеха .

17-та глава
Tренитовката започна рано . Аз Сакура и Гаара излязохме от къщата и потеглихме към площадката . Гаара малко ме дразнеше , защото много се вреше в Сакура . Започнахме да тренираме въпреки , че аз бях малко изолиран . Все пак те тренираха пясак , а аз седях под дървото насянка .
По едно време Сакура се превърна в КС . Гаара я гледаше учудено , както и аз . Не бях свикнал да я виждам в такова състояние . Големите и крила-ръце всякаш тя беше заминала , а на мястото и дойде една друга , която е жадна за кръв . Рзлична и плашеща . Добре , че бързо се оправих с нея и тя се върна в нормалния си вид . Беше някъде след обяд а тя се беше преоморила . Видяхме , че сме забравили да си вземе нещо като например вода . И трябваше Сак да си вземе нова риза , че тази се беше разкъсала . Дадох и моята и преди да я облече Гаара забеляза раната и на кръста . Предо когато тренирахме я бях опарила с огън . Но тя ми беше казала , че се е оформило добре изгорялото като татоеровка .
-Сакура какво е това на кръста си ?- попита Казакаге-сама , ох колко ми е противен .
-А това ли . - обърна се любовта на живота ми . - Без да искам и по невнимание Саске ми направи татоеровка . - е колко хубаво приказва . И така Сак се облече и потегли в този момент в , който тя зави Гаара ме зграбчи за яката .
-Какво си и направил ?! Как може да я нараниш ?! - попита ме червенокоското като стържеше с зъби от яд . Аз , естесштвено го блъснах , и беше мой ред да му хвана яката . Така де , хванах го аз и му се озъбих . Гледахме се постояно в очите . Малко ни остана да се збием яко , но Сак пристигна .
И така продължихме тренировката , а ние постояно с Гаара се гледахме криво .
И ето , че настъпи момента . Шикамару дойде и ни съобщи , че са видели Акатски много близо до селото и смятат , че утре ще нападнат . Ех ... тази вечер няма да спа от вълнение е можи и Сакура да не спи и .......

П.П. Съжелявам , че е толкова малка главата . Следващата ще е по-дълга , даже доста по-дълга .

18-глава редактирано
След дългата вечер Учиха и приятелката му се събудиха рано . Гаара трябваше да замине ноща , защото имало някакво нападение в неговата страна .

++++++++Ретърдакция++++++++

Казакагето събираше багажа си и се спря пред шкафа на Сакура . Отвори го и усети мирисът и . Реши , че никой няма да му каже нищо ако си вземе една блузка . Той изкара една нейна блузка . Розова и много пухкава . Гаара затвори очи и я помириса , след това я прегърза здраво . Пусна блузата при неговия бахаж и излезе от стаята .

++++++++Край на ретърдакцията ++++++++++

Сакура и Саске се наместиха на едно дърво до една порта , от която се очаква да вляазт двата члена на Акацки . Наруто го бяха скрили въпреки , че настояваше и той да се бие.
Влязоха в коноха двама високи с шапки мъже . С черни еднахкви мантии на червени облаци .
-Това са те !- каза тихо розовката на момчета като внимаваше да си прикрие чакрата . - Това е Кисаме от ляво , а до него е ... Итачи ! - изсъска Сак като натъртваше на Итачи . Те се запътиха към апартамента на Наруто и чернокосия и момичето след тях . Всички чакха знак от Хокагето за да нападнат . Хората бяха предупредени и скрити в лицата на Хокагетата , а вместо тях бяха се маскирали нинжи . ,, Сакура знае доста за Акатски " си мислеше Саске и реши да я попита :
-Сакура от къде знаеш толкова много за Акатски ? - попита чернокоското малко учуден .
-Знаех , че някой от тях е убил майка ми баща ми , но не точно кой . Затова влизах в библютеката и четях книги . Всяка нова информация след хокагето падаше в мои ръце и я четях . - каза розовката без да отделя очи от целта . Саске и кимна за одобрение .
-Хаиде Сакура да започваме . -черно-окия видя , че Итачи и Кисаме влязоха в зградата , затова трябваше да започват да действат . Сакура огради зградата с кристал . Сложи на входната врата нейн клонинг който да подържа здраво "капана" и да пуска нинжи .
Досега Акатски не подозираха нищо , но след като видяха , че в зградата няма никой се усетиха .
-Сакура сложи си очилата ... започваме . - черешивито цветче му кимна и сложи очилата ,които беше направила , така че да може да се предпази поне малко от шарингана . Преди да са завили от котидора и са при целта се чу глас .
-Саске значи дойде , а това до теб ... сетих се ти си малката Сакура . - гласа го познаха ..... беше Итачи .
Те престъпиха и застанаха в началото на коридора . Сакура с бързи движения изкара кисаме от клетакта и го остави в ръцете на - Какаши , Нежи , Хината , Лее и всички други .
-Саске пораснал си .... и си станал по-силен от преди . Ти Сакура също си пораснала и си станала по-красива и силна . И като гледам си остановила повечето елементи .
-Всички ! - каза момичето сухо .
-Е , браво . А ти глупави братко ....- той с една крачка вече беше при Саске . Каза му на ухото - Намерил си си момиче , което да те обича , сега ти останха само две неща ... да ме убиеш , ако можеш , и да се омъжиш за нея . Не я изпускай . - Саске леко учуден от казаното от брат му , не можеше да помръдне .
Сакура видя това и се намеси , като хвърли два куная върху Итачи . Целта и не беше да го нарани а да го махне от Саске . Поне така си мислеше Итачи .
Тя вече си беше сложила ръкавиците и захвърли отровните сенбин към Итачи . Искаше да помръдне , но не можа , защото тя вече беше обгърнала краката му с змии . И с малко практика , и уроци от Нежи и Хината , тя не само познаваше чудесно чевешкото тяло , но и няколко тенкецу . Малко бяха на брой но на нея и стигаха за да спре чакрата му . Основните 8 на 1.Началото , 2.Почивката , 3.Живота , 4.Болката , 5.Завършването , 6.Радостта , 7.Шока и 8.Смърта . В повечето случеи не олучваше , но понякога късмета и се усмихваше .
Тя с бързи крачки стигна Итачи и се помъчи да заключи основните му точки . За нейно нещастие това беше клонинг . Естествено , взимайки това на предвид и Сакура си направи клонинг също .
,,Когато отровата започне да действа , тоест след около 27 минути , той вече неяма да може да извлича чакра . Поне ако не си почине добре . " си каза черешовото цветче наум . След това се концентрира и откри чакрата му .
Погледна към Саске малко учудена . Той стоеше като статоя .
-Саске ! - извика момичето , така че малкият Учиха да се осъзнае . - Какво ти става ?! - розовката го погледна но малко притеснена . Той се осъзна и зае позиция . Тя видя това и му кимна . Като и показа , че е зад него . Той се обърна и Итачи го промуши с кунай . Пред него се появи дим . От малкото учидване той се разсея и беше време Сакура да действа . Тя сложи пръст на врата си и призова няколко оръжия . Хвърли шурикен и след него кристален сембон .
Итачи отбегна шурикена и сембоните . ,, Тези не са отровни . Само розовите-кристални не са отровни . " си помисли за част от секундата Ита . Сакура се одръпна и Саске нападна с светкавичния си меч .
Розовката си припомни , че му остават само 16 минути , но вече и Итачи усешташе , че отровата е започнала малко по малко да дейсва .

--------------------- Извън зградата ---------------

Колкото и да се бореше Кисаме не можеше да ги победи . Та те бяха толкова много . Беше наранен и изрощен . И израсходва много чакра . Ако това проодължаваше щеше да бъде победен .
-------------------- В зградата :Д ----------------

За Итачи нямаше време и се превърна в птици (бе те са си направо гарги ама ...) и изчезна , като каза на Саске ,, Саске утре ела в скривалището на Учиха " . Кисаме забеляза черната гарга :Д и той също изчезна в дим .
Саске се облегна на стената , започна да диша по-бързо . Спусна се по стената и седна . Сакура го видя и веднага изтича при него . Тя клекна и го погледна като надигаше брадичката му . ( http://kefche.com/narusaku_forever/photos/gf2ui5zz/#fav само че на мястото на наруто е саске )
Той я погледна и изпита нужда да я прегърне . Прегърна я здраво и тихичко заплака на рамото и .
-Толкова дълго тренирах . Толкова години болка . Изоставих Коноха само за сила . Изоставих единствените си приятели . За какво ? За сила ! Сега я имам и не мога да помръдна пред него ! - той плачеше , а момичето го утешаваше . Тя поглаи лицето му , изтри съзите и го целуна . Погледна го в очите и му каза :
-Следващия път ще го победим , ще работим заедно и ще го победим . Няма да стане като сега . Аз ще ти помогна ако стане да се осъзнаеш . - тя изкриви главата си и му смигна . Стана и му подаде ръка .
Излязоха навън и Хокагето ги чакаше . Качиха се в стаята на Цунаде и докладваха какво е станало .

---------------------- При Акатски - Итачи и Кисаме -------
-Добре са те сритали .- измармори Ирачи докато лежеше парализиран . Можеше да мърда само устата си .
-Я виж кой го казва . Човека с отрова и шаринган . - засмя се малко раздразнен Кисаме .
-Трябва ми противотрова . Като навлезе само малка част в тялото парализира и не мога да извличам чакра . Ако навлезе още повече ще ми спре сърцето .
-Колко се радвам за теб , просто незнаеш . Ето ти противотровата . И дано я забравиш утре . - Имармори Кисаме . - Аз се прибирам вкъщи .
-Не забравяй преди да се прибереш да вземеш гел за косата на Дейдара , че ще те заколи .
-О да забравих . - каза рибката и излезе от пещерата в която се криеха . :D:D:D:D

--------------------------------------- В къщата на учиха -------------------------------
Саске се простя на леглото полу гол до кръста и чака Сакура . о_O Тя влезе с един поднос в ръката . На подноса имаше крем и камъни с една паница вода и цветя отгоре . Тя седна до него на леглото и му каза да легне по корем .
- След това ще се чувстваш много добре . Успокояващо е . - каза момичето и започна да го маже и да слага камъните .
- Масаж , какво толкова ? - каза Саске малко намуцен . Сакура беше го накарала с триста зора да легне на леглото . о_O ( доста кофти звучи )
След като масажа свърши Саске беше заспал и Сакура го зави . Погледна му детското и сладко лице . Прибра наоколо и реши да му зготви нещо . ,, Я той много обича домати . Ще му направя доматена супа . " помисли си момичето и една злобна усмивка се появи на лицето и , защото се бе сетила нещщо .
Зае се да готви и вече беше готова . В малко количество го беше направила само за две купи . Една за Саске и другата я скри . След това отвори вратата на спалнята , така че малкия учиха да помирише доматито и да се събуди . И така и стана .
Саске се събуди от хубавия мирис на домати . Взе си една бяла риза и побегна към кухнята . Очите му светнаха в аниме стил като видпя доматената супа на масата . Появи се една усмивка на лицето му все едно Наруто вижда рамен . Сакура се обърна и го покани на масата . Той естесвено седна веднага . Взе лъжицата си си вуса . Беше чудесно навкус . След още една две лъжички той беше почти до средата . И реши да подразни черешовото цветче .
-Ох .... готвиш много лошо . - чернокоскотот поклати орицателно главата си . Всяаш някой лекар казва на пациента , че е невъзмождо да се оправи .
- Аз ти направих малко .... , но щом не ти харесва ще я изям аз. - тя дръпна чинията му и започна да яде . Сърцето на Саске се разби на парченца и ченето му стигна масата в аниме стил . Не стига , че супата беше малко , но и Сакура щеше да я изяде . Сега не ожеше да си вземе и думите назад . ,, Ако с шарингана преспа Сакура и иазям супата няма да ми се изнерви много .... ох самозалъгвам се ще ме разбие . Ако кажа , че има боболечка вътре .... " Момчето си мислеше и за миг обърна главата си км прозореца и се обърна пак към момичето . Очите му се разшириха като видя , че тя вече е свършила супата . Сакура бутна купата напред и погледна Саске , който още малко щеше да се разплаче . Тя взе купата и го целуна по челото . А той от дразнение заби глава в масата . Тогава розовката изкара резервната супа и я сложи пред главата му . Той не усети , но след като помириса и си вдигна главата и пред него стоеше ................. ДОМАТЕНА СУПАААА . Момчето от радост щеше да заплаче . За около 5 секунди супата вече беше свършила а розовката получи криза от смях .
-Вкусно беше .- каза тихичко момчето .
-Моля .
-Чу ме няма да повтарям .-каза намусено момчето .
-А , да чух те като ми казваш , че не искаш повече да готвя доматена супа .
-Неееее .... ъ тоест ..... оффф .... вкусно беше . -Сакура зарадвана от победата си скочи на гърба му и го гушна здраво .


________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Съкровището Харуно Empty Re: Съкровището Харуно

Писане  Leeteuk~ on Пон 17 Яну 2011, 15:40


19-та глава

Денят на голямата битка беше настъпил . Времето даже не беше слънчево и весело. Не , навън валеше дъжд . Грамотевици и черно облаци бяха застанали над Коноха . Те отидоха до зградата на хокаге , първо , и се збогуваха . Все пак можеше и да не се върнат .
-Сакура , Саске сигорни ли сте , че не искате никой да идва с вас .
-Да , глупак такъв колко пъти още да ти кажа , тоест Хокаге-сама , не се безпокой . - каза момичето и му се усмихна . Саске не казваше нищо , беше станал студен както преди и това плашеше много Сакура .
Те се прегърнаха и двойката илезе от кабинета . Вървяха доста , но заваля градушка и трябваше да си намерят подслон докато спре .
-Саске гладен ли си ? - попита момичето седнала на схо в една пещера с Саске . -Нося ти супа .
Момчето само кимна и розовката му подаде супата . Докато го гледаше как яде неможа да се сдржи и го попита :
-Саске какво ти има ?
-Хн ... нищо .
-Сигорен ли си ? - тя седна до него .
-Да , нищо ми няма .
-Защо си толкова тих тогава ? От тази сутрин насам нито думичка не каза . Да не те боли някъде ? Какво ти има ? Кажи ми . - тя с ръката си обърна лицето му .
-Oх ....-възфъхна момчето . - Имам странното чувство , че е станало или ще стане нещо лошо . Не съм спокоен . -каза момчето очакваики Сакура да го разбере . Градушката спря и те излязоха .
Итачи удобно се настанил на един трон всякаш чакаше своите гости . Сакура и Саске влязоха в помещението . Дългоочаквания момент настъпи . Сакура си спомни за миналото , за родителите , защо иска да убие Итачи . Саске си спомни за миналото , за родителите , за всичко от което беше изминал за да има сила . Не се сдържа и попита :
-Итачи кой е третият човек с Мангекю Шаринган ? - каза с уверен тон и присви очи . Сакура слушаше .
-Учиха Мадара . -каза името и разказа за случилото се ( няма как да не сте гледали епизода на наруто шипуден 135-136 )
-Саске ! Ти си моята нова светлина ! - с това започна битката . Той пусна генцуцуту си , за да хване Саске . А Сакура стеше като парализирана . Цялата трепереше и капки пот се спускаха по челото й . Това което каза Итачи беше ужасяващо , за момичето . Тя се отврати . Един вик я врна в реалността . Обърна се и видя Саске . Итачи беше ударил Саске в стената . Момичето веднага зае бойна позиция и започна да призовава кунай и шурикени . Итачи отбягваше кунаите и реши да махне пречката наречена Сакура от пътя си . Сакура внимаваше да не гледа в очите му за да не се хване в някое негово генжуцу . Всичко вървеше като по плана им . Сак разсеиваше Итачи , а Саске се превърна в кс . Но за нещастие на Саске , Саура се хвана на едно генджуцу . Розовката беше погледнала Итачи право в очите и това щеше да и струва доста . Тя падна на земята свивайки се от болка . Саске малко се стресна като я видя така , но не изпусна шанса . Удари брат си и той се струполи . Докато големият Учиха се възтановяваше малкият помогна на Сакура . Тя се съвзе бързо и реши , че пречи достатачно и е време да действа . Момичето се засили . Итачи я причака и понечи да удари но тя в този момент изчезна . Застана зад него и се помъчи да го удари но подцени силата на Шрингана .
Големия Учиха удари Сакура и тя падна на земята и неможа да мръдне . Е, изглежаше така . Тя стана в следващищ момент , в който Итачи се обърна , и се превърна в КС . Итачи учуден от реакцията на дойката застана мецду тях . Вследващия момент по ръцете на Сакура и Саске се паяви слевкавичния меч и Сакура отзад Саске отпред пронизаха Итачи (WTF звучи кофти ) . Кръв избликна от устата на големия Учиха . Сакура и Саске с прегърнаха . Щастлива свойката тръгна към дома си . Итачи остана там . Не знаеха точни , но преполагаха , че е мъртав .....
Нямаше как да оцелее . Те излязоха и се настаниха в най-близкото село . Сакура след малка почивка започна да лекува Саске . Докато тя го лекуваше тог заспа . Беше много изморен . Черешовото цветче излекува сериозните рани и си легна , защото чакрата и свърши .
..............
Полунощ момичето се събуди от топлите ръце на момчето стоящо до нея . Той леко , нежно и внимателно галеше нараненото и лице , като махаше кичурите паднали по него . Момичето се събуди и леко се стресна , но след като видя Саске се успокои . Тя друпна и притисна към себе си надвесеното над нея момче . Чернокоското се доближи , но не се отпусна напълно . Леко се търкулна и легна до нея . Тя се обърна към него и с два сантиметра разтояние го гледаше . Тя разучваше всяка черна по лицето му . Спусна едната си ръка по лицетому и нежно го погали . Хвана лекичко единия от кичурите му пред лицето и лекичко ги разучи . След това примести ръкара си на красивите вежди на момчето . С показалеца си ги поглали и стигна до устните . Саске я гледаше спокойно как го докосва . Тя с леко разтворена уста и любопитен поглед го гледаше . Докосна устните му и стисна очи . Саске се зачуди от тази негна реакция и я погледна учудено . Тя понечи да каже нещо , но се спрая . Събра кураж и заговори .
-Страх ме е да те докосна . Ами .... ако си просто един сън и като те пипна се събудя ? - след като каза това тя настръхна . Сведе очи надоллу за да размисля . Чернокия и придърпа към себе си без да казва нищо и се доблици до косата и . Пое си дълбоко от нейния мирис .
-Аз мога да те помириша . И като те докоснах не изчезна , и не се събудих . - тогава момичето вдигна глава и както момчето направи си доближи лицето към него . Затвори очи и го целуна . Той също . Толкова нежда , децка . Кратка , но прекрасна . Момичето поиска още и се доближи . Сакура за миг се заимсли ,, Ох че съм тъпа . Сега ще ме помисли за малко тъпо лапе . О нема да стане тей еи сеа ше види той " закани се вътрешната Сак . Тя леко присви очи като котка и започна да лиже момчето по врата . Саске леко се учуди от реакцията на момичето , но му хареса ..........

След месец .

В къщатата на учиха вече женената двока стояха един срещо друг .
-Хайде Сакура кажи ми . Какво има . -каза Саске с вече изчерпано търпение .
-А ... малко е претеснително ... нали знаеш , че днес отидох малко в болницата да помагам ....ам .... ох ще го кажа направо .
-Да .
-Бременна съм .- каза момичето смутено и погледна надолу зачервено . Саске учуден , незнаеше какво да прави . Първите две минути докато се осъзнае седеше така . После прегърна жена си и я завъря в въздуха . Децки смях изпълни стаята . Учиха целуваше и пръгръщаше жена си . Неможеше да повярва сега той имаше дете и то от любовта на живота си .
Беше се пручуло из цяла коноха за хубавата новина , че ще има наследник на клана Учиха . Вече и извън Коноха се знаеше ........


20 глава


Розовката изпрати съпруга си на мисия и си легна отново . Вече беше бременна и детето беше на 2 месеца . Всичко вървеше чудесно имаше прекрасен съпруг , живееха щастливо , а и беше бременна . Какво друго би искала една жена ? Нищо . Жената се успокой с това и се събуди . Облече се и отиде в хола . Излегна се на дивана и си пусна телевизора .

Зръъън ( звънеца на вратата )

Тя стана и отвори .
-О .. Темари бях забравила , че днес щеше да дойдеш нагости . -засмя се тя и покани момичето . Розовката направи набързо кафе и започнаха да си приказват .
-Сакура на колко месеца е малкия Дайсуке . - попита любопитно русокоската .
-На два . - каза момичето захилено . Тогава Tемари изкара от чантата , която носеше една дрешка .
-Това е малък подарак от мен . - блондито показа едно гаштиризинче в светло син цвят .- Дали ще му стане ? - попита блондито .
-Темари той е на 2 месеца това може да го облече чак на 2 години , мила . - каза леко ядосана с ирония Сакура .
-О .. хехе забравила съм . - каза Темари малко засрамена от глупавата си постъпка . Черешовото цветче разбра и видя това , затова реши да смени темата .
-Къде е малката ти винаги я носиш . - попита за дъщерята на Темари .
-Дадох я на Шикамару . Малко той да я гледа . - захили се блондито с дяволка усмивка . По това време Шикамару почука на вратата . Розовката отвори и той веднага зграбчи Темари .
-Какво стана ?-попита блондито .
-Това дете не мога да го глдам .... аиде , че реве за теб . Ох колко проблемно . -каза Шикамару и въздъхна . Те набързо излязоха и Сак остана сама . Погледна часовника . ,, Оле станало е 17:00 часа " си помисили момичето ,,Саске трябва да дойде след около час два " .

Зрънннннн ( звънеца на вратата )

,, Ох ... сигорно Темари е забравила нещо " си кaза момичето и тромаво отвори вратата . Отвори вратата и след като видя кой е се стресна . Розовката сви первектните си вежди и присви очи . Отдръпна се крачка назад и се стегна .
-Итачи .......- изсъска момичето .
-Дойдох да ви поздравя .- ухили се големия учиха с дяволска усмивка . -Няма ли да ме поканиш вътре ? -попита той .
-Какво искаш ? За какво си дошъл ? - попита момичето гневно .
-Ха... ами нищо....... просто искам да направя , така че щастливия живот да се срине . Много малко искам , нали . Но, не , няма да ви убия , въпреки че вие го направихте с мен . Тоестс неможахте . Е , за ваша жалост аз съм жив . Оставихте ме там да умра , но ..... не стана . И ето ме тук . Дойдох да взема вашето щастие . Вашето дете ...........
Сакура се стресна след тези негови думи . ( аз ако съм ще кажа че съм гледала този филм :D ) Очите и се разшириха и се разтреперя . Итачи се възползва от слабостта й и изкара един кунай . Засили се към момичето . В последния момомент Саске го избута . Изглежда се беше върнал рано . Малкия учиха избута брат си , но беше късно . Куная се заби в Сакура .Близо до корема в страни . Итачи веднага изчезна в гарги . Саске веднага се затича при вече коленичилата Сакура . Една сълза се спусна по бузата му .
-Съжелявам Сакура ....... закъснях .

След един ден .
Сакура се събуди на легло в бяла стая . Огледа се и Ино беше заспала до нея на стола . Черешовото цветче веднага разбра къде се намира . Стана леко и се огледа ... писмо
Отиде до масата където беше писмото и отгоре пишеше ,, За Сакура '' веднага разпозна почерка . Беше на Саске . Тя леко объркана отвори писмото и зачете .
,, Сакура съжелявам ... пак не можах да те защитя . Сигорно сина ни е мъртав . Не дочаках да чуя това ... нямаше да издържа . Ще си отмъстя . Той за втори път взема любимите ми от мен . Затова зимнавам .... за сила . Като четеш това вече няма да ме има . Отивам при Орочимару . Не ме търси . Ще убия Итачи . Няма да съм слаб .....
Обичам те .
Саске "

Очите на момичето се запълниха със сълзи и то ги пусна . Започна да плаче и стискаше писмото .....

21 глава

Сълзи се стичаха по бузите ми и се затопляха от горещината която излъчвах . Паника . Болка . Учудване . Стрес . Всичко се редеше в главата ми . Не можех да повярвам и затова го прочетох пак . Той пак го направи . Пак си замина . Без да ни попита за помощ . Винаги иска да е сам . Стиснах силно листа и се затичх при Наруто , той е единствения човек с който мога да споделя болката си и да ме разбере . Изкачих се бързо по стълбите и като стигнах стаята блъснах вратата и се струполих накоелене . Той се обърна и ме видя . Веднага дойде и ми помогна . Плачех . Не можех да се спра прегърнах го след като падна с мен на колене и заплаках силно с викове , нищо не спестих . Болката беше огромна , пронизваща . Подадох му писмото и той го прочете . Сви го на топка и погледна нагоре към тавана намръщен до последна степен . Прегърна ме за да ме успокой .
-Саске ... -казах с последни сили . След което припаднах .
...... ( to be continuet шега бе :D )
След два дена .
Леко отворих очи . Първо видях размазано , но после зрението ми се оправи . След като се сетих започнах да кещя :
-Саске .... -погледнах Наруто който седеше на дивана до мен . - Къде е той !? - попитах а той ме поглдна загрижено . По това време влезе Цунаде и по най-бързия начин ми би инжекция и пак заспах ....

След 2 години и 7 месеца .

Аз , Наруто , Гаара и Дайсуке бяхме на една поляна на пикник . Наруто се развика
-Най-сетне носиш тортата Сакура-чан . Помислих , че си я изляла сама . - изхили се глупавия ми приятел . И всичко започнахме да пеем . -Честит рожедн ден Дай . ( бе знайте песента ) Сладурчето ми веднага се разплака . Ох ... на мама то . Гара го дръпна и му разроши косата и му каза , че е мъж и мъжете не плачат . Дайсуке ставаше на 3 години . Страшно силен , а колко приличаше на Сасуке . От снимките си беше направил еднакви дрехи . Като малко копие на Саске . Същия сладур е . Обучават го Гаара и Наруто . Прилича на Саске , но е чувствителен . Отрязох тортата и си хапнахме . Наруто и Дайсуке отидоха да играят а Гаара ме заговори .
-Сигурна ли си , че искаш да си сама ?
-Гаара , достатъчно силна съм . Мога да се оправям сама .
- Да , но .....
-Чуй ме мога да се грижа сама за себе си . И не искам никой да идва с мен . Сама !
-Добре тогава .-каза той намуцено .
-Ти тази вечер ще спиш с Дай в нас , за да не е сам уре сутрин .
-Утре ли заминаваш .
-Да , и няма да се върна без Саске . Той обеща ,че ще се върне след като убие Итачи ... а къде е ?

На сутринта .
По най-бързия начин се оправих и влязох в стаята за да ги видя запоследно . Целунах и двамата и ги завих . Излязаох от стаята по най-бърия начин както и от селото . Знаех къде трябва да отида за да намеря Саске . Минах повече от половината път и се спрях за малка почивка . Изведнъж чух шум от към храста до мен . Стреснах се и реших да проверя . Преди да съм стигнала храста нещо се търкулна .
-Ох ... ох ... най-накрая те настигнах мамо , колко бързо бяхаш само ... ох .
-Дайсуке !? Какво търсиш тук ? Връщай се обратно веднага !
-Няма . -каза ми спокойно детито ми а моята вежда вече играеше . Колко е вироглав същия като баща си . - Идвам с теб .- каза Суке и се изнервих още повече , но нямаше как . Неможех да се върна и за го оставя , трябваше да дойде с мен , но ако му се случи нещо . Трябва да внимавам много .
-Ох ... добре . - казах и потеглихме . Стигнахме сривалището и започнахме да тръсим . (като в епизодите на наруто шипуден като след 3 години запърви пат се виждат , обаче наруто саи и ямато ги няма само Дайсуке е там )
Чу се голям шум и забравих за детето до мен си се разтичах към местоположението от къето се чуваше звука . Спрях се като го видях . Не се виждаше добре от слънцето , но му оставаха секунди да залезе . Видях Саске и той ме погледна . По това време стигна Дайсуке .
-Мамо , добре ли си ? - попита той с кунай в ръката .

22 глава

,, Краят "

-Мамо , добре ли си ? - попита момченцето с кунай в ръката . Мина пред младата жена , която така вцепенено и учудено гледаше мъжът срещо нея . - Кой си ти ? Какво си направил на майка ми ? Знаеш ли нещо за Саске Учиха ? Говори ако не искаш да те убия ! - каза заплашително момчето на мъжът срещо него . Саске леко се засмя , тък като си спомни репликата . ,, Занчи е жив " си каза наум . И го огледа . Момченцето изглеждаше същия като мъжът . Прическата , гласът , стилът даже и начина на говорене . А черешовото цветче , което вече даже беше млада и зряла майка стоеше вцепенено . Саске леко наклони главата си настрани и заговори .
- Кой си ти ? Няма да се бия с вас . - попита мъжът с голямо любопитство .
-Аз съм Дайсуке наследикът на клана Учиха . - каза момчето гордо . - Това е майка ми Сакура Учиха . Дойдохме за да намерим баща ми Саске Учиха . Знаеш ли кой е ? Познаваш ли го ? Ако знаеш нещо , кажи ми . И защо майка ми е гледа така . - момчето не погледна добре протиовника си и не го разпозна от светлината , която биеше в очите му .
- Познавам я ...
-А за татко знаеш ли нещ.... - момчето се спря като добре огледа мъжът срещу него . Слънцето залезе напълно . То се вцепени също като жената зад него . Рапозна мъжът от прическата , дрехите и позна лицето му . Много беше служал за него . -Татко ... - продължи то , като очите му се напълниха със сълзи . Саске скочи от старото си място и слезе долу при другите двама . ( при Сак и Дай )
-Ти си Саск .... ти си татко ! -извика момчето и се затича към Саске . Той приклекна и се прегърнаха с Дайсуке . Учихата стисна силно сина си и след няколко секунди , отвори стисналите си очи и погледна напред към розовката която така го гледаше . ( http://kefche.com/ssezenn_966/photos_favorites/xugn9tdq/ така изглежда ) Той пусна Дайсуке и се изправи . Погледна момичето .
-Сакура ... - каза той и спря прекъснат от голямата птрегрътка на младата жена . Мъжът първо се зачуди , но в следващия момент , я беше зграбчил силно . Силно сякаш никога повече нямаше да я пусне , нямаше да се разделят ...

________________

Eventually you’ll be saying "A-CHa"...
00000.gif
"A-cha".But it’ll be too late....

*** “A-Cha” can be used for many different expressions. Some substituions include “oh my gosh,” “oh dear,” “oh my,” “damn it”.
Leeteuk~
Leeteuk~
Admin~ Jungsuholic

Име : Сезен
Female Мнения : 540
Репутация : 5

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Съкровището Харуно Empty Re: Съкровището Харуно

Писане  Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите