Няма да те оставя [KakaIta one-shot]

Go down

Няма да те оставя [KakaIta one-shot] Empty Няма да те оставя [KakaIta one-shot]

Писане  the eternal kid. on Пет 22 Юли 2011, 19:26

  Стаята беше тъмна. Нищо не се виждаше освен една малка светлина в ъгъла. Тя осветяваше снимка, на която имаше мъж на не повече от 20 години. Косата му беше гарваново черна, очите му също. Около тях имаше тъмни кръгове, а лицето му изглеждаше уморено. В снимката се взираше друг мъж със сива коса, която стърчеше във всички посоки. Лицето му беше скрито под маска, която закриваше едното му око. Другото беше черно и... празно. В него нямаше никаква емоция. Нищо. Какаши искаше да заплаче, да излее мъката си в сълзи, но очите му бяха сухи. Не можеше да плаче. Вече 3 часа гледаше мъжа на снимката и не помръдваше. Мислише си, че никога повече няма да го види, но нещо го караше да вярва.
  -Мамка му, защо продължавам да мисля за него. Защо продължавам да се надявам дори да знам, че няма надежда. - прокълна той на глас, а в следващия момент окото му се беше отворило широко. Две ръце се мяха увили около врата му, а един мъжки глас прошепна в ухото му:
  -Да не би да не ме искаш вече.
  -Итачи... - бе единственото, което Какаши успя да каже преди ръцете на мъжа да свалят маската му и устните им да се слеят.
  -Не искам никога повече да ме оставяш. - каза сивокосия след като беше съборен на леглото.
  -Няма! - отговори чернокосия. Итачи обсипа цялото тяло на Какаши с целувки и двамата се насладиха един на друг по всички възможни начини.


  Kakashi's POV:

  Сутринта един слънчев лъч, който галеше лицето ми, ме събуди. Отворих мързеливо очи и протегнах ръка към другата страна на леглото. Изплаших се, когато не докоснах нищо друго освен чаршафите. Станах на крака, като изгорен от огън, и навлякох първата риза, която попадна в ръцете ми. Започнах да бягам надолу по стълбите. Бах изплашен. И тогава го видях. Беше седнал на един стол в кухнята и четеше вестник. Черната му коса, която попринцип бе вързана на опашка, сега се спускаше по голия му гръб, а няколко непокорни кичура заставаха пред лицето му. Вълна на облекчение ме заля.
  -Добро утро! – Каза Итачи като се обърна към мен. – Искаш ли ка-
  Не го оставих да довърши. За секунди се озовах пред него и го целунах. Облизах долната му устна, а след това вкарах езика си в устата му обхождайки всяка част от нея. Итачи се отдръпна от мен и ме погледна очудено.
  -От къде така изведнъж? – попита ме объркано той. Изгледах го уж нацупено за дето прекъсна целувката и със сърдит тон му отговорих.
  -Помислих си, че си си тръгнал, глупако. – Смеха му се разля в цялата кухня. Сега вече наистина му се разсърдих. Обърнах му гръб и отидох да си сипя кафе. Взех една чаша и започнах да наливам от ароматната течност в нея. В следващия момент усетих устните на Итачи по врaта си. Разтърси ме тръпка на удоволствие и веднага забравих, че трябваше да му се сърдя.
  -Нали ти казах, че повече няма да те оставя. – Каза той, след като отдели устни от кожата ми. Знаех, че е свършено с идеята ми да пия кафе за това се обърнах и без много да му мисля прокарах едната си ръка по голите гърди на мъжа. Тих стон се отдели от устните му, когато ръката ми погали члена му. Целуна ме страстно. Езиците ни се бореха за надмощие , но никой не отстъпваше. Започнах да разкопчавам панталона на Итачи докато той масажираше едното ми зърно. Издишах тежко, когато той отдели устните си от моите и ги плъзна надолу по врата ми. Чернокосият ме бутна на земята и седна върху мен, след което с едно движение разкара ризата от тялото ми. Усещах колко е възбуден и аз също не изоставах. Устните му започнаха да се спускат по гърдите ми оставяйки влажна пътечка след себе си. Изстенах тихо и забих пръсти в гърба му, когато ръцете му започнаха да галят члена ми. Усетих как го засмуква в устата си и започнах да се превивам от удоволствие. Исках го сега. Веднага. Исках да го усетя в мен. Лека дяволита усмивка се изписа на лицето ми и придърпах Итачи нагоре към мен. Целунах го грубо, но все пак страстно. Претъркулих се така, че аз да съм отгоре и отделих устни от неговите. Срещнах объркания му поглед и веднага отговорих на незададения му въпрос.
  -Ще разбереш. – казах загадачно и започнах да изследвам тялото му с устни. Усещах как целия потръпва при допира ми. Стигнах до онова негово интимно място и започнах да го целувам. Леко, нежно, внимателно. Итачи се превиваше под мен, а тихите стонове, които издаваше ме докарваха до лудост. Вкарах члена му в устата си, а ръцете ми обхождаха цялото му тяло. Знаех, че така го подлудявам, но щях да го оставя той да води. Отново се претърколих и застанах под него. Той ме погледна в очите и ясно разбра какво искам. Усетих лека пулсираща болка в тазаси, която веднага беше заменена с удоволствие. Итачи започна да се движи в мен бързо. Глухи стенания излизаха от устните ми. Един вик на удоволствие бе заглушен от дивата целувка, с която чернокосият запуши устата ми. Сляд няколко минути и двамта свършихме. Бяхме задъхани, потни и усмихнати. Прегърнах Итачи, който се опита да стане, и го повлякох върху себе си. Целунах устните му леко и нежно. Той се отдели от мен и попита:
  -Ще дойдеш ли с мен да се изкъпем? – Широка усмивка се залепи на лицето ми и не почаках втора покана. Станах, хванах ръката на мъжа и се запътихме към банята. Оставихме водата да се стича по голите ни тела и отново започнахме да се целуваме.
  -Обичам те. – Прошепнах между две целувки, а Итачи се отдалечи на няколко крачки от мен. Огледа цялото ми тяло, след което се намерих залепен за стената. Устните му отново изследваха кожата ми. Бутнах го леко от себе си и му казах:
  -Спри се. Нали каза, че ще се къпем.
  -И ти реши да ми повярваш. – Отговори той с дяволита усмивка на лицето му и залепи тялото си до моето.
  -Обичам те. – Бе последното, което чух за остатъка от деня.

________________

I'm Proud to be E.L.F.
Няма да те оставя [KakaIta one-shot] Tumblr_ltad1ac9DD1qhn1sho6_250
And from now on I'll always be.
the eternal kid.
the eternal kid.
Писател

Име : Маги
Female Мнения : 630
Репутация : 10

Вижте профила на потребителя http://fanfictionbg.catsboard.com/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите